aklsz basin czasi

İyi de diğer cinsel yolla bulaşan hastalıkları okuyorum, biliyorum, onlardan değil diyorsunuz.
E o zaman geriye hiv kalıyor. E o da belirti vermiyor. Şüphe içinde kalacağınıza, her ihtimale karşı test yaptırmanız gerekiyor kanımca. Ona yok, buna yok, o zaman sağlıklısınız demektir. E ama ondan da şüphelisiniz, ne olacak peki?

Burada sabaha kadar yazsak boşuna.sen bi hastaneye gidip durumu doktorla paylaş onlar hıv hastalarında yada şüphelilerinde kimlik bilgillerini gizli tutuyorlar.hemen test yaptır.burada herkes bişey diyecek daha ne duruyorsun

çok az canım öle olsa o kadar hayat kadınıyla korunmasız ilişki yaşayan erkek dolu hepsi taş gibi.dert etme bence. o kızların aids olmasıda yüzde 0.00001 ihtimal değil. salla gitsin

Hiç düsünme kos test yaptır ne olursa olsun saglık bu ya valla bazı insanlar malesef cok düsüncesiz oluyo böyle konularda Allah ıslah etsin

Seker kissss

Hanımefendi ben zaten test yaptıracagım. Siz olayı çözememişsiniz neyse ben çözenlerle iletişime geçiyorum zaten. Teşekkürler.

Anne, babamın haberi olur diye korkuyorsunuz, onu anladım da. Hadi diyelim, testler için aramadılar. Sizin tıbbi geçmişiniz tutuluyor sistemde, günün birinde ortaya çıkabilir. Ben özel hastanede çalıştım, tc ile giriş yaptığımda, hangi tarihte gelmiş, ne verilmiş, ne olmuş ortaya dökülüyordu. He bunu babanız nasıl öğrenebilir bilemiyorum, ama kayıtların tutulması bile bir risktir.
Böylesine ciddi bir hastalıktan şüphenizin olması, gizliliğin önüne geçebilir bence. Biraz cesaret gerektirir diye düşünüyorum. Ama yine de siz bilirsiniz.

Aids çok sık olan bir hastalık değil. 2-3 kişiyle yatınca aids olunsaydı ortalıkta çok aids hastası olurdu. Olmaz demiyorum ama Çok çok düşük bir risk bence. Kafanı rahatlatmak için bir eliza testi yaptırabilirsin her hastanede yapılıyor şimdi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bi kere hemen AIDS bulaşmaz.
Bulaşan, bulaşacak olan Hivdir.
Tedavi edilmezse son evre olan AIDS e dönüşür.
4.Jenerasyon Hiv testini özel labaratuvarlarda 14.günden sonra yaptırabilirsin.
İstanbulda Mavilab var, ücreti 100-120 TL bişey.
42.günden sonra devlet hastanelerinde elisa testi yaptırabilirsiniz.
Hiv kolay bulaşan bi virüs değil.
Hivli bir bireyden bulaşma ihtimali 1000 de 1
Sizdeki hiv fobisi
Stresten, fobiden hivin tüm belirtilerini yaşayabilirsin, yaşayacaksın.
Bence gitmişken sadece Hiv değil, tüm CYBH testlerini yaptır.
Cinsel yolla bulaşan binlerce hastalık var.

3 ay degil arkadasim, Elisa testi icin 6 en az 6 hafta gecmis olmali, sen rahatlikla yaptirirsin. Para sikinti degilse HIV duo ultra testi yaptir, 14. gunden itibaren sonuc verir o da, ama gerek yok. Elisa ile sonuc alabilecek donemdesin su an.

Ayrica HIV'in akut donemindeki belirtilerinden bahsettim kisaca bir onceki mesajimda. Daha bilimsel bir sekilde ise soyle;

"HIV, vücuda alindiktan 1-6 hafta içerisinde ilk çoğalma döneminde akut infeksiyona neden olur. Bu dönemde görülen belirtiler ve klinik bulgular, HIV infeksiyonuna özgü değildir ve değişkendir. Semptomlar ve görülme sıklıkları şu şekilde belirtilmektedir:
• Ateş (%96)
• Lenf bezlerinde büyüme (lenfadenopati) (%74)
• Farenjit (%70)
• Deri döküntüleri (%70)
• Kas veya eklem ağrisi (%54)
• İshal (%32)
• Baş ağrisi (%32)
• Bulanti ve kusma (%27)
• Karaciğer ve dalak büyümesi (%14)
• Pamukçuk (%12)"

Yani hepimizin karsilasip, amaaan diyebilecegi seyler bunlar.

"ELISA testleri tarama amaçlıdır ve HIV’e karşı vücutta oluşan antikorların varlığını araştırmaktadır. Bu antikorlar, vücutta virüsün girişinden (şüpheli ilişkiden) itibaren 4 haftadan sonra ortaya çıkmakla birlikte, bir çok laboratuarlarda kullanılan yöntemlerle genelde ancak 1.5-3 ay sonra tespit edilebilmektedirler. Eliza yani Anti-HIV testlerinin , 4 haftadan önce sonuç verebilmeleri ise oldukça zordur."

:) yorumların için teşekkürler. senin gibiler de varmış.

rica ederim. insan ne oldum dememeli ne olacağım demeli
kimsenin ne yaşayacağını kimse bilemezki
yadırgamak bana düşmez hem kimseye de düşmez Allah yargılar ki ben senin yaşadığının sevdiği ve güvendiğin için olduğuna inanıyorum o yüzden mağdur olmanı istemem.

Niye özel hastaneyi düşünüyorsun ki. Bulunduğun yerdeki devlet hastanesinin enfeksiyon polikliniği yada dahiliye polikliniğine randevu al...doktora uygun bir şekilde şüpheli ilişkin olduğunu ve AİDS ve hepatit testlerini yaptırmak istediğini söyle yapılır. Ben o kadar çok kişiye yaptırdım ki... İnsanlar endişeyle gelip anlatıyor bizde sistemden girişini yapıp lab yolluyoruz. Aileninde haberi olmaz...hatta en ufak cerrahi işlemden önce bile tüm hastalara AİDS testi yapılır ki sağlık personeli gerekli tedbiri alsın diye... Ancak sonra tekrarlamak için sana tekrar tarih verir çünkü ilk 6 ayda pozitifleşmeyebilir.. Tabi daha ileri yöntemleride var ama o ancak ilk testte antikor pozitif çıktıktan sonra sağlık müdürlüğüne kan gönderilerek özel yöntemlerle yapılır. Bence endişelenme...git testini yaptır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…