Aklınız lazım hanımlar :)

Adam güya erkekleklik gururundan dolayi seni calistirmiyor, ama senin arabani, altinlarini alip, üstüne annesi üzerine bir ev yapmakta beis görmüyor!!

Hic kimse icin hayata bakisini, hayat standartini azaltma. Belli ki kimse seni bunun icin takdir etmez.

Yerinde olsam bosanip, yeni ise girip ve kendi hayatimi kurardim. Bu adam ile ömür gecmez.

KESİNLİkle geçmez. ALlah yardımcım olsun çok pişmanım çok yanlış insana değer vermişim kendime kızıyorum ben

Cooook yakın bir akrabamin ki bayaaa yakin:)35 sene boyunca emek verip, bileziklerini satıp satıp yaptırdığı evini eşi sürekli senin üstüne yaptiricam deyip deyip en sonunda kendi üstüne yaptı. O yakınım da adamı terk etti.. bu mal sevicilik değil. Hak meselesi, hadi eşiniz kendi üzerine yapmış olsa yine anlarız da annesi ne alaka?????? Hakkınız elinizden alınmış oluyor. Yazık günah vee ayip

Diyeceğiniz tek şey "sen bana güvenmiyorsan bende sana guvenmiyorum.kendi geleceğim,kariyerim için çalişmak zorundayim.sen de bunu kabul edeceksin."
Ve ne olusa olsun bir işe girin.tatsizliğa devam ederse en azindan bir işiniz olur ve daha kolay yolunuza devam edersiniz.boşanirsiniz.

Empati kurup cevap veriyorum aynısını eşim yapsa bende çok bozulurdum arabami ve altinlarimi geri al yoksa çalışırım derdim aldıktan sonrada bosardim mal kacirana anca bu olur zaten çekilmez bi adammis

Of bu çok kötü olmuş peki eşin mi ödüyor borcu annen mi

K
Empati kurup cevap veriyorum aynısını eşim yapsa bende çok bozulurdum arabami ve altinlarimi geri al yoksa çalışırım derdim aldıktan sonrada bosardim mal kacirana anca bu olur zaten çekilmez bi adammis

Al desem alana kadar yıllar geçer :) nefret ettim birde yaptığı bu hatayı anlamasını vicdanını yaşamasın iyi istiyorum. Rabbim benim yolumu açık etsinnde çıkarcı insanlar böyle mallarıyla böbürlensin elimden hiçbirşey gelmiyor aileme pylşamıyorum resmen utanıyorum

O en azından hak talep edebilir. Ben kaldım böyle mal gibi.

Böyleleri vicdan yapmaz anca annesi kazık atarsa pişman olur ama yine vicdan yapmaz neden evlisiniz mutlu değilseniz söz hakkınız yoksa

Açık açık senden mal kaçırıyorlar. Kendi aralarında konuşmuş organize bir sekilde boşanma durumunda evde hak iddia etmemen için uğraşıyorlar. Çok ahlaksızca bır hareket. Buyuk olay çıkarırdım o anda ve o evı annesının ustune yaptırmazdım. Sende ona verdiğin paraların hepsini geri iste bakalım ne yapacak

Vermez tamam yapıcam altınlarını diyor ama yapmaz araba alıcakmış beyefendi. Gururum yerlebir sabahtan beri düşünüyorum. En iyisi çekip gitmem olucak galiba bu sevgi olamaz mal kaçırmak nedir çok ayıp. Hiç beni düşünmedi hayatımda hiç bu kadar üzülmemiştim boğazım düğüm düğüm konuşamıyorum bile kimseyle

Peki daha önce hiç boşanma düşüncenız oldu mu yada böyle bir girişiminiz ? Yani bu adam durduk yere neden böyle bişey yaptı ki onu anlamadım.

Peki daha önce hiç boşanma düşüncenız oldu mu yada böyle bir girişiminiz ? Yani bu adam durduk yere neden böyle bişey yaptı ki onu anlamadım.

Lafta oldu evet ama benim zerre hatam yoktu kendi hataları hep pişman oldu ama o benden boşanmaz düşünmez bile.Hep fedakarlık yaptım. Neyim varsa verdim evlenirken birşey istemedim aşk evliliğiydi evin varmı işin yerindemi diye bile üstüne düşmedim. 4 yıl kadar sevgili kaldık öyle evlendik birde yaşımız genç üstesinden geliriz diye yola çıktık. Yolda kaldım resmen. Çok pişmanım kendimi bu duruma getirdiğim için

Adam değilmiş çünkü. Evlenmeden önceden beri işime karışır işimden etti beni evlenicez diye. Çalıştırmıyorum diyor ben sana gelecek hazırlarım diye diye şu hale bak şoktayım hala.

Canım o zaman şu andan itibaren sende kendin için yaşamaya çalış. İhtiyaclarından kısma, bakımından kısma, giyim kuşamından kısma. Canın ne istiyorsa onu yap. Böyle adamlara birikim yapılmaz , mal sahibi edilmez böyleleri. Sen bunları adam edersin mal mülk sahibi edersin yarın senı ortada bırakırlar. Bir de ondan gizli para biriktirmeye çalış , kenarda birşeylerin olsun . En azından boşanma durumunda senı bir süre idare edecek kadar paran olsun. Ailece niyetı bozuk bunların.

Adam değilmiş çünkü. Evlenmeden önceden beri işime karışır işimden etti beni evlenicez diye. Çalıştırmıyorum diyor ben sana gelecek hazırlarım diye diye şu hale bak şoktayım hala.
Bu çalışma konusu da aklıma şunu getirdi . Adam senı bilerek çalıştırmıyor kı ona muhtaç olasın, kendi istediği gibi at koştursun . Çocuğun yoksa hiç dinleme gir işe çalış . Parandan da bir kuruş verme at kenara . Tüm ihtiyaçlarını da ona karşılattır. Pis hainler ne biçim insan bunlar yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…