- 31 Mayıs 2017
- 2.028
- 2.288
- 83
Öncelikle merhaba uzatmadan size aile yapımdan bahsesicem. Annem çok pasif korkak bir kadın. Hiç sesi çıkmaz. Bizi hep susturur. Hep sus sus laflarıyla büyüdük. Babamın 7 dairesi var dükkanı var maddi olarak durumumuz çok iyi ben hiç yokluk çekmedim hep marka giyinirdim lüks yasardım. Bunlar çatlardı. Babam dairesinin tekini kardeşlerine verdi bizden habersiz bölüştürdü. Sesimizi çıkaramadık. Onlar canı cigeri. Orta sınıf durumları var. Babam yılan kardeşlerine ölür. Kötü biri değil haksız oldukları halde hep kardeşlerini savunur bizi hiçe sayar. Kardeşlerinde tek amcam iyidir. Halalarım gibi yılan değil. Halalarım bana çok çektirdi hayatımı zehir etti babamda hep onları tuttu. Hiç bir zaman bizim yanımızda olmadı. Halamın yılan gelini hep iftiralar attı.Ablamı hamile haliyle aglattı. Bu halamın gelini gerçekten deli bir çok kez hamileyken intihara kalkıştı. Şizofren hep yalan şeyler söylüyor. Mahalleyi birbirine kattı.Tüm sülaleyi karıştırdı. Kendi kuzenleri bile konuşmuyor.Babam onun yalanlarına ragmen konuşmuyoruz diye bize bagırıp çagırıp agzına geleni saydı.Zorla konuştuk. Kocası eşimle evlenirken eşime ikinizinde ... koyayım diye ikimize küfür etti. Eşimi zor tuttum. Babam onların yanında oldu. Eşim babamı ve halamları ve kuzenlerimi hiç sevmiyor. Babamla benim hatrıma görüşüyor. Şeytanın kılık değiştirmiş versiyonu kuzenlerim ve halalarım. Sürekli yalan iftira laf sokma derdinde bir şey dediğimizde babam onları tutuyor bize bagırıp çagırıyor hiç suçlu görmüyor. Kardeşlerimde benimle aynı durumda. Onlarda illallah etti. Annem hep sus hep sus. Artık doldum babam onları silersen beni silersin dedi. Her anneme gittigimde aglaya aglaya evime dönüyorum yüzlerini görmek istemiyorum. Biz çok iç içe oturuyoruz. Oraya gelip bana ablama diğer kardeşlerime yapmadıklarını bırakmıyorlar. Eşimin ailesi düzgün kültürlü böyle cahil değil. Kaynanam beni kızı gibi sever. Kayınpederim desen önümde dönüyor. Akrabalarıda iyi kişiler. Ben evlenirken babamı doldurdular babam hiç bir şeyimi yapmadı. Eşim yardım etti maddi olarak. Artık çok doldum hepsini silicem babamıda bir tek kardeşlerimle görüşcem. Babamdan bile sogudum buraya çok şey yazarım onların pisliklerini ama uzatmak istemiyorum. Konuşmak yüzlerini görmek istemiyorum. Babamda onları tuttuğu için sildim hepsini.
Son düzenleme: