- 31 Mayıs 2017
- 2.028
- 2.288
- 83
Haklısınız çarem yok kavga ettim bitti bir daha kızın yok dedimÖnemli olan babanızın bu şekilde hissetmesi. Zor, fırtınalar kopsa da hatta belki yokluğunuzu farkedemeyecek olsa da bunu böyle bilsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısınız çarem yok kavga ettim bitti bir daha kızın yok dedimÖnemli olan babanızın bu şekilde hissetmesi. Zor, fırtınalar kopsa da hatta belki yokluğunuzu farkedemeyecek olsa da bunu böyle bilsin.
annenizi yanınıza alabilir misiniz
yada maddi destek çıkabilir misiniz
o yüzden babanız annenizi saymıyor
kesin babanızı dolduruyorlar
ailen olmasa sana gül gibi bakarız ederiz
alında babanızı böyle duruma düşürüp görmek lazım
Annem gelmez annemin maddi problemi yok anneannem tek yaşıyor gitse gider Anneannem zengin. 2 kız kardeşim bekar. Ablam ben evliyim
Bende baba tarafından kimse ile görüşmüyorum.
Ya kendinizi bu kadar ezdirmeyin ya da görüşmeyin
kuzum peki anneniz niye bu adama katlanıyor peki
bence annenizi bir psikologa götürün destek alsın
Bunlar aramaz haksız değiller babam dag gibi arkalarında suçluda benim.bende yaklasik 2 saat once baba tarafimdan kalan birinci derece yakinlarimi silmez zorunda kaldim annemde bizi simdiye kadar hep susturdu aman kizin herkes kendine yakisani yapar diye diye susa susa catladik
gidisim muhtesem oldu ama takdir ettim kendimi bir guzel icim sogudu simdi her 5 dk ya bir biri ariyor acmiyorum lafi yediler cevap veremediler ya kuduruyolardirsende boyle yap cok guzel oluyo
Valla içimde kalmasın diye son kez gidip bi kavga güzel laflarına cevap verip eteğimdeki taşları döküp ileri giderse o hala gelinine bi tane yapıştırıp çıkar giderdim. Baban zaten size babalık yapmamış en ihtiyacınız olduğu zaman olsa ne olur olmasa ne olur? Boşverin sil gitsinÖncelikle merhaba uzatmadan size aile yapımdan bahsesicem. Annem çok pasif korkak bir kadın. Hiç sesi çıkmaz. Bizi hep susturur. Hep sus sus laflarıyla büyüdük. Babamın 7 dairesi var dükkanı var maddi olarak durumumuz çok iyi ben hiç yokluk çekmedim hep marka giyinirdim lüks yasardım. Bunlar çatlardı. Babam dairesinin tekini kardeşlerine verdi bizden habersiz bölüştürdü. Sesimizi çıkaramadık. Onlar canı cigeri. Orta sınıf durumları var. Babam yılan kardeşlerine ölür. Kötü biri değil haksız oldukları halde hep kardeşlerini savunur bizi hiçe sayar. Kardeşlerinde tek amcam iyidir. Halalarım gibi yılan değil. Halalarım bana çok çektirdi hayatımı zehir etti babamda hep onları tuttu. Hiç bir zaman bizim yanımızda olmadı. Halamın yılan gelini hep iftiralar attı.Ablamı hamile haliyle aglattı. Bu halamın gelini gerçekten deli bir çok kez hamileyken intihara kalkıştı. Şizofren hep yalan şeyler söylüyor. Mahalleyi birbirine kattı.Tüm sülaleyi karıştırdı. Kendi kuzenleri bile konuşmuyor.Babam onun yalanlarına ragmen konuşmuyoruz diye bize bagırıp çagırıp agzına geleni saydı.Zorla konuştuk. Kocası eşimle evlenirken eşime ikinizinde ... koyayım diye ikimize küfür etti. Eşimi zor tuttum. Babam onların yanında oldu. Eşim babamı ve halamları ve kuzenlerimi hiç sevmiyor. Babamla benim hatrıma görüşüyor. Şeytanın kılık değiştirmiş versiyonu kuzenlerim ve halalarım. Sürekli yalan iftira laf sokma derdinde bir şey dediğimizde babam onları tutuyor bize bagırıp çagırıyor hiç suçlu görmüyor. Kardeşlerimde benimle aynı durumda. Onlarda illallah etti. Annem hep sus hep sus. Artık doldum babam onları silersen beni silersin dedi. Her anneme gittigimde aglaya aglaya evime dönüyorum yüzlerini görmek istemiyorum. Biz çok iç içe oturuyoruz. Oraya gelip bana ablama diğer kardeşlerime yapmadıklarını bırakmıyorlar. Eşimin ailesi düzgün kültürlü böyle cahil değil. Kaynanam beni kızı gibi sever. Kayınpederim desen önümde dönüyor. Akrabalarıda iyi kişiler. Ben evlenirken babamı doldurdular babam hiç bir şeyimi yapmadı. Eşim yardım etti maddi olarak. Artık çok doldum hepsini silicem babamıda bir tek kardeşlerimle görüşcem. Babamdan bile sogudum buraya çok şey yazarım onların pisliklerini ama uzatmak istemiyorum. Konuşmak yüzlerini görmek istemiyorum. Babamda onları tuttuğu için sildim hepsini.
