- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
- Konu Sahibi hayatmesele
-
aids bu kadar kısa sürede belirti vermez diye biliyorum ayrıca internette sağlık konusunda çok fazla bilgi kirliliği var. basit bir belirtiyi kansere kadar bile ulaştırabiliyorlar. ailenizin haberi olmaz test sonuçlarından yani sonuç için aranmıyor...
Beni tanımadan başkasıyla da yatma test yaptırana kadar diyorsun. Sen beni nasıl bu kadar basit ağzına alabiliyorsun? Evli oldugunuzu bile bilmiyorum rastgele yazmış ve tutmuş. Terbiyeyi sizden öğrencek olsaydım sınıfta kalırdım emin olun.
Tedbiri hepinizden kat ve kat iyi biliyorum aidsin sadece cinsellikle bulaşmadıgını kanla bulaştıgını da biliyorsunuzdur o zaman. uyaracaksanız daha düzgün uyarın. Araştırma yapın azıcık.
Sen iyi misin? Evlilik dışı ilişki yaşayan bir sürü insan var, hepsi orospu mu o zaman?
Orospu ne demek açın, bir sözlükten anlamına bakın.
Burada insanlar size yardımcı olmaya çalışıyor, azarlamaya hakkınız yok.
Gelen cevaplara katlanamayacaktıysanız, açmasaydınız konuyu.
Ayrıca evet başkasıyla ilişkiye girmeyin demesi de tıbbi bir önlem niteliğindedir. eğer hastalık bulaştıysa, sizden de başkasına bulaşabilir.
Azıcık duyarlı olun demek istemiş arkadaşım, kendisini tebrik ediyorum, duyarlı bir insan kadar tıbbi bilgisi var hiç değilse!
Tedbirlerin alasını alıyorum. Güzellik anlaşınızda sorun var. Duyarlı olmasam buraya konu açmam zaten. Konu benim siz nereye gidiyorsanız gidebilirsiniz güle güle.
Teşekkür ederim. Istedigi yere cekiyor sadece. Bir de kalkmis kocama laf atiyor. Iyi de ben ona ne zaman oruspu demisim? Cinsellik yasayan birisi baska bir sevgilisi olursa onunla da yaşar. Yasamadan önce test yapsin dememiz suç oldu. Vallahi insanlara iyilik yaramiyor...
Çok tedbir biliyorduysa, ilişkide korunurdu bence. Ben evli değilim ve cinsel hayatım yok. Ama özür dileyerek söylüyorum, condomun her çeşidinin hastalıktan korumadığını biliyorum. Bir çeşidi özellikle koruyormuş.
Rica ederim, alınacak bir durum olduğunu sanmadığım için yazdım zaten onca şeyi.
Bilgece hanım ben zaten test yaptırmak istediğimi belirtmişim siz neyine test yaptır dedik suçlu olduk diyorsun ya? Sorumu anlayın öyle yazın. Ben yaptrıdıgım testlerden ailemin haberi olur mu diye sormusum değil mi?
Korunduk da durmadı ki kaydı. Bunları burda ayrıntılı yazmak istemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?