aklsz basin czasi

Tedbirlerin alasını alıyorum. Güzellik anlaşınızda sorun var. Duyarlı olmasam buraya konu açmam zaten. Konu benim siz nereye gidiyorsanız gidebilirsiniz güle güle.

Bak canim konu aciyorsun soru soruyorsun birdaki arkadslar bisi soyleyince gitin arastirma yapin tedbiri sizden ogrenecdk degilim diyorsuz bisi diyorlar hayir yanlis biliyorsunuz diyorsunuz hadi canim ya git isine kendi bildigini kendin oku cok bilmis tavirlarindasin ya yardim amacli konu acmasaydin ? Tovbe tovbe

Korunduk da durmadı ki kaydı. Bunları burda ayrıntılı yazmak istemem.

tamam sen yine detayli bi kan testi yaptir rutinmis gibi doktor Hiv'yede baksin ozellikle gecmeyen grip semptomlarin oldugu icin baska biseyde olabilir. insallah dusundugun gibi bisey yoktur

Evet başta tedbir almak cok onemli. Ne guzel evli olmadiginiz halde bunlari bilmeniz. Sizi tebrik ederim ve yine anlayisiniz icin teşekkürler.. ;-)

Az önce görmemişim, eğer biriyle yaptıysa, başkasıyla yapar demişsiniz. Sanırım kızgınlıkla demişsiniz ama olmamış bu.
Ama ilk mesajınıza katılıyorum, önce ne olduğundan emin olmalı. O konuda hemfikiriz.

özel bir yerde yaptırsanda bilgilerini saklı tutmak zorundalar ayrıca 6 ay beklemene gerek yok şüpheli ilişkiden 21 gün sonra bakılan bir hıv testi vardır onu baktırabilirsin....

doktorun hemşirenin işi gücü yok da aileyi arayacak kızınız bulaşıcı hastalıklar için test yaptırdı diye.

Simdi haber verirler mi cidden bilmiyorum ama eski sevgilinin yaptigi cok yanlis insan soyler aids i var bel soguklugu var mantari sigili var. var da var yani. Bence bu testi onunda yaptirmasi lazim eger cok esli yasiyorsa. Bir de valla herkesin kendi ozel hayati ister yatar ister kalkar ister baska sey beni ilgilendirmez sonucta resit bir birey beden de ona ait. Ben sorusuna bakarim gecerim ama millet cok merakli tuu kaka demeye. Takma oyle cevaplari kafana senin bedenin senin inanisin herkes ayni seye inanmak zorunda da degil. Canini sikma kimseye de laf yetistirme haklisiniz de gec kalp kirma seninde kalbin kirilmasin. Test i ihmal etme ama benim bildigim ama emin degil galiba her yerde yapilmiyor ama hic emin degilim.

Çok okuyan biri oldugum için diğer cinsel yolla bulaşan hastalıklarla ilgili belirtim yok Allah a şükür. Aids hepatit b- c gibi hastalıklar sinsi oldugu için anlayamıyorum.

Bakın Hiv için 3 ayrı test varmış
HIV Virüsüyle İlgili Laboratuvar Testleri Nelerdir?
HIV virüsünü saptamaya yönelik laboratuvar testleri virüsün vücuda giriş zamanına göre değişiklik göstermektedir. Bu testler aşağıdaki gibi sıralanmaktadır;

1. HIV PCR (viral DNA/RNA) (9-11 günden sonra)
2. p24 antijen testi (3 hafta-3 aylık dönem arasında)
3. ELISA (Anti-HIV) testi (3-6 aydan sonra)
Bence belirtiler uyuyorsa başlamalınız bir an önce testlere.

Birincisi, 1 hafta 10 gun sureli halsizlik, grip benzeri rahatsizlik HIV'in ilk belirtisidir. Genellikte enfekte olduktan sonraki 1 ila 6 hafta icinde olur bu, sen 2.5 ay oldu diyorsun ama bilemiyorum. Her zamanki gibi siradan bir gripmis gibi olabilir, sonra gecer. Ve bunun sonrasinda bunyeye gore ve seyre gore ortalama 8 ila 10 yil boyunca tek bir belirti almazsin, bundan sonraki belirtilerde zaten artik HIV positive degil AIDS oldugunu ogrenmene az kalmistir.

Korunmasiz cinsel iliski ile sadece AIDS'e, Hepatit turevlerine hedef degilsin, cok cesitli hastaliklar da var. Bunlardan en korkutucu olani tabii ki AIDS. Ve HIV positive isen bile, erken teshis ve duzenli tedavi ile hayat boyu AIDS olmadan yasaman mumkun.

Ozel bir tip merkezine gideceksin, test yaptirmak istedigini soyleyeceksin, o kadar. Supheli iliskinin ustunden yanilmiyorsam 2.5-3 ay gibi bir zaman gecmis. Bu da normal Eliza testinin yeterli olacagini gosterir, ki bunun icin merkezsen merkeze degisir ancak ortalama 120-150 tl civari bir ucret odeyeceksin. Sabah kan verirsen ayni gun ogleden sonra sonucunuzu ogrenirsin.

Sana tavsiyem, sadece HIV degil, genel bir cinsel yolla bulasan hastalik testi de yaptirman. Hafife almayin bunlari. Mantar oldum ama gecti, su bu deme, cocuk sahibi olmani engelleyecek hastaliklar bile yasayabilirsin hele ki ihmal edersen.

Kondomun her turlusu hastaliklara karsi korur, dogru kullanildigi taktirde. Yirtilma, siyrilma, cikma vs yoksa. Yuzeysel mantarlar ayri tabii.

iyi de zorunlu olabilir şu habere bakılırsa: http://www.mynet.com/haber/guncel/tebrikler-kiziniz-hamile-637730-1

hiv içinde aynı şey olabilir

ikisi farklı oluyor biraz. sizin dediğiniz sağlık bakanlığının hamilelerin ve çocukların takipleri için onların peşinde sıkı bir şekilde düşülmesinin dezavantajı. doğru demiyorum kesinlikle bu duruma ama şu da bir gerçek ki aile hekimleri kayıtlı nüfuslarındaki kadınlardan gebe olanların tespitinden sonra takipleri ile yükümlü. bu da böyle olumsuzluklara neden olabilir.

ama bildiğim kadarıyla hiv pozitif bir kimsenin eşine dahi kendisinin izni olmadan bu durum söylenemez. eşi diyorum bakın başkası değil. bildiğim kadarıyla yasal olarak suç teşkil ediyor denmişti bize.

Ya biz hamile kaldığımizda kan testinde hiv e bakilmisti ama sonuç öyle uzun sürede çıkmadi hemen cikti hiv negatif yazıyordu o test nasıl hemen çıktı acaba

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…