Akrabanızdan kira alır mıydınız?

Eşimin ailesinin ayrım yapması bizi bu hallere sokuyor toy yada para göz değilim ama bana bir bohça bile yapılmadı ev verdiler diye ben gelinliğimi bile yaşayamadım
Yapılıyorsa yapacak bir şey yok, eşiniz o tepkiyi koyacak, size kalmamış. Umarım ileride kendi çocuğunuz olurda onun çocuğundan da aynı davranışa maruz kalırsınız. Adam zaten bir ev vermiş, diğer eve o babanneyi kim soktuysa hesabını ona verin. Kayınvalide de ona bakmak zorunda değil, siz ileride eminim ki bakmaya çok meraklı olursunuz kayınvalideye. Sürekli diğer kardeşten bahsedip durmayın, eşiniz sesini etmiyorsa ortaya dair bir konu yok, başkasından medet umacağına git bir işte çalış. Cüzi bir miktar bile alsan o babaanneden aile içinde emin ol ki sen rezil olursun, sonunu da düşün. Hadi başkası olsa, eli ayağı tutsa falan tamam derim, teyzemde bizim dairede oturuyor misal ama kira oluyoruz, o babaanne işi çok farklı.

İki emekli maaşı varsa destek olabilirdi napiyoo ki o kadar parayı
Teklif edilmesi hoş olmaz da kendisi dusunebilirdi ama demek ki o karakterde biri diil
Yav sizene ? Ne demek ya ınsanlar yaslandıgında bile rahat yok rabbim böyle ınsanlardan korusun. Konu sahıbı sıze gelınce eşinin aklı varsa en kısa zamanda senden boşanır. Gerçekten bu platform cok utanmaz konu okumustur buda onlardan biri. Siz hayırdır ya milletin malına çöküp kira ıstıyorsunuz ev senın bile değil eşinin öncesinde yetkın bile yok bu ne cesaret? Durumun yokkende düşünseydın milletten medet umacağına

Eski konu nedir?
Konu sahibi belli ki yeni üyelik alıp bu konuları açmış
Babaanne ile ilgili konusu vardı. İnanılmaz rahatsızlık veren her gece sıçrayarak uyanmasına sebep olan bi kadındı. Çok yazıldı çizildi eşine rest çek aynı yerde yaşayamazsınız diye.

siz 80 yaşında nasıl bir kafada olacağınıza dair bir teminat mı aldınız ? ya çok gençsiniz ya da pek yaşanmışlığınız yok . anneannem alzheimer oldu, sonra vefat etti. arada yaşanılanları bilseniz şok olursunuz herhalde. yaşlılıkta kafa gidiyor, mantık gidiyor, ölüm geliyor, korkusu sarıyor.

Ayy Allahım yarabbim konunun geldiği noktaya bak
Şöyle dinler var dersen kadın Müslüman o yüzden söylüyorum derim
Alzheimer falan değil bu kadın
Ayrıca ben kadını tanımlamak için bu bilgileri verdim bu babaanne o değil mi diye

Umarım tatsızlık cıkar ve gerçekten kararmıs kalbinizin ekmeğini yersiniz demiş birisi yukarda

valla bu baldırıçıplaklar ömür billah ev alamazlardı zaten, artık adilmiş değilmiş bin şükür diyerek oturacaklar. evleri var hala çocuk yapmak için kira derdindeler. çok kızdm ben niyeyse bu konuya ; )

Ben de şimdi soracaktım aynı konu birkaç ay evvel de açılmamış mıydı diye. Hatta o zaman da denmişti, babaanneye göz kulak olmanız koşuluyla o ev size verilmiştir diye.

siz konu sahibi misiniz öyle savunuyorsunuz ki sanki aynı evde yaşıyorsunuz ? nerden biliyorsunuz kadının rahatsızlıklarını 80 yaş diyoruz, bilimle bir ilişkiniz var mı ? 40 dan sonra bile zihnim yavaşladı benim. kimbilir ne kafada.

vijdanı boyutu geçtim, benim dediğim adil olan, bundan 10 sene sonra önlerine çıkmıcak şekilde kp nin duruma el atması gelinlerin ağzını kapaması lazım, birine paşam birine yükü çek demek olmaz

Öff konu sahibini ne savunması yahu neyin kafasını yaşıyorsunuz siz
Bilmediğiniz konu hakkında yorum yapmayın o konuda herkes o babaanne ile aynı yerde yaşanmaz evden çıkmanız gerek dedi
bu konuda hangi kısımda savunmuşum ben? O babaanne bu değil mi diye soruyorum sadece??

vijdanı boyutu geçtim, benim dediğim adil olan, bundan 10 sene sonra önlerine çıkmıcak şekilde kp nin duruma el atması gelinlerin ağzını kapaması lazım, birine paşam birine yükü çek demek olmaz
işte bilmiyoruz ki, belki bunun kocası armut piş ağzıma düş. diğeri çalışkan, belki bu lanet, diğerleri efendi. aile içi dinamikleri bilmiyoruz. bi de gelinlere laf düşmez bence. gelin getirdiği parası varsa onun hesabını yapsın. 50 sene çalışmış adamın malı üstünde tasarrufu olamaz.

Yine de para istemesi uygun düşer mi sizce?

bilmediğiniz konu hakkında yorum yapmayın derken ? kimsiniz de karar veriyorsunuz benim yorum yapıp yapmayacağıma ? siz nerden biliyorsunuz babaanneyi ? tanıştınız mı konu sahibi ile, eminsiniz çünkü.

Adamlar verdiği mal ile rezil oluyor ya.. Şu konuda savunma yapanları asla anlayamam. Malımı mülkümü çocuklarıma eşit paylaştırmak zorunda değilim. Mal benim malım. İstersem hepsini yerim. İstersem birine az birine çok veririm. Istersem bütün malımı bir evladıma veririm. Bunu da neye göre yaptığımı kimseye izah etmek zorunda değilim. Az verdiğimde çok verdiğimde birsey diyemez. Çünkü hiçbir şey vermek zorunda değilim. Teşekkür edip susup oturacaklar. Yapmak zorunda olmadığım birsey yapacağım bir de üstüne ama öteki oğluna bilmem ne yaptı da, onun iki arabası var da bıdı bıdı... Dünyanın hiçbir yerinde böyle birsey yok ya.. Bizdekiler evlenecekler aileler düğün yapsın, esya alsın, altın taksın. Götümüze güvenmiyoruz ama çocuk yapacaĝız. Çocuğuma bakmadı, birseye ihtiyacın var mı demedi. Torununa birsey almadı. Bu nedir böyle ya..
Babaannenin de aynı binada oturmasına hiçbir şey diyemezsiniz ancak fiziki bakımı için sizden beklenti varsa yedir, içir, hastanesine götür, evini temizle deniyorsa yapamam dersiniz ya da direk yapmazsınız, bu benim işim değil dersiniz olur biter.

Yine de para istemesi uygun düşer mi sizce?
Düşmez yahu, benim bunu savunduğumu nerden çıkardınız ki?
Ben sadece o babaanne değil mi bu diye sordum
Çünkü biz aynı yerde yaşayamazsın kadını gönderemezsin kendin çıkmak zorundasın demiştik neler oldu ne bitti merak ediyorum haliyle
Kira almasını desteklediğim kısım nerde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…