Aklımı kaybetmek üzereyim ne olur bana bişeyler söyleyin

14 15 olması lazım
Taciz olmasi basli basina rezalet bi durum tabiki. Ama ben pedofiliye yormazdim hemen. Kizin ergenliğe girmiş olduğu apaçık belli ise pedofili demek sacma oluyor çünkü. Eskiden o yaslarda anneannemiz ikinci cocuguna hamileydi. Zamanla bazi kavramlar degisio toplumsal kurallar ayiplar vs. İzole toplumlarda abuk sabuk şeyler olabiliyordu örneğin. Bi köyde teyzem düğüne gidiyor 1980lerde, orda yemek koyan kadınlardan teki liseye giden oglunu içeri geçip emziriyor hala sütten kesmedim diyor tabi bizimkiler şasiriyor gülüyorlar bana şimdi anlatinca ensestten baska bisey gelmio aklima ama onlarin kani o kadar donmamis gülüp gecmisler. Eskiden insanlar klanlar halinde izole bir şekilde yaşarken bu tarz gariplikler ve farklılıklar daha fazlaydı şimdi insanlar iletişim halinde olduğu için bunlar yok oldu veya azaldı. Yargilaya yargilaya çürüttük çok şükür. Cezasini çekince akillanabilir belki. Bu tarz şeyler doğuştan gelen şeyler genelde kişi kendini bilir kendine hakim olursa kimseye bir zarari dokunmazsa elinden geleni yaparsa pişmansa bence tekrar hayata kazandirilabilir.

Böyle kaç çocuğun hayatını kararttilar. Bir tane erkek çocuğu yıllarca taciz tecavüze maruz kalmıştı, büyüyünce dayanamayıp intihar etmişti. Allah belalarını versin hepsinin.
Sanırım bende ederdim sürekli devamı gelseydi. Bana yapılanın ben hastalık oldugunu düşünmüyorum bile isteye yaptı ileriye gitmesede 28 yasındayım hala unutmadım. Akraba sayılır illaki dügün dernek bir araya geliriz benimle muhattap olmaz yüzüme bakmaz hatırlamamdan asırı korkuyor gibi geliyor bana.

Ne zamandı tam hatırlamıyorum ama bir soru vardı. Şu şekildeydi kadın kvsinin oğluna olan tavrından yakınıyordu. Çorbayı verirken ağzına alıp veriyor bezini değiştirirken seyini seviyor, dudağını öpüyor gibi bir soruda bir cevabınız vardı. Çok hatırlayamadım ama açıp emenler bile var gibi yorumunuz vardı.

Burdaki yorumlarınızı okurken o yorumunuz geldi aklıma nedense. Bu eskilerin hareketleri, davranısları bize garip gelen davranısları cok normal gelirmis onlara. Hurafe gibi inanıclar sanırım, simdi kücük bir bebeği amcasının, dedesinin yanına yaklastırmak bile korku sebebi.

Benzer yaşlarda kardeşim var konuyu okuduğumda beri kendimi sizin yerinize koyup kafamda döndürüp duruyorum. Çok üzüldüm gerçekten. O küçük yavru için sizin ve aileniz için.

İnşallah hakkettiği cezayı alır. Başka canlar yanmaz.

Keşke destek alsanız. Düşündünüz mü hiç?
Pis sapık işte. Bunu atacaksın hapse, bak orda neler yapıyorlar neler. Bir yayıncı vardı, diyordu ki, çocuk sapiklarinin birçoğu içeriden canlı çıkamıyor haberiniz yok demişti. Bu yayınci yıllardır dinlerim çok güvenilir biri. O an Allah biliyor içime su serpildi desem yeridir. O pisliğin de Allah belasını versin inşallah bin beter olsun.

Amin canım. Bende şimdi konu sahibinin kardeşi için aynısını düşündüm evet büyük ihtimal canlı cıkamayacak.

