- 4 Kasım 2017
- 945
- 1.006
- 113
- Konu Sahibi S u l i e t
-
Boşanmayı isteyip istemediğine dair kendine zaman ver biraz düşün kavga etme bu süreçte sadece düşün, kendini ve ilişkini en iyi sen bilirsin eşini en iyi sen tanırsın. Bu durumu gerçekten banka için mi yoksa senden kaçırmak için mi yaptığını iyi anlamaya çalış sonradan keşke dememek için kendine uzun bir süre ver ve düşün. Ne zaman konuşmak istersen ben burdayım canım çok üzüldüm gerçekten rabbim yardımcın olsunBöyle bişey nasıl söylenir. Evlendiğimden beri mesleğini aldın eline çalış erkek milleti güvenme diyor kendi geleceğini kur diyor.. söylesem hadi çık gel bundan sana ne köy olur ne kasaba der
Bunun için boşanmak yanlış olmaz,bilakis yerinde bir karar.
Satışı almamışsınız, engel olun o halde, sakın rıza göstermeyin.
Paragöz desinler af buyurun enayi denmesinden iyi olacaktır.
TTeşekkür ederim iyiki varsınız yorumlarınız olmasa ağlaya ağlaya evde tartışırdık belki kapıyı çekip gitmiş bile olurdum. Ama bu fırsatı ona vermicem bir ev için çirkeflik yaptı dedirtmek yerine incindiğimi gösterip gidicem olmaz artık hayatımda hiç bu kadar kötü hissetmedim o kadar tartıştık falan ama sinirle deyip üzerini örttüm. BU bambaşkaBoşanmayı isteyip istemediğine dair kendine zaman ver biraz düşün kavga etme bu süreçte sadece düşün, kendini ve ilişkini en iyi sen bilirsin eşini en iyi sen tanırsın. Bu durumu gerçekten banka için mi yoksa senden kaçırmak için mi yaptığını iyi anlamaya çalış sonradan keşke dememek için kendine uzun bir süre ver ve düşün. Ne zaman konuşmak istersen ben burdayım canım çok üzüldüm gerçekten rabbim yardımcın olsun
Eski konularınıza bakılırsa kocanız 5 para etmez. Neden zorlandığınızı anlayamadım size vuran adam için.TTeşekkür ederim iyiki varsınız yorumlarınız olmasa ağlaya ağlaya evde tartışırdık belki kapıyı çekip gitmiş bile olurdum. Ama bu fırsatı ona vermicem bir ev için çirkeflik yaptı dedirtmek yerine incindiğimi gösterip gidicem olmaz artık hayatımda hiç bu kadar kötü hissetmedim o kadar tartıştık falan ama sinirle deyip üzerini örttüm. BU bambaşka
Bitti gitti güven beklemediğim yerden vurdu resmenBir dava da yıllar önce satılmış altınları eşine ödemek zorunda kalmıştı erkek. Böyle emsal dava çok.
Evin ödemelerini kendisi yapıyorsa, maaştan vs gidiyorsa kimin üstüne yaparsa yapsın avukat hakkını alır. Tabi boşanacaksan.
Mal için boşanılmaz ama adamın nesine güveneceksin oda ayrı
Neden izin veriyorsunuz çok pasifsiniz.İyi günler kk’nın güzel bayanları. Konuyu uzatmadan anlatıcam aklınıza ihtiyacım var çıldırmak üzereyim içim parçamparça.