Görüşmeyin onlarla da babanızla da.Ezdirmiyorum inanınki hepsi birlik oluyor babamda onlarla piknikler gezmeler o biçim. Kızlarının kapısını açmıyor
Sildim babam yok gitmicem o eve. Allahtan bulsunlarValla içimde kalmasın diye son kez gidip bi kavga güzel laflarına cevap verip eteğimdeki taşları döküp ileri giderse o hala gelinine bi tane yapıştırıp çıkar giderdim. Baban zaten size babalık yapmamış en ihtiyacınız olduğu zaman olsa ne olur olmasa ne olur? Boşverin sil gitsin
Annem normal değil. Pasif tek bize bagırıp çagırıyor. Psikologa çok dedik ama gelmiyor. Annem çok etkisiz.
O nasıl bir amcaymis ya5 aşağı 10 yukarı aynı akrabalar. Ben çözümü tartışmamakta buldum. Mesela amcam arayıp, nişanlımın ailesine şey dememi istedi "benim ne kadar altın istediğime amcam karar verecek ben anlamam annem babam da karışmaz amcama sorun de" dedi. Benim kavga edeceğimi bildiği için dedi bunu. Ama istediğini yapmadım tamam öyle yaparım dedim kapadım. Yapacak mıyım tabiiki hayır. Düğün zamanı köpek yerine koymayınca zaten cevabını alacak. Tamam deyip geçmek bana çözüm gibi geliyor. Bayramda da nişanlımın götürmedim yanlarına. Hiçbir zaman da muhatap etmeyi düşünmüyorum. Ama durup kavga etmekte çirkefin ekmeğine yağ sürmek oluyor. Sizi tahrik etmelerine izin vermeyin. Mümkün olduğunca kavga etmeyin istedikleri bu zaten.
Onları silersen beni silersin diyor. Bende hepinizi sildim artık böyle evim babam yok dedim..Bu akrabaların genlerinde bir bozukluk var bence. Başka açıklaması olamaz. Hepsi benden uzak nereye yakın olursa olsun kafasindayim babam vefat ettiğinden beri. Yabancı adam bile onlardan daha faydalı oluyor bazen. Gereksiz kalabalıklar hepsi. Silin gitsin. Babayı silmek zordur. Bana kalırsa silmeyin ama çok da görüşmeyin.
annem kisi aynada kendini begenmezse catlar olurmus der kim haksizim derkiBunlar aramaz haksız değiller babam dag gibi arkalarında suçluda benim.
Gözü yok ama karısıyla ikisi hep başı çekmek istiyor. Mal olanları peşlerine takıp onların işlerini kendileri yapıyorlar. Hoşlarına gidiyor böyle büyük baş olmak. Nişanlım ve bana da yapmak istediler tabii ama biz mal değiliz buna izin vermedik. Zorlarına gidiyor bu. Amcam da benim sözüm geçsin kafasında hep. Bu yüzden nişanım da çok rezillik çıkarmaya uğraştılar. Ama Allah utandırmadı şükür. Maddi manevi her şeyi kendimiz yaptık. Çokta güzel oldu. Bu onlara yetti zaten mal gibi kaldılar.O nasıl bir amcaymis yasana takılacak altında da gözü varsa yandık vallaha.
