- 5 Mart 2025
- 166
- 149
- 18
- Konu Sahibi powerpuffgirl23
-
Yapılıyorsa yapacak bir şey yok, eşiniz o tepkiyi koyacak, size kalmamış. Umarım ileride kendi çocuğunuz olurda onun çocuğundan da aynı davranışa maruz kalırsınız. Adam zaten bir ev vermiş, diğer eve o babanneyi kim soktuysa hesabını ona verin. Kayınvalide de ona bakmak zorunda değil, siz ileride eminim ki bakmaya çok meraklı olursunuz kayınvalideyeEşimin ailesinin ayrım yapması bizi bu hallere sokuyor toy yada para göz değilim ama bana bir bohça bile yapılmadı ev verdiler diye ben gelinliğimi bile yaşayamadım
Eski konuyu bilmediğinizden bunu söylüyorsunuz80 yaşında kadının yaptığına düşündüğüne çokta takılmamak lazım bence. Tuhaf karşılanacak birşey yok. Yaşlanmak çocuklaşmak demek.
Yav sizene ? Ne demek ya ınsanlar yaslandıgında bile rahat yok rabbim böyle ınsanlardan korusun. Konu sahıbı sıze gelınce eşinin aklı varsa en kısa zamanda senden boşanır. Gerçekten bu platform cok utanmaz konu okumustur buda onlardan biri. Siz hayırdır ya milletin malına çöküp kira ıstıyorsunuz ev senın bile değil eşinin öncesinde yetkın bile yok bu ne cesaret? Durumun yokkende düşünseydın milletten medet umacağınaİki emekli maaşı varsa destek olabilirdi napiyoo ki o kadar parayı
Teklif edilmesi hoş olmaz da kendisi dusunebilirdi ama demek ki o karakterde biri diil
Eski konu nedir?Eski konuyu bilmediğinizden bunu söylüyorsunuz
Konu sahibi belli ki yeni üyelik alıp bu konuları açmışEski konu nedir?
siz 80 yaşında nasıl bir kafada olacağınıza dair bir teminat mı aldınız ? ya çok gençsiniz ya da pek yaşanmışlığınız yok . anneannem alzheimer oldu, sonra vefat etti. arada yaşanılanları bilseniz şok olursunuz herhalde. yaşlılıkta kafa gidiyor, mantık gidiyor, ölüm geliyor, korkusu sarıyor.Yahu kadın Müslüman. Yoksa banane hangi dinden nasıl dua ediyor.
Sabahın nurunda çok gürültülü şekilde açılan kapıyı açıp konu sahibini uyandırıp bağıra çağıra dua ediyordu bahçede. Zararsız mı bu?
Ayy Allahım yarabbim konunun geldiği noktaya baksiz 80 yaşında nasıl bir kafada olacağınıza dair bir teminat mı aldınız ? ya çok gençsiniz ya da pek yaşanmışlığınız yok . anneannem alzheimer oldu, sonra vefat etti. arada yaşanılanları bilseniz şok olursunuz herhalde. yaşlılıkta kafa gidiyor, mantık gidiyor, ölüm geliyor, korkusu sarıyo
Umarım tatsızlık cıkar ve gerçekten kararmıs kalbinizin ekmeğini yersiniz demiş birisi yukardaBende zaten bunu nasıl dile getirebileceğimi yada nasıl biz çözüm bulabileceğimi fikir almak için bu başlığı açmıştım. Evet bir destek bekliyorum ama bunu nasıl söyleyeceğimi eşime de onlara bilmiyorum. Bir defe kaynanama söyledim bizde de yok dedi ilgilenmedi bile ve o tatil senin bu tatil benim geziyorlar biz evden dışarı çıkamıyoruz borçlardan. İnsanın kendi kanından evladının durumu iyi değilken onlar nasıl bu kadar gamsız olabiliyor ben bunları düşündükçe onlara acımıyorum ve nefret ediyorum artık
valla bu baldırıçıplaklar ömür billah ev alamazlardı zaten, artık adilmiş değilmiş bin şükür diyerek oturacaklar. evleri var hala çocuk yapmak için kira derdindeler. çok kızdm ben niyeyse bu konuya ; )şöle düşün, eltine 3 daire ayrı vermiş, sana 3 dairelik bina vermiş, o 2 kira alıyor birinde oturuyor, sen birinde oturuyon biri kira birinde babanne oturuyor, kaynınında üstlenmesi gerekmezmi adil olursak, ikinizde aynı payı almışınız, niye biri tek üstlensin, kadının başka oğlu kızı torunu yokmu niye bu torun üstlensin? ozaman kp buna 2 daire verseydi birini nine ölünce alırsın oğlum deseydi, veyada oğlum üçünüde al birinde ninen oturuyo cüzzi bi kira aramızda toplaşıp vercez, sonuçta babannen desin, ideali bu bence. eşit bölmicek ama ozaman zoraki iyilikte beklemememiz gerekir, diğeri dışlanmış hisseder çünkü.
