- Konu Sahibi powerpuffgirl23
-
Ben sormak istedim sadece yazdığınız mesajlarla destekliyor gibi oldunuz o yüzden.Düşmez yahu, benim bunu savunduğumu nerden çıkardınız ki?
Ben sadece o babaanne değil mi bu diye sordum
Çünkü biz aynı yerde yaşayamazsın kadını gönderemezsin kendin çıkmak zorundasın demiştik neler oldu ne bitti merak ediyorum haliyle
Kira almasını desteklediğim kısım nerde?
söylediğim her şeyi nasıl böyle algılıyorsunuz bunun için ayrı bir çaba sarf ediyor musunuzbilmediğiniz konu hakkında yorum yapmayın derken ? kimsiniz de karar veriyorsunuz benim yorum yapıp yapmayacağıma ? siz nerdem biliyorsunuz babaanneyi ? tanıştınız mı konu sahibi ile, eminsiniz çünkü.
Sadece o kadın bu kadın değil mi dedim diye nasıl desteklemiş oldum anlayamasam daBen sormak istedim sadece yazdığınız mesajlarla destekliyor gibi oldunuz o yüzden.
yahu aynı kadının değil konu, aynı kadının olduğu iddiası sizin iddianız. velev ki dağlara bakıp dua ediyor. ee o zaman kira mı verecek öz oğlunun evine ? o zaman normal mi oluyor. aynı kişi olsa ne oluyor bende onu anlamadım. rahatsızsa babaanne manyaksa hadi 80 yaşında ama , bence beyin ölmüş artık. çekip gidecekler totoları yiyorsa kirada oturacaklar. o babaanne bu babaanne ise hayatımızda ne değişiyor ?söylediğim her şeyi nasıl böyle algılıyorsunuz bunun için ayrı bir çaba sarf ediyor musunuz
Yahu konu vardı okuduk ettik yorumlar yaptık. O konuyu bilmeden bana ahlam keserseniz böyle söylerim ben de. O konuyu bulup yorum yapamazsınız mı diyorum ben
Keşke bulabilsem ya da bulabilse birisi. Burdaki babaanne birlikte yaşamanın mümkün olduğı birisi değil
Ne alaka ne alakaaaavelev ki dağlara bakıp dua ediyor. ee o zaman kira mı verecek öz oğlunun evine ?
Çok şey değişiyor gelişmeleri neler yaşandığını eşinin tepkisini bir şeylerin düzelip düzelmediğini öğreniriz meselao babaanne bu babaanne ise hayatımızda ne değişiyor ?
Yüzde yüz aynı kadının konusuyahu aynı kadının değil konu, aynı kadının olduğu iddiası sizin iddianız.
Keşke bulabilseniz konuyuYüzde yüz aynı kadının konusu
O konuyu bilip burdaki detaylara bakanlar aynı babaanne olduğunu direkt anlar
adamın babanesi ya o sizden daha çok hakkı varBabası yıllar önce yaptırmış babannenin bir alakası yok ve eşime bu ev düşmüş eşimin kardeşi var onada farklı biryer verildi
Keşke bulabilsem ya da bulabilse birisi. Burdaki babaanne birlikte yaşamanın mümkün olduğı birisi değil
Kira falan değil direkt o evi bırakıp çıkmaları lazımdı
Oğlunun verdiği ev için kadından kira istemek kabul edilemez orası da ayrı konu
Konuyu bilenler kendini direkt belli ediyor bilmeyenler konu sahibini savunduğumu sanıyorBende o olduğunu düşündüm, hatta sordum sanırım ama cevap gelmedi. Kadın bayağı gece bilerek gürültü yapıyordu. Konu çok benzer geldi yüksek ihtimalle aynı kişi.
O ev babaanneye bakmak şartı ile verilmiştir belki.
Biraz çabaladım bulamadım maalesefKeşke bulabilseniz konuyu
Rahat geçinmek istiyorsan kalk çalış!Babanneden kira isteyecek kadar düşkünlük değilde o olmasaydı farklı birinden kira alabilirdik ve rahat geçinirdik. Bizim yaşadığımız varlık içinde yoklu ve eşimin annesi kayınvalidesine bakmak istemediği için onu buraya yerleştirmişler. Ayrıca neler neler gördüm öz annesinden kira alıyor millet
Karıştırıyorsunuz bence, başka üyeliği yok hiçbir üyelikle de çakışmıyor, babaanneyle alakalı bir konusu da yok.Ayy Allahım yarabbim konunun geldiği noktaya bak
Şöyle dinler var dersen kadın Müslüman o yüzden söylüyorum derim
Alzheimer falan değil bu kadın
Ayrıca ben kadını tanımlamak için bu bilgileri verdim bu babaanne o değil mi diye
modaratörde yazdı ikna olursun artık..Konuyu bilenler kendini direkt belli ediyor bilmeyenler konu sahibini savunduğumu sanıyor
Biraz çabaladım bulamadım maalesef
Mune ben aynı konu olduğuna eminimKarıştırıyorsunuz bence, başka üyeliği yok hiçbir üyelikle de çakışmıyor, babaanneyle alakalı bir konusu da yok.
Kaldı ki 80 yaşındaki kadının akli melekeleri yerinde olmayabilir de, malum 65 yaşından sonra herkesin yaşlılık bunaması olma riski olduğundan heyet raporu olmadan çöpümüzü bile satmamıza izin yok, alzheimer olup olmadığını da bilemezsiniz KKedi, bunun teşhisini doktorlar koyabilir sadece ve ilk evre alzheimerı aileler bile hemen şıp diye anlamıyor ya da fark etseler de doktora götürmüyorlar, dedelerimden biri alzheimerdı ilk evrede kimse konduramadı bile zira bazı şeyleri çok iyi hatırlarken çok nadir bazı detayları unutuyordu.
Hanımefendi, "yanlış anlamışım, ben siz konu sahibini savunuyorsunuz sanmıştım" demek çok zor olmasa gerek?modaratörde yazdı ikna olursun artık..
modaratör aynı üyelik değil çakışmıyor diyor , teknik olarak söylüyor bunu modaratör ya elindeki veri ile söylüyor. ona da eminim diyorsunuzHanımefendi, "yanlış anlamışım, ben siz konu sahibini savunuyorsunuz sanmıştım" demek çok zor olmasa gerek?
Ya varsayalım ben yanılıyorum, konu sahibi aynı değil. Eee? Size ne bundan yahu?? O kişi bu kişi mi diye soramaz mıyım SİZE NE?modaratör aynı üyelik değil çakışmıyor diyor , teknik olarak söylüyor bunu modaratör ya elindeki veri ile söylüyor. ona da eminim diyorsunuzgerçi siz 80 yaşındaki babaanneninde hasta olmadığına eminsiniz. siz oldukça eminsiniz ; )
sorarsınız tabii kiYa varsayalım ben yanılıyorum, konu sahibi aynı değil. Eee? Size ne bundan yahu?? O kişi bu kişi mi diye soramaz mıyım SİZE NE?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?