O yılan bu yılan da o yılanların başı babanız.O kadar çok oynuyorlar yalan söylüyorlarki anlatılmaz.
Bende öyle düşünüyorum hepsi aynı genlere sahip Babamın huyu suyu inadı beni bıktırdı. işine gelmiyor tabikide doğrular hoşuna gitmiyorO yılan bu yılan da o yılanların başı babanız.
Kaç yaşında adam doğruyu yanlışı bilmiyor mu sanıyorsunuz? Gayet iyi biliyor. Ama kalbi ve zihni kötü olduğu için hep size eziyet etmiş ve izin vermiş.
Sileceksiniz babanız dahil herkesi silmeniz gerekir. Babanız arkanızda duracak kadar adam olsaydı o akrabalarınız size bulaşamazdı.
Bu nasıl aile dallas gibiÖncelikle merhaba uzatmadan size aile yapımdan bahsesicem. Annem çok pasif korkak bir kadın. Hiç sesi çıkmaz. Bizi hep susturur. Hep sus sus laflarıyla büyüdük. Babamın 7 dairesi var dükkanı var maddi olarak durumumuz çok iyi ben hiç yokluk çekmedim hep marka giyinirdim lüks yasardım. Bunlar çatlardı. Babam dairesinin tekini kardeşlerine verdi bizden habersiz bölüştürdü. Sesimizi çıkaramadık. Onlar canı cigeri. Orta sınıf durumları var. Babam yılan kardeşlerine ölür. Kötü biri değil haksız oldukları halde hep kardeşlerini savunur bizi hiçe sayar. Kardeşlerinde tek amcam iyidir. Halalarım gibi yılan değil. Halalarım bana çok çektirdi hayatımı zehir etti babamda hep onları tuttu. Hiç bir zaman bizim yanımızda olmadı. Halamın yılan gelini hep iftiralar attı.Ablamı hamile haliyle aglattı. Bu halamın gelini gerçekten deli bir çok kez hamileyken intihara kalkıştı. Şizofren hep yalan şeyler söylüyor. Mahalleyi birbirine kattı.Tüm sülaleyi karıştırdı. Kendi kuzenleri bile konuşmuyor.Babam onun yalanlarına ragmen konuşmuyoruz diye bize bagırıp çagırıp agzına geleni saydı.Zorla konuştuk. Kocası eşimle evlenirken eşime ikinizinde ... koyayım diye ikimize küfür etti. Eşimi zor tuttum. Babam onların yanında oldu. Eşim babamı ve halamları ve kuzenlerimi hiç sevmiyor. Babamla benim hatrıma görüşüyor. Şeytanın kılık değiştirmiş versiyonu kuzenlerim ve halalarım. Sürekli yalan iftira laf sokma derdinde bir şey dediğimizde babam onları tutuyor bize bagırıp çagırıyor hiç suçlu görmüyor. Kardeşlerimde benimle aynı durumda. Onlarda illallah etti. Annem hep sus hep sus. Artık doldum babam onları silersen beni silersin dedi. Her anneme gittigimde aglaya aglaya evime dönüyorum yüzlerini görmek istemiyorum. Biz çok iç içe oturuyoruz. Oraya gelip bana ablama diğer kardeşlerime yapmadıklarını bırakmıyorlar. Eşimin ailesi düzgün kültürlü böyle cahil değil. Kaynanam beni kızı gibi sever. Kayınpederim desen önümde dönüyor. Akrabalarıda iyi kişiler. Ben evlenirken babamı doldurdular babam hiç bir şeyimi yapmadı. Eşim yardım etti maddi olarak. Artık çok doldum hepsini silicem babamıda bir tek kardeşlerimle görüşcem. Babamdan bile sogudum buraya çok şey yazarım onların pisliklerini ama uzatmak istemiyorum. Konuşmak yüzlerini görmek istemiyorum. Babamda onları tuttuğu için sildim hepsini.