Ben de şimdi soracaktım aynı konu birkaç ay evvel de açılmamış mıydı diye. Hatta o zaman da denmişti, babaanneye göz kulak olmanız koşuluyla o ev size verilmiştir diye.Konu sahibi belli ki yeni üyelik alıp bu konuları açmış
Babaanne ile ilgili konusu vardı. İnanılmaz rahatsızlık veren her gece sıçrayarak uyanmasına sebep olan bi kadındı. Çok yazıldı çizildi eşine rest çek aynı yerde yaşayamazsınız diye.
siz konu sahibi misiniz öyle savunuyorsunuz ki sanki aynı evde yaşıyorsunuz ? nerden biliyorsunuz kadının rahatsızlıklarını 80 yaş diyoruz, bilimle bir ilişkiniz var mı ? 40 dan sonra bile zihnim yavaşladı benim. kimbilir ne kafada.Ayy Allahım yarabbim konunun geldiği noktaya bak
Şöyle dinler var dersen kadın Müslüman o yüzden söylüyorum derim
Alzheimer falan değil bu kadın
Ayrıca ben kadını tanımlamak için bu bilgileri verdim bu babaanne o değil mi diye
vijdanı boyutu geçtim, benim dediğim adil olan, bundan 10 sene sonra önlerine çıkmıcak şekilde kp nin duruma el atması gelinlerin ağzını kapaması lazım, birine paşam birine yükü çek demek olmazvalla bu baldırıçıplaklar ömür billah ev alamazlardı zaten, artık adilmiş değilmiş bin şükür diyerek oturacaklar. evleri var hala çocuk yapmak için kira derdindeler. çok kızdm ben niyeyse bu konuya ; )
Konu sahibi belli ki yeni üyelik alıp bu konuları açmış
Babaanne ile ilgili konusu vardı. İnanılmaz rahatsızlık veren her gece sıçrayarak uyanmasına sebep olan bi kadındı. Çok yazıldı çizildi eşine rest çek aynı yerde yaşayamazsınız diye
Öff konu sahibini ne savunması yahu neyin kafasını yaşıyorsunuz sizsiz konu sahibi misiniz öyle savunuyorsunuz ki sanki aynı evde yaşıyorsunuz ? nerden biliyorsunuz kadının rahatsızlıklarını 80 yaş diyoruz, bilimle bir ilişkiniz var mı ? 40 dan sonra bile zihnim yavaşladı benim. kimbilir ne kafada.
işte bilmiyoruz ki, belki bunun kocası armut piş ağzıma düş. diğeri çalışkan, belki bu lanet, diğerleri efendi. aile içi dinamikleri bilmiyoruz. bi de gelinlere laf düşmez bence. gelin getirdiği parası varsa onun hesabını yapsın. 50 sene çalışmış adamın malı üstünde tasarrufu olamaz.vijdanı boyutu geçtim, benim dediğim adil olan, bundan 10 sene sonra önlerine çıkmıcak şekilde kp nin duruma el atması gelinlerin ağzını kapaması lazım, birine paşam birine yükü çek demek olmaz
Yine de para istemesi uygun düşer mi sizce?Öff konu sahibini ne savunması yahu neyin kafasını yaşıyorsunuz siz
Bilmediğiniz konu hakkında yorum yapmayın o konuda herkes o babaanne ile aynı yerde yaşanmaz evden çıkmanız gerek dedi
bu konuda hangi kısımda savunmuşum ben? O babaanne bu değil mi diye soruyorum sadece??
bilmediğiniz konu hakkında yorum yapmayın derken ? kimsiniz de karar veriyorsunuz benim yorum yapıp yapmayacağıma ? siz nerden biliyorsunuz babaanneyi ? tanıştınız mı konu sahibi ile, eminsiniz çünkü.Öff konu sahibini ne savunması yahu neyin kafasını yaşıyorsunuz siz
Bilmediğiniz konu hakkında yorum yapmayın o konuda herkes o babaanne ile aynı yerde yaşanmaz evden çıkmanız gerek dedi
bu konuda hangi kısımda savunmuşum ben? O babaanne bu değil mi diye soruyorum sadece??
Düşmez yahu, benim bunu savunduğumu nerden çıkardınız ki?Yine de para istemesi uygun düşer mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?