Akrabanızdan kira alır mıydınız?

sorarsınız tabii ki ama inat edip , o kişi bu kişi ona göre yorum yapın , bilmediğiniz şeyler var diyemezsiniz. yoksa siz öyle inanın öyle yorum yapın.
Ona göre yorum yapın demedim bilmediğiniz konuda yorum yapmayın dedim ve evet o konuyu bilmiyorsunuz

Konu sahibinin aynı ya da farklı olması da bir şeyi değiştirmez, ben "o babaanne sıkıntılıydı o yüzden kira almalısınız" demedim, tamamen aksi fikirdeyim sadece direkt bu konuyla ilgili yorum yapmadım diye kendi kendinize konu sahibini savunduğum kanaatine varıp benimle kavga eden sizsiniz

Kkedi bu üyenin halihazırda başka bir üyeliği olduğuna dair hiçbir somut delil yok, hala tarama yapıyorum hatta ama başka bir üyelikle bağlantı bulamıyorum, yine de yanılma payı bırakayım hadi, diyelim ki aynı üyeler.

80 yaşındaki kadın zihnen çok sağlıklı olmayabilir de, bahçeye çıkıp dua etmesi onu çekilmez yapmaz, ki o yaşlardaki çoğu yaşlı günde birkaç saat uykuyla uykuya doyuyor ve gece bahçede dolaşıyorlar, kadının psikolojik bir rahatsızlığı da olabilir bu trajikomik değil gülünecek bir şey de değil üzücü şahsen.

Apartmanımızın giriş katında 70’lerinde bir kadın vardı psikolojik hastaydı, kendisine dua çemberi yapardı, kusura bakmayın ama insanlar biraz da dini korkularla büyütüldüğünden bilinçaltında yer ediyor, akılları onlara oyun oynamaya başlayınca korkuları gün yüzüne çıkıyor ve seslerini duyurmanın bu tip dua çemberleri, bağırarak dua etmekten geçtiğini sanıyorlar, ben buna gülmem üzülürüm, insanlara neler yapmışız diye üzülürüm, hele de yaşlı başlı insan yarın bizim ne halde olacağımız belli değil.

Sonuçta konu sahibi de bilerek aynı evde oturuyor değil mi? Büyüklerle dipdibe oturulmaz.

tamam o üye bu üye değilmiş. benimde diğer konuyu bilip bilmemem ehemmiyetini kaybetti. diğer konuyu bilmiyorum, siz biliyorsunuz ama onun bu konuya katkısı yok. mod diyor ki aynı üye değil ? bu bababanne dağlara taşlara dua etmiyor. konu sahibinin bu açıdan bir şikayet yok bu konuda babaanneden.sadece para istiyor. benim yorumlarımda o yönde gelişti. çünkü elde başka veri yok. ülkede tek bir babaanne yok bir ev yok bir aile yok.

bahçeye çıkıp dua etmesi onu çekilmez yapmaz,
Mune o konudaki babaanne sabah üç ya da beşte çok gürültülü bir şekilde bahçe kapısını açarak dualar edip konu sahibini uyandırıyordu, yani evet bu onu çekilmez yapar
Sonuçta konu sahibi de bilerek aynı evde oturuyor değil mi? Büyüklerle dipdibe oturulmaz.
Öyle zaten. O konuda biz evden çıkması gerektiğini söyledik

Aynı babaanne değilse de değil. Ben para konusunda yorum yapmamışken sanki konu sahibini destekliyormuşum gibi davranmanız hiç hoş değil
Dağlara taşlara dua etme kısmı da çok belirleyici hatırlanıcı bir şeydi diye yazdım, konuyu bilenler beni anladı direkt

şöyle demek istemediniz mi ? yahu siz bu babaanneyi bilmezsiniz ? hasta kafası kırık normal değil bu aile bu babaanneyle yaşamak zorunda ona göre yorum yapın demek istemediniz mi ? savunma kısmı burada, yani konu sahibininde durumu sıkıntıda böyle biriyle muhatap oluyor detayı vermek istediniz. yoksa o detayı neden veresiniz? katkısı ne olacak. ben öyle anladım. ama son tahlilde öyle olmadığına kanaat getirdik sanki, yine herkes inandığına inansın tabii.

