Akrabanızdan kira alır mıydınız?

Ben sormak istedim sadece yazdığınız mesajlarla destekliyor gibi oldunuz o yüzden.

bilmediğiniz konu hakkında yorum yapmayın derken ? kimsiniz de karar veriyorsunuz benim yorum yapıp yapmayacağıma ? siz nerdem biliyorsunuz babaanneyi ? tanıştınız mı konu sahibi ile, eminsiniz çünkü.
söylediğim her şeyi nasıl böyle algılıyorsunuz bunun için ayrı bir çaba sarf ediyor musunuz
Yahu konu vardı okuduk ettik yorumlar yaptık. O konuyu bilmeden bana ahlam keserseniz böyle söylerim ben de. O konuyu bulup yorum yapamazsınız mı diyorum ben

yahu aynı kadının değil konu, aynı kadının olduğu iddiası sizin iddianız. velev ki dağlara bakıp dua ediyor. ee o zaman kira mı verecek öz oğlunun evine ? o zaman normal mi oluyor. aynı kişi olsa ne oluyor bende onu anlamadım. rahatsızsa babaanne manyaksa hadi 80 yaşında ama , bence beyin ölmüş artık. çekip gidecekler totoları yiyorsa kirada oturacaklar. o babaanne bu babaanne ise hayatımızda ne değişiyor ?

Konuyu bulup buraya yapistirsana K Kkedi ben de merak ettim
Keşke bulabilsem ya da bulabilse birisi. Burdaki babaanne birlikte yaşamanın mümkün olduğı birisi değil
Kira falan değil direkt o evi bırakıp çıkmaları lazımdı
Oğlunun verdiği ev için kadından kira istemek kabul edilemez orası da ayrı konu

velev ki dağlara bakıp dua ediyor. ee o zaman kira mı verecek öz oğlunun evine ?
Ne alaka ne alakaaaa
Ben kira almasını nerde savundum tam olarak
Aksi yorumları beğendim konu sahibine beğenmedim attım
Oğlunun verdiği ev için kadından kira istemesi kabul edilemez bu konuya ben girmedim bile
o babaanne bu babaanne ise hayatımızda ne değişiyor ?
Çok şey değişiyor gelişmeleri neler yaşandığını eşinin tepkisini bir şeylerin düzelip düzelmediğini öğreniriz mesela

Bende o olduğunu düşündüm, hatta sordum sanırım ama cevap gelmedi. Kadın bayağı gece bilerek gürültü yapıyordu. Konu çok benzer geldi yüksek ihtimalle aynı kişi.

O ev babaanneye bakmak şartı ile verilmiştir belki.

Konuyu bilenler kendini direkt belli ediyor bilmeyenler konu sahibini savunduğumu sanıyor
Keşke bulabilseniz konuyu
Biraz çabaladım bulamadım maalesef

Adam oğluna düşünüp ev vermiş siz annesinin yaşadığı yerede mi göz koydunuz bu nasıl açgözlülük? Senin torunlarda seni şutlamasınlar evden?

Rahat geçinmek istiyorsan kalk çalış!

Karıştırıyorsunuz bence, başka üyeliği yok hiçbir üyelikle de çakışmıyor, babaanneyle alakalı bir konusu da yok.
Kaldı ki 80 yaşındaki kadının akli melekeleri yerinde olmayabilir de, malum 65 yaşından sonra herkesin yaşlılık bunaması olma riski olduğundan heyet raporu olmadan çöpümüzü bile satmamıza izin yok, alzheimer olup olmadığını da bilemezsiniz KKedi, bunun teşhisini doktorlar koyabilir sadece ve ilk evre alzheimerı aileler bile hemen şıp diye anlamıyor ya da fark etseler de doktora götürmüyorlar, dedelerimden biri alzheimerdı ilk evrede kimse konduramadı bile zira bazı şeyleri çok iyi hatırlarken çok nadir bazı detayları unutuyordu.

Mune ben aynı konu olduğuna eminim
Dubleks ev. Alt katta babaane, evi eşin babası vermiş, kendi eşi bile annesine bakmamış konu sahibi ile yaşıyormuş
Yani bunların bütün hepsinin tesadüf olduğunu düşünmüyorum, kaldı ki alzheimer değil derken o konudan bildiklerimden yola çıkarak bunu söyledim

Ayrıca bahçeye çıkıp bağıra bağıra Allah'a dua edip insanları uyandırıp sonra da Allah beni böyle duyuyor dediği ve bu durum oldukça trajikomik olduğu için biz bu detaylara epey gülmüştük açıkçası. Bu yüzden bu detayları vererek bu o değil mi dedim
Yoksa yaşlılıkta hastalıkmış ne yaptığını bilememekmiş benim bu tarz şeylerle ilgili bir yorumum olmadı

Hanımefendi, "yanlış anlamışım, ben siz konu sahibini savunuyorsunuz sanmıştım" demek çok zor olmasa gerek?
modaratör aynı üyelik değil çakışmıyor diyor , teknik olarak söylüyor bunu modaratör ya elindeki veri ile söylüyor. ona da eminim diyorsunuz gerçi siz 80 yaşındaki babaanneninde hasta olmadığına eminsiniz. siz oldukça eminsiniz ; )

Ya varsayalım ben yanılıyorum, konu sahibi aynı değil. Eee? Size ne bundan yahu?? O kişi bu kişi mi diye soramaz mıyım SİZE NE?

Ya varsayalım ben yanılıyorum, konu sahibi aynı değil. Eee? Size ne bundan yahu?? O kişi bu kişi mi diye soramaz mıyım SİZE NE?
sorarsınız tabii ki ama inat edip , o kişi bu kişi ona göre yorum yapın , bilmediğiniz şeyler var diyemezsiniz. yoksa siz öyle inanın öyle yorum yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…