Uff sorma o zamanki sevgilimin yasadigi yerin kapıcısiydi kadin. Bize temizlige geldiği sırada torununu ogluyla gelininin elinden kurtarmak istiodu, cocugun yaninda surekli kavga ediyolar cocugun psikolojisi bozuldu diye. Ben olayi bi avukat arkadaşla arastirirken gelinle tanistim konuştum o da kaynanam cocugun pipisini emiyor asıl, büyük adama yapar gibi, o kendine baksın demişti. Gayet de serin kanlilikla söyledi falan. Baska olaylar oldu üstüne cocuk kurtuldu sonra hepsinin elinden de acayip sinirim bozulmustu o dönem yazmışımdir ondan.

Destek almayı düşünmedim aklıma getirmemeye calısıyorum. Bazen böyle konuları okuyunca hemen aklıma geliyor.

Ayy okurken bana bir seyler oldu, psikolojim bozuldu. Hiç unutamamıştım o yorumunuzu. Kurtulduysa çok sevindim.

Bu ne kadar cahil bı yorum böyle.Uluslararasi çocuk hakları sözleşmesine göre 18 yas atı her birey cocuktur.Sizin gözünüzde ergenliğe girmiş olması bunu değiştirmez.Ayrica biraz acıp okuyun pedofili tedavi edilen bişey değil.Pismansaymis hayata kazandırılabilir mis.Siz iyi misiniz cidden

Bunu yasam tarzi diye aciklayamazsiniz. Rizasi olmadan bedenine dokunulmuş cocuk olarak gormediginiz 14 15 yasindaki kizin.

Hayata kazandirilacakmış bir de! 14 yasindaki cocugun hayatini elinden alacak sonra bir de bu sapığı hayata kazandiracagiz oyle mi?

Zimmet, hırsızlık, yolsuzluk suçu degil bu. Taciz, dikkatinizi cekerim.

Lotuscum alnı olsa alnından opucem yazdıklarının.

Lotuscum alnı olsa alnından opucem yazdıklarının.
Elim ayagim bosaliyor boyle seyler okuyunca. Tacizciyle empati kurulabiliyor da 14 yasindaki kizla kurulamıyor. Tacizciyi hayata kazandirmanin topluma faydasi ne? Gebersin hangi delikte geberiyorsa.

Bu bir fıtrat bu bir hastalık degil yani onun elinde olan bisey degil kimse kendi kendini pedofili yapmıyor. Yanisi sen de pedofili doğabilirdin. Bunun yanlış olduğunu bilip hayata geçirmeyen kendini zapdeden bir cok pedofili var. Cocuktur tacizdir tabiki savunmuyorum. Vucudu kadin formundaysa adı pedofili olmuyor esasen diyorum. Yani 15 yasindaki bir kiza taciz eden bebeğe de eder diye bir sey yok. Zamanla tacizler arttigi icin reşit olmayan bireyleri korumak anlaminda carpitildi pedofili kavrami da.

Siz bence daha fazla yazmayın.İyice saçmalamaya başladınız.İyiki erkek değilsiniz çok tehlikeli olurdunuz.

Allah annenızın babanızın yardımcısı olsun .Tabı sızınde .Ne yapıomuç kıza pislik .Allahın cezası .Bolelerını hadım edıcen.Pislıkler

Elim ayagim bosaliyor boyle seyler okuyunca. Tacizciyle empati kurulabiliyor da 14 yasindaki kizla kurulamıyor. Tacizciyi hayata kazandirmanin topluma faydasi ne? Gebersin hangi delikte geberiyorsa.
Ben de 17 yasimda öz dayim tarafından tacize uğramış bir insanım. Gene de gebersin demem o geberince ben duzelmicem çünkü. Yiten giden kaybolan seyler suçlusu yok olunca geri gelcekse asalım keselim tamam da öyle degil.

İnsanlar guvensızlıkten artık dısarı bıle cıkamıyor bolelerının yuzunden.Kucuk kızıtacız etmek ney .Hayvan pislık

Allah belasını versın onunda pislık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…