hasta kafası kırık normal değil bu aile bu babaanneyle yaşamak zorunda ona göre yorum yapın demek istemediniz mi
Hayır öyle demek istemedim
Tamamen eski konuyu hatırlatma amaçlı bu o mu dedim

Evet eğer aynı babaanneden söz ediyorsak ciddi ciddi sıkıntılı bir kadın, konuyu bulup yoruma yazdım açıp okuyabilirsiniz

AMA bi kadının sıkıntılı olması öz oğlunun evinde otururken kira vermesi gerektiği anlamına asla gelmez, hiçbir şekilde konu sahibiyle aynu fikirde değilim ve düşüncesini savunmuyorum
Rahatsızsa o evden gitmesi gerektiğini savunuyorum

diğer konuyu okudum, çok benziyor ama bazı detaylar var. orada konu sahibi hamile burada çocuk yapamıyoruz parasızlıktan demiş. yanlış mı okudum acaba. diğer konuda evi oğlunun üstüne vermiş adam, burada vermemiş. adam oğluna anam ölmeden evi satamazsınız demiş. konu sahibi yalan da söylüyor olabilir. bu konuda eşimin emeği parası var o evde diyor diğer konuda ise babası eşime vermiş hibr etmiş saygızlık edip çıkamayız evden diyor. kaç dkdır kavga ettik ya bunlar yüzünden bizde normal değiliz

Kkedi velev ki aynı kişiler diyelim, babaanne 80 hadi diğer konuya göre 85 yaşında, 85 yaşını hepiniz görün torun torbalarınızı da görmek nasip olsun inşallah ama 80 küsür yaşındaki kadından sizin yaşınızın aklını bekleyemezsiniz, ha 3 yaşındaki çocuk ha 85 yaşında yaşlı nine veya dede.

Burada kabahat babaannenin mi? Kocanın mı? Kimin ?

Burda da konu sahibi hamile. Eski konuları hep bebekle ilgili
Zaten dediğim gibi aynı kadın olup olmadığı fark etmez kira meselesinde. O konuyu hatırladığım için bu o değil mi dedim çünkü detayları bildiğim için kirayı falan düşüneceğine o evden çıksana diyeceğim de o yüzden

Valla bile isteye rahatsızlık veriyorsa yüz yüz babaanne de suçlu
Ajda Pekkanın da seksen yaşında olduğunu hatırlatırım

Bilmeden yapıyorsa zaten diyecek bir şey yok ki. Her halükarda konu sahibi o evden çıkmalı zaten

Yine söylüyorum bu kira konusunu yine haklı çıkarmaz benim gözümde. Öz oğlunun evinde hem de oğlu talep etmeden gelin istiyor diye kira talep edilmesini asla doğru bulmuyorum

Ben geçen sürede neler oldu onu merak ediyorum bu rahatsızlık verdiği şeylere devam ediyor mu nasıl bir çözüm buldular falan

Ajda pekkanı evinde gördünüz mü? Geceleri ne yaptığını biliyor musunuz?
Ben Sezen ‘i biliyorum mesela, gece ritüelleri var.
Bilmeden yapıp yapmadığına emin olmadan konuşuyorsunuz ama Kkedi, belli ki millet başından atmış babaanneyi bu kadın alzheimer mı psikolojik bir hastalığı mı var teşhis koyulmuş mu? Hayır.

ben düzeldiğini düşünmüyorum sanki babannede sorunlu gece uyandırıyor diye yazmıştı yorumlarda.
O evden uzaklaşmayı düşünmek yerine kira istemek kesinlikle doğru değil aynen

Mune tam olarak benim hangi yorumuma karşı çıktınız?

Ben babaannenin çok sıkıntılı ve zor olduğunu söyledim, ki aklı başında olsun ya da olmasın bu dediğim durumu değiştirmez
Sorun nedir burda anlayamadım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…