Aklınız lazım hanımlar :)

biz ne zaman akillanacağız bilmiyorum
erkekler evlilikte ben diye dusunebilirken biz neden dusunemiyoruz borc kapatmak icin kendimizden verip birde bu durumlara düsüp elimiz koynumuzda düşünüyoruz bilmiyorum ki
şu foruma birde evlenince yapilmamasi gerekenler başlığı açmak lazım çoğumuzun okumaya ihtiyaci var

Kocanız sizi sevse bakın en basit düşüncesi şöyle olurdu:
Evin tapusu sevgili karımın üstüne olsun. Yarın birgün bana bir şey olursa ev hanımı olarak mağdur olmaz, bu ev güvencesi olur.

Değil mi?

Düştüğünüz duruma üzüldüm..Sizden para alıp bu kadar ince hesaplar yapılması çok iğrenç. Eşiniz kendini çok kurnaz sanan aptallardan sanırım.. Kırılmaktan haklısınız. Sorunlu bir evliliğini var çocuk yokken hazır kendi hayatınıza bakabilirsiniz.

E bir boşanma durumunda ev kendisine kalacak. Sen hakkıni alamayacaksın işte. Kocan bunun planini yapmış uygulamaya koymuş. Sen de bunun farkindasin.

Madem cazgir bir tip degilsin, hakkini savunamıyorsun. Keske babani da alıp gitseydin tapu işlemlerine.

Yani ne diyeceğimi bilemedim. Eşin elinden her şeyi almiş. Dalsız budaksız kalmışsın. Dayak yesen ya da aldatılsan kapıyı çarpıp cikmaya cesaretin yok.

Çalışmana izin vermemekteki amacı da bu zaten. Seni çaresiz bırakmak.

Ve bırakmış da. Şu an tutunacak dalın yok. Keşke biraz daha gözü açık olabilseydin.

Ev icin yapılacak bi şey yok. Geri alman mümkün görünmüyor.

Daha evin satışını almadık. Birde bana diyor istediğin gibi döşe evi sana ev aldık diyor :) bende geç olmadan karar vermek istiyorum bunun için boşanmak yanlış mı olur bilmiyorum ama bildiğim tek şey yüzlerine baktıkça düştüğüm durumu içimden atamadıkça böyle evlilik gitmez

Annesi ölürse kardeşleri pay isteyecek evden. Oturup bir bardak su içer üstüne. Belli ki sütü bozuk biri. Kardeşleri de aynı kafadan olur diye düşünüyorum. Ağır konuşuyorum kusura bakmayın ama gerçekler acıdır. Hiçbir mantıklı açıklaması yok evi annesinin üstüne yapması için. Belli ki sizden mal kaçırıyor ve göstere göstere yapıyor bunu iğrenç. Artık sazı elinize alma zamanı gelmiş. Madem o sizi ezip evi anasının üstüne yapıyor siz de iş bulup çalışmaya bakın. En azından evi kendi üstüne yapsın.

Annenizi dinleyin bırakın bu adamı.
Samimiyim.
Zaten kendisi de o niyette olmasa sizden mal kaçırmaz, ahlaksız herif.

İlk önce bir avukatla görüşün sonra da boşayın.
Boşanma önerisini içim rahat veremem. Ama sizde bu seçenek en hayırlısı gibi.
Hak yemişler Allah çıkartır.
İnşallah kanun da çıkartır.
Üzüldüm ben sizin için, farklı bir hayatınız olabilirmiş.

O zaman esinle otur konus.Ben ev hanimiyim evlatlarim olacak Allah korusun sana bir sey olsa bana kim bakacak evi hic olmazsa kendi ustune yap.Bu zamanda kimseye guven olmuyor.Beni dusunmemen de beni ayrica kirdi.Sozlerini yerine getirmedin de.

Evin satışını almadıysanız eşinizle konuşun, bir ev alınıyorsa ya sizin üzerinize olur ya eşinizin, bunu kabul etmediğinizi söyleyin eşinize, mal delisi gibi gözükürüm diye düşünmeyin aksine buna sessiz kalmak kaba tabirle aptallık olur.

Pardon da annesi neci bu konumda ?
Ne demek senin altınlarını satıp,ailenin aldığı arabayı satıp evin borcunu kapattıktan sonra tapuyu anneye yapmak ?
Bu kadar fedakarlık yapmayı haketmiş mi eşiniz bence zerrei miskal haketmemiş.
Şu hale bak ya yemin ederim cok sinirlendim.
Her şeyinizi elinizden alana adama bakın her şey diyorum "maddi manevi" bu kadar müsamma göstermenin görüyoruz ki hiçbir yararı olmamış.
Bırakın annesinin b.kunu yesin o evi terk etmek için neyi bekliyorsunuz?

O zaman esinle otur konus.Ben ev hanimiyim evlatlarim olacak Allah korusun sana bir sey olsa bana kim bakacak evi hic olmazsa kendi ustune yap.Bu zamanda kimseye guven olmuyor.Beni dusunmemen de beni ayrica kirdi.Sozlerini yerine getirmedin de.

Söylense keşke. Bilmiyor mu çok iyi biliyor en iyi çözüm kendi hayatıma bakmam galiba

Daha bitmeyen kredi borcu var gitsem evide ben ödemiş olucam sinirlerim alt üst oldu ama gözede aldım

Allah senin de , senin ananın da evinin de belasını versin derdim sanırım.

Evi anama yapacağım dese eşim. Dese diyebilse...diyebilmeyi düşünebilse... tahayyül edemiyorum.

Noterde,sokakta her yerde avazım kadar cırlarım. Hic şakam yok.

1 lira biriktiriyorum ben. 1 lira.

1 sene biriktirdim. Bin lira oldu. Gittim altın aldım. Azıcık akil fikirli olun. Azdan çok üretin.

Bu kadar saf olmayin. Verici olmayın. Allah aşkına ya.

Bunun için boşanmak yanlış olmaz,bilakis yerinde bir karar.
Satışı almamışsınız, engel olun o halde, sakın rıza göstermeyin.
Paragöz desinler af buyurun enayi denmesinden iyi olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…