aklsz basin czasi

emin misin canım bekar bi kız hamilelik testi yaptırınca arıyorlarmış mesela aylar önce haberi çıkmıştı

Iyi de cinsellik yasayan bir insansin degil mi? Başka bir sevgilin olursa yine cinsellik yasayabilirsin ben de diyorum ki ogrenmeden yaşama anladin mi? Neyse ya. Guzelce bir sey anlatıyorum neden kukruyorsun? Ayip ayıp, ilk önce anla sonra cevap yaz... Terbiyeyi insan anadan babadan öğrenir benden niye öğrenesin? Hadi git şimdi işine. ..

Tedbiri hepinizden kat ve kat iyi biliyorum aidsin sadece cinsellikle bulaşmadıgını kanla bulaştıgını da biliyorsunuzdur o zaman. uyaracaksanız daha düzgün uyarın. Araştırma yapın azıcık.

Ne var, kadın kanını kimseye verme diyememiş de, biriyle korunmadan ilişkiye girme demiş. Doktor değil neticede,bildiğini aktarmış.
Ayrıca ilişkiye girme demek, direk evlilik dışı ilişkiye girme demek değildir. Bu süre zarfında evlenebilirsiniz de başkasıyla. Siz bence nasıl anlamak istediyseniz, öyle anlamışsınız.

Teşekkür ederim. Istedigi yere cekiyor sadece. Bir de kalkmis kocama laf atiyor. Iyi de ben ona ne zaman oruspu demisim? Cinsellik yasayan birisi baska bir sevgilisi olursa onunla da yaşar. Yasamadan önce test yapsin dememiz suç oldu. Vallahi insanlara iyilik yaramiyor...

Tedbirlerin alasını alıyorum. Güzellik anlaşınızda sorun var. Duyarlı olmasam buraya konu açmam zaten. Konu benim siz nereye gidiyorsanız gidebilirsiniz güle güle.

Kiblemiyeyim diyorum ama yok sen kibi hakettin. Ayrıca tedbir demedim TERBIYE dedim TERBIYE..

Çok tedbir biliyorduysa, ilişkide korunurdu bence. Ben evli değilim ve cinsel hayatım yok. Ama özür dileyerek söylüyorum, condomun her çeşidinin hastalıktan korumadığını biliyorum. Bir çeşidi özellikle koruyormuş.
Rica ederim, alınacak bir durum olduğunu sanmadığım için yazdım zaten onca şeyi.

Evet başta tedbir almak cok onemli. Ne guzel evli olmadiginiz halde bunlari bilmeniz. Sizi tebrik ederim ve yine anlayisiniz icin teşekkürler.. ;-)

hadi iliskiye girdin niye korunmuyorsun be canim hamile kalmaktanda mi korkmadin. Neyse bu kismi beni ilgilendirmez ama yasini basini almissin hangi doktor gidip senin ailene yapilan testleri bildiricek. Git baktir onemli bir konu en azindan icin rahat olur

İyi de canım arkadaşım, ya ciddi bir şeyse, ya ölüme götürürse sizi? Gerçek yaşamda görmedim ama, bir programda görmüştüm, cinsel yolla bulaşan bir hastalık ne hale getiriyordu adamı. Tamam gidin ailenize söyleyin direk demiyorum ama, gizleyeceğim derken iyice hastalık sahibi olacaksınız. Ayrıca, babanızın sağlık sigortasından yararlanıyorsanız muhtemelen haberi olacaktır. Özel kliniğe de paranız yetmiyormuş. E o halde ne olacak, korkup oturacak mısınız? Kendiniz batırdıysanız, mecburen temizleyeceksiniz, yine kendiniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…