Aklınız lazım hanımlar :)

Eşim ödüyor sözde çoğu zaman ödeyemiyor annemin maaşından direk kesiliyor zaten kadında sorun etmedi hiç.
bu iyi dekontlara ulaş işinde en iyi bi avukat bul ev için arabanı altınlarını verdiğini ispatla şahit vb bi şekilde yada çaktırmadan ses kaydı yap eşini konuştur kurtarırsın paranı öyle adama böyle yapılır boşa at ondan sonra

Hakkınızın yenmesini nasil bu kadar sakin karsilayabiliyorsunuz?
Nasil kiyametleri kopartmadiniz o kadar fedakarliklarin karsiligi bu mu olacakti?

Hakkınızın yenmesini nasil bu kadar sakin karsilayabiliyorsunuz?
Nasil kiyametleri kopartmadiniz o kadar fedakarliklarin karsiligi bu mu olacakti?

Karşılamazdım yanlış konuşurum sakinleşeyim diye bekledim o an ağlardım şimdi duygusallığım geçti öfkem kaldı. Birde danışmak istedim mal meraklısı gibi mi olurum diye ben hep böyle düşündüğüm için kaybettim zaten

Kaçırmış olabilirim ama evi , eşinizin ailesi mi sizlere vermişti .

Keşke tapuda deseydiniz esinize annenin değil bari senin üzerine olsun diye. Bizde de evliliğinin ilk günleri araba alacaktik benim altinlarimla babasının üzerine olacaktı bende vermek istemedim ve vermedim de eşimle konuştum.

Birşey yapacaksan senin ya da benim üzerimize olsun bir şeyleri beraber yapalım dedim. O gün bugün eşim hiçbir şeyi annemin üzerine yok babamın üzerine demez ya benim olur ya da onun üzerine.

Evet gerçekten böyle bir konu çok kirginliklara yol açıyor bende sizin gibi düşünmüştüm o zamanlar.

Bence siz artı ve eksileri bir kenarı yazın ve karar verin. Devam etseniz nasıl bir hayat bekliyor sizi? Bunun cevabında ortaya çıkacak sonuca göre karar verin. Mutsuzsanız ve gelecekte bir mutluluk görmüyorsanız ayrılın. Boşverin bilezik ev vb. Avukatınıza bunları anlatın ve o gerkenlerin hepsini istesin. Şuan elinizde mevcut olmasa bile bir şekilde onları alırsınız. Eşiniz adam olsaydı zaten size söz verdikten sonra o evi annesinin üzerine yapmazdı.
Bu durum bile sizden mallarını kaçırdıklarının göstergesidir.

Naif bir kisiliginiz var sanirim.
Neden mal meraklisi olasiniz hakkiniz olani istiyorsunuz.
Umarim bu sorununuzu asıl mal meraklisi olan esinizle konusarak cozebilirsiniz.

Tapuya gitmedik evin sözleşmesini yaparken söyledi. Allah razı gelmesin napcağımı şaşırdım bugün konuşucam sanırım kopacak ipler hoş koptu zaten içim bambaşka

Zaten eşinizin yaptığı kabul edilemez. Her türlü sahtekarlık. Bunu asla kabul etmeyin. Ev parasında sizin bir sürü katkınız var. Evi üstüne kabul eden kayınvalidenin de aklına şaşarım. Hepsi leş kargası herhalde.

EVEt hepsi mal düşkünü para düşkünü çıktılar maalesef

Konuşmaya çalıştım arkadaşlar . Sakin şekilde sordum neden tapuyu verdin o kadar vaatten sonra benim rızkımda var bitmeyen krediside var dedim bana cevap ver niye diye sordum. Eş bana aaaaa sen tapu yüzünden böyle ağlamaklısın aklıma bile gelmedi şeytanca düşünüyorsun dedi. Tamam ben anladım konuşacak birşey yok deyip ailemi çağırdım. Terkettim evi.

Arayip sormadi mi? Asil seytanca dusunen kendisi.

Arayip sormadi mi? Asil seytanca dusunen kendisi.
EVe dön sen benim karımsın ne farkeder tapu diyor. O zaman farketmiyorsa buyur benim üzerime yap dedim. Sana olan güvenim bitti gitti artık olmaz dedim. Gelmiyor musun eve dedi gelmiyorum dedim kendin bilirsin dedi :) daha da muhatap olurmuyum allah bilir. Hepsi Allah’a havale olsun

Şeytanca düşünüyorsun ne demek siz birlikte yaşayacaksınız neden senin yada onun üstüne değilde kv üzerine asıl öyle düşünen kendisi bence kişi kendinden bilir işi derler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…