Çok mükemmel giden bir evliliğim olmadı sanırım olmayacakta hep bir sıkıntı. Severek evlendim ama sevmek yetmedi bu evliliğe cocuğumda yok .Neyse hayatımda içim hiç bu kadar buruk olmamıştı. Bize verilenn bir evimiz vardı kiradayız ama kirasıyla karşılıyoruz. Evliliğimizin ilk zamanı bu ev icraya düştü ve bileziklerimi krediyle aldığımız arabayı satıp ödedik. Hiç istemedim çünkü onlar benim garantimdi evin tapusunda Başkan kişide elimde avucumda birşey yok şuan. Eşime kendimize ayrı alalım satalım arabayı altınlarıda dedim ama dinlemedi bu ev bizim zaten tapusunu üzerine yapıcam dedi. İnanmadım ama vermmek zorunda kaldım. 2 yıldır yana yakıla borç ödüyoruz gerçekten çok kıstım kendimden. Kendim çalışsam korkmam mesleğim var ama eşim tutturmuş ben seni çalıştırmıcam diye çalıştırmıyorda. Gel zaman git zaman biz ev bulduk sözleşmeyi imzalarken ev annemin üzerine olacak dedi. İnan’ın yutkundum sustum. Ben zaten istemiyorum huzur olsun yeter ama ben o kadar cefa çektim kendime hiç bakamadım bile ama konuşabilirdi. Geldim keşke söyleseydin kendi üzerine alsan evlilik sözleşmesi yapabilirim yeterki gururumu incitme mal kaçırıyor gibi oluyor dedim(sanki alıp kaçıcam evi) benimde çok hakkım var ben olmasam ev icradan gitmişti arabayı annem aldı çünkü. Bu konular çok ince arkadaşlar nerden bakarsanız bakın ne olur bana yol gösterin. Çalışmadığım için evet kendi önümü görmek isterdim en azından bileziklerim olsa hoş görürdüm tabi vermek istemezler diye ama çok Emeğim var. Gururum çok kırıldı bu durum çok ayıp geldi bana kötü hissettirdi çünkü eşim gerçekten çekilecek biri değil sabrettim fedakar davrandım böyle olması acayip. BUnun için tartışılmıyorda bu sefer mal delisi olucam. Nasıl çözebilirim? İçimde herşey bitti artık. Empati kurup cevap verin lütfen
Canım benim üzme kendini her şerde bir hayır vardırTTeşekkür ederim iyiki varsınız yorumlarınız olmasa ağlaya ağlaya evde tartışırdık belki kapıyı çekip gitmiş bile olurdum. Ama bu fırsatı ona vermicem bir ev için çirkeflik yaptı dedirtmek yerine incindiğimi gösterip gidicem olmaz artık hayatımda hiç bu kadar kötü hissetmedim o kadar tartıştık falan ama sinirle deyip üzerini örttüm. BU bambaşka
Canım şuan olay taze olduğu için fazla duygusalsın biraz sakinleş o zaman daha rasyonel bir karar alırsın.Bitti gitti güven beklemediğim yerden vurdu resmen
Şaştım kaldım 25 yaşımdayım sevdim diye katlandım gitsem kıyameti koparıyor kurtulamıyorumdaEski konularınıza bakılırsa kocanız 5 para etmez. Neden zorlandığınızı anlayamadım size vuran adam için.
Evet inşallah en hayırlı kararı verebilirimCanım benim üzme kendini her şerde bir hayır vardır
Koparırsa koparsın, sizi gerçekten kaybetmek istemese, evi annesinin üzerine yapmak gibi fikre kapılmaz. Ki size şiddet uygulamış birinden bahsediyoruz.Şaştım kaldım 25 yaşımdayım sevdim diye katlandım gitsem kıyameti koparıyor kurtulamıyorumda
Borç sizin üstünüze miDaha bitmeyen kredi borcu var gitsem evide ben ödemiş olucam sinirlerim alt üst oldu ama gözede aldım
Kıyameti koparması sizi neden durduruyor?Şaştım kaldım 25 yaşımdayım sevdim diye katlandım gitsem kıyameti koparıyor kurtulamıyorumda
Borç sizin üstünüze mi
[/QUOTE
Kendi annemin üzerine :) ben tam bi aptalım
Kend annemin üzerine az bir miktarı kaldı 20 bin kdrda ben baş edemem şu durumda ailem öder çok ağrıma gidiyorBorç sizin üstünüze mi
Kıyameti koparması sizi neden durduruyor?
Onun gözünde değeriniz yok ki.
Siz ona kıyamazken adam sizi kırıp döküyor.
Ne diyebilirim ki böyle adama? Bu saatten sonra diretsemm yapsa bile anlamı Yok zaten. İsttediğim içimdekileri bir çırpıda anlatıp gitmek ama anlamayacakGenç arkadaşım,
ben evliliği ile ilgili konu açan arkadaşlara,
çoğunlukla olumlu ve yapıcı yorumlar yaparım.
Size,çok istememe rağmen olumlu yorum yapamayacağım.
Eşiniz sizden mal kaçırıyor,açık ve net.
Bu emrivakiyi kabullenmeyin.
Şu anda oturduğumuz evi alırken beşte bir miktarını karşılıksız olarak kayınpederim verdi.
Beşte birini de kredi çektik.
Ev benim üzerime.
Eşini seven ve düşünen erkek,
karısından mal kaçırıp annesinin üzerine yapmaz.
Lütfen,ailenize durumu anlatıp,
eşinizle ciddi bir konuşma yapın.
Araba seninse altinlarda mehrin varsa ve o da senin uzerine yapicam ver bana dediyse neden hakkin olmasin.Resmen anlasma yapmissiniz yanlis biliyor olabilirim bilen duzeltsin.
Asil uzucu olan ev evin kimin ustune oldugu degil.Kocanin ustune olsa yarin olse colugun cocugun olsa bir evin yok.Seni gelecegini cocuklarini dusunmuyor.
Ben buyuk konusmayayim da bosayacagim adamin ne evini ne baska bir seyini istemem insAllah.Allah yardim eder.Yere batsin malin derim kimin ustune yaparsan yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?