Aklınız lazım hanımlar :)

Böyle bişey nasıl söylenir. Evlendiğimden beri mesleğini aldın eline çalış erkek milleti güvenme diyor kendi geleceğini kur diyor.. söylesem hadi çık gel bundan sana ne köy olur ne kasaba der
Boşanmayı isteyip istemediğine dair kendine zaman ver biraz düşün kavga etme bu süreçte sadece düşün, kendini ve ilişkini en iyi sen bilirsin eşini en iyi sen tanırsın. Bu durumu gerçekten banka için mi yoksa senden kaçırmak için mi yaptığını iyi anlamaya çalış sonradan keşke dememek için kendine uzun bir süre ver ve düşün. Ne zaman konuşmak istersen ben burdayım canım çok üzüldüm gerçekten rabbim yardımcın olsun

Bunun için boşanmak yanlış olmaz,bilakis yerinde bir karar.
Satışı almamışsınız, engel olun o halde, sakın rıza göstermeyin.
Paragöz desinler af buyurun enayi denmesinden iyi olacaktır.

EVet 2 yılım gitti 2 yılım daha boşa gitmez en azından. Bu saatten sonra yapsada boş zaten içim içimi kemiriyor resmen insanların yuzune bakamam ben değersiz pislik gibi hissetttim kendimi kendime bunu yapmaya hakkım yok aslında

TTeşekkür ederim iyiki varsınız yorumlarınız olmasa ağlaya ağlaya evde tartışırdık belki kapıyı çekip gitmiş bile olurdum. Ama bu fırsatı ona vermicem bir ev için çirkeflik yaptı dedirtmek yerine incindiğimi gösterip gidicem olmaz artık hayatımda hiç bu kadar kötü hissetmedim o kadar tartıştık falan ama sinirle deyip üzerini örttüm. BU bambaşka

Bir dava da yıllar önce satılmış altınları eşine ödemek zorunda kalmıştı erkek. Böyle emsal dava çok.
Evin ödemelerini kendisi yapıyorsa, maaştan vs gidiyorsa kimin üstüne yaparsa yapsın avukat hakkını alır. Tabi boşanacaksan.
Mal için boşanılmaz ama adamın nesine güveneceksin oda ayrı

Eski konularınıza bakılırsa kocanız 5 para etmez. Neden zorlandığınızı anlayamadım size vuran adam için.

Bitti gitti güven beklemediğim yerden vurdu resmen

Neden izin veriyorsunuz çok pasifsiniz.

Canım benim üzme kendini her şerde bir hayır vardır

Şaştım kaldım 25 yaşımdayım sevdim diye katlandım gitsem kıyameti koparıyor kurtulamıyorumda
Koparırsa koparsın, sizi gerçekten kaybetmek istemese, evi annesinin üzerine yapmak gibi fikre kapılmaz. Ki size şiddet uygulamış birinden bahsediyoruz.

Genç arkadaşım,
ben evliliği ile ilgili konu açan arkadaşlara,
çoğunlukla olumlu ve yapıcı yorumlar yaparım.
Size,çok istememe rağmen olumlu yorum yapamayacağım.
Eşiniz sizden mal kaçırıyor,açık ve net.
Bu emrivakiyi kabullenmeyin.
Şu anda oturduğumuz evi alırken beşte bir miktarını karşılıksız olarak kayınpederim verdi.
Beşte birini de kredi çektik.
Ev benim üzerime.
Eşini seven ve düşünen erkek,
karısından mal kaçırıp annesinin üzerine yapmaz.
Lütfen,ailenize durumu anlatıp,
eşinizle ciddi bir konuşma yapın.

Şaştım kaldım 25 yaşımdayım sevdim diye katlandım gitsem kıyameti koparıyor kurtulamıyorumda
Kıyameti koparması sizi neden durduruyor?

Onun gözünde değeriniz yok ki.
Siz ona kıyamazken adam sizi kırıp döküyor.

Ne diyebilirim ki böyle adama? Bu saatten sonra diretsemm yapsa bile anlamı Yok zaten. İsttediğim içimdekileri bir çırpıda anlatıp gitmek ama anlamayacak

Umrumda bile değil ev İnan az miktar kredi kaldı sadece 20 gerçi çokta az değil. Yaşım 25 2 yılda gördüm göreceğimi nasıl bir konuşma yapsam diye düşünüyorum çizgiyi kaçırırsam nolur yanlış anlaşılırmıyım diye. Çok iyi niyetli oldum hep kaybettim Allah’a havale ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…