- 1 Şubat 2019
- 157
- 116
- 18
- 32
- Konu Sahibi S u l i e t
-
Annesinin ustune yapmasinin mantikli aciklamasi nedir? Sana soz vermis yerine getirmemis.
Senden mal mi kaciriyor? Alsin evini anasini her seyini...... neyse.
Demedin mi ya bana guvenmiyorsun ya da beni yari yolda birakacaksin yer yapiyorsun? Allah bana yardim eder , kotu kalbinizin ceremisini de cekersiniz deseydin.
Nefret ettim kocandan.
Canım benim bak eğer eşin kendi üzerine yapsaydı onu da kabullenmek saçma ama yine neyse derdim ama annesi nedir ya resmen kendini züğürt ilan ediyo adam. Boşanma niyetiniz mi var ya da eşinin icralık bir durumu mu var. Eşinin başka kardeşleri var mı onlar da bu durumda mal ortağı oluyor annesine verinceZor yutkunuyorum sizlere danışmak istedim yanlış şeyler söylememek için. Acaba ben mi yanlış düşünüyorum diye hakkım mı diye
Zor yutkunuyorum sizlere danışmak istedim yanlış şeyler söylememek için. Acaba ben mi yanlış düşünüyorum diye hakkım mı diye
Sabah önce boşanma aşamasına gelmissiniz, eşiniz evliliğinize güvenmediği için evi annesinin üstüne yapmış ki olası bir boşanmada size hicbirsey kalmasın. Bu açık aslında. Evi annesinin üstüne yapmanın da hiçbir anlamı olamaz zaten. İse girin mutlaka, kendinize yeni bir hayat kurmaya çalışın.
Bankaya borcu varmış bunu bahane etti üzüldüğümün yanlış yaptığının farkında ama kabullenditmeye çalışıcak beni kafası nasıl çalışıyor bilmiyorum zamanında bu evi ödemek için çok zorluk çektik hala borcu bitmedi zaten. Bankaya borcuda 20 bini geçmezmiş zaten diğeri ev satıldığı zaman kapatılabilir.Canım benim bak eğer eşin kendi üzerine yapsaydı onu da kabullenmek saçma ama yine neyse derdim ama annesi nedir ya resmen kendini züğürt ilan ediyo adam. Boşanma niyetiniz mi var ya da eşinin icralık bir durumu mu var. Eşinin başka kardeşleri var mı onlar da bu durumda mal ortağı oluyor annesine verince
Boşanmak istiyor musun ?Bankaya borcu varmış bunu bahane etti üzüldüğümün yanlış yaptığının farkında ama kabullenditmeye çalışıcak beni kafası nasıl çalışıyor bilmiyorum zamanında bu evi ödemek için çok zorluk çektik hala borcu bitmedi zaten. Bankaya borcuda 20 bini geçmezmiş zaten diğeri ev satıldığı zaman kapatılabilir.
Kardeşleride var ama 2 erkek ikisinin evi var. Bekar zaten sözde bu tamamen bizim. Demekkki icradan döndürene kadarmış. Boşanmayı kendi hiç düşünmüyor zaten ki bu durumda ben düşünüyorum artıkCanım benim bak eğer eşin kendi üzerine yapsaydı onu da kabullenmek saçma ama yine neyse derdim ama annesi nedir ya resmen kendini züğürt ilan ediyo adam. Boşanma niyetiniz mi var ya da eşinin icralık bir durumu mu var. Eşinin başka kardeşleri var mı onlar da bu durumda mal ortağı oluyor annesine verince
Öncelikle işe girip çalışmaya başlayın.Bankaya borcu varmış bunu bahane etti üzüldüğümün yanlış yaptığının farkında ama kabullenditmeye çalışıcak beni kafası nasıl çalışıyor bilmiyorum zamanında bu evi ödemek için çok zorluk çektik hala borcu bitmedi zaten. Bankaya borcuda 20 bini geçmezmiş zaten diğeri ev satıldığı zaman kapatılabilir.
Bak canım benim zaten eğer gözden çıkardıysan adamı ona boşanma falan deme asla önce bi avukatla konuş sana illaki yol gösterir. Sonra da avukatla konuştuğunu asla eşine söyleme kendin paranı kurtarmaya çalış evi istemiyorum satalım borcumuzu kapatalım illa ki tekrar biriktirip alırız diye bi konuşma yap belki razı olur. Eğer razı olmuyorsa o zaman gerçekten kararlıysan istediğini yapmazsa boşanacağını söyle. Belki bu şekilde korkup evi geri satabilir. Ama avukatı asla söyleme yoksa hazırlık yapar her şeyi kılıfına uydururKardeşleride var ama 2 erkek ikisinin evi var. Bekar zaten sözde bu tamamen bizim. Demekkki icradan döndürene kadarmış. Boşanmayı kendi hiç düşünmüyor zaten ki bu durumda ben düşünüyorum artık
Öncelikle işe girip çalışmaya başlayın.
Kocanız laf ederse bana güvenmediğin için evi annene verdin. Artık ben de sana güvenmiyorum. Her kazancımı kendi annemin üzerine yapacağım deyin.
Görün bakın yalan sevgisi kalıyor mu size karşı?
Kandırılıyorsunuz.
Öncelikle işe girip çalışmaya başlayın.
Kocanız laf ederse bana güvenmediğin için evi annene verdin. Artık ben de sana güvenmiyorum. Her kazancımı kendi annemin üzerine yapacağım deyin.
Görün bakın yalan sevgisi kalıyor mu size karşı?
Kandırılıyorsunuz.
Bak canım benim zaten eğer gözden çıkardıysan adamı ona boşanma falan deme asla önce bi avukatla konuş sana illaki yol gösterir. Sonra da avukatla konuştuğunu asla eşine söyleme kendin paranı kurtarmaya çalış evi istemiyorum satalım borcumuzu kapatalım illa ki tekrar biriktirip alırız diye bi konuşma yap belki razı olur. Eğer razı olmuyorsa o zaman gerçekten kararlıysan istediğini yapmazsa boşanacağını söyle. Belki bu şekilde korkup evi geri satabilir. Ama avukatı asla söyleme yoksa hazırlık yapar her şeyi kılıfına uydururKardeşleride var ama 2 erkek ikisinin evi var. Bekar zaten sözde bu tamamen bizim. Demekkki icradan döndürene kadarmış. Boşanmayı kendi hiç düşünmüyor zaten ki bu durumda ben düşünüyorum artık
Seni her konuda madur etmiş bu da son gol olmuşSabahtan beri bunu düşünüyorum alıp gidiccem herşeyimi.. çok mantıksız hem çalıştırmıyor hem bana birşey yapmıyor hem seni çok seviyorum diyor çelişki dolu evlilik. Sonunda ben kalıcam ortada çalışıp kendi evimi çok rahat alabilirim zaten neden anlam veremiyorum
Ben dini hukuki boyutunu bilmem hakkin var mi yok mu? Ama ahlaken olmamis.Kalp kirici.Bu adam hic olmicek anlasilan ya da olunce arkasindakiler umrunda degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?