- 18 Şubat 2018
- 13.452
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.019
- 598
- 45
- Konu Sahibi powerpuffgirl23
-
Yazııkkkk, bohça yapmayıp ev vermişlerEşimin ailesinin ayrım yapması bizi bu hallere sokuyor toy yada para göz değilim ama bana bir bohça bile yapılmadı ev verdiler diye ben gelinliğimi bile yaşayamadım
Seviyorsa torununu seviyor onun yanında getirdiğini sevmek zorunda değil. Kadının emeklisine kadar göz dikmişsiniz.ki o yaştaki insanlar cimri olur. Zaten sizden sevgi beklediğini sanmