Akrabanızdan kira alır mıydınız?

Bu birine dua edeceği zaman onun yönüne doğru dönen, Allah'a duasının ulaşması için sabahın nurunda bahçede dua eden babaanne değil mi?

O bina eşinin değil eşinin ailesinin. Utanmıyormusun kira istemeye?

belki sizi tanımışlardır
sizin gibi birine beş kuruşları geçsin istemiyolardır

Babasının verdiği evden .. üstelik babasının annesinden kira mı istiyorsunuz..ben mi yanlış anladım..

arkadaşlar bence aşırı tepki vermişsiniz, bu babanne bitek konu sahibinin eşinin babannesimi? eşinin kardeşine başka biyerlerden ev vermişler o paşa paşa yaşıyor, kira alıyosa tam alıyor, bunlarada bina vermişler bi katındada babanne var. konu sahibinin kp'sinin annesi yani. kp kaç kardeşse hepsi annelerinin kirasını üstlenmek zorunda, vijdani demiyorum bakın adil konuşuyorum. niye tek yük konu sahibinin eşine binsin? bu babannenin 3 çocuğu var diyelim, kiralar 20000 cıvarı hadi olsun 12000 tl, üçe böl dörder düşer, hadi kp annesinden almasın 8000 tl alacağı var bence. ben olsam yaparmıydım yapmazmıydım ailenin tavrına ve aramızdaki elektriğe bağlı. diğer çocuklar ve torunlar hiç bişe üstlenmezken niye tek bi kişiye binsin?

Bu birine dua edeceği zaman onun yönüne doğru dönen, Allah'a duasının ulaşması için sabahın nurunda bahçede dua eden babaanne değil mi?

Daha önce konusu vardı bu babaanne ile ilgili. Çok rahatsızlık verici bir kadın ve böyle tuhaf huyları var
inananlar için bu çok güzel bir hareket değil mi ,nesi garip kötü

diğer kardeş niye babasının annesinden bişe üstlenmiyo üstelik onada miras vermişler, hatta babannenin başka torunu yokmu?
mal sizin, ister herkese eşit bölersiniz ister birine verir diğerine vermezsiniz. biri edepsizdir biri alkoliktir bir ailesine düşkündür diğeri öyledir böyledir. mal senin nasıl böleceğinin hesabını yapamaz ki kimse ? beğenmiyor mu evi çıkar gider kirada oturur. yani sanki oğluna ev vermeye borçlu, kiraya da ayrı ev tahsis etmeyr borçlu, ne mecburiyeti var adamın ?

Anlamadınız sanırım, Allahın kendisini duyması için bahçeye çıkıyor, odasından Allah kendisini duyamazmış. Buna inanıyor babaanne.
güneşe dönüp ibadet edilen dinler var ? olabilir yani, kendini nasıl hissediyorsa öyle dua ritüeli belirlemiş birine zararı yoksa, bana tuhaf gelmedi ; )

Konuda haklılık payı var, tüm bunların üstüne bütün aile diğer kardeşe maddi destek sağlıyormuş. Hikâyenin giriş kısmını babanneden kira almak üzerine kurduğu ve düzgün anlatamadığı için bu kadar tepki aldı sanırım, dikkati adil ve eşit davranmadıklarına değil kendine çekti, paragöz imajı çizdi.Biraz da uslüp meselesi, ne anlattığın kadar nasıl anlattığın da önemli

Son düzenleme:
Eşine vermiş evi seni ilgilendirmez ki. Babası eşine vermiş. Babaannesi muhtemelen eşinin babasına vermiştir. Hayatta kira parası derdine düşemem zamanında çabaladılar bize vermiş ölene kadar yaşar orada. Bacım ne kadar fesatsın ya şükretmen gereken yerde çocuğuna yatırımlık olmuş. Siz o evi unutun!

şöle düşün, eltine 3 daire ayrı vermiş, sana 3 dairelik bina vermiş, o 2 kira alıyor birinde oturuyor, sen birinde oturuyon biri kira birinde babanne oturuyor, kaynınında üstlenmesi gerekmezmi adil olursak, ikinizde aynı payı almışınız, niye biri tek üstlensin, kadının başka oğlu kızı torunu yokmu niye bu torun üstlensin? ozaman kp buna 2 daire verseydi birini nine ölünce alırsın oğlum deseydi, veyada oğlum üçünüde al birinde ninen oturuyo cüzzi bi kira aramızda toplaşıp vercez, sonuçta babannen desin, ideali bu bence. eşit bölmicek ama ozaman zoraki iyilikte beklemememiz gerekir, diğeri dışlanmış hisseder çünkü.

güneşe dönüp ibadet edilen dinler var ? olabilir yani, kendini nasıl hissediyorsa öyle dua ritüeli belirlemiş birine zararı yoksa, bana tuhaf gelmedi ; )
Yahu kadın Müslüman. Yoksa banane hangi dinden nasıl dua ediyor.
Sabahın nurunda çok gürültülü şekilde açılan kapıyı açıp konu sahibini uyandırıp bağıra çağıra dua ediyordu bahçede. Zararsız mı bu?

Hanımefendi anlamadan dinlemeden yargılamazsanız??? Diyorum ki eşimin babannesi eşimin diğer kardeşinin durumu iyi olduğu halde ona destek oluyor fakat bizim durumumuzu bildiği halde bize hiçbir destek yok
Bacım kadınada burdakı gıbı soylenıp darlıyorsan noye sana yardım etsınkı

Anlamadınız sanırım, Allahın kendisini duyması için bahçeye çıkıyor, odasından Allah kendisini duyamazmış. Buna inanıyor babaanne.
80 yaşında kadının yaptığına düşündüğüne çokta takılmamak lazım bence. Tuhaf karşılanacak birşey yok. Yaşlanmak çocuklaşmak demek.

Keske yetismeden ve kendinizi yetistirmeden evlenmeseniz. Yok ev verdikleri icin gelinligimi yasayamadim, yok bohca yapilmadi. Sen masaya neyi koydun getirdin diye sorarlar adama. Sen o aileden para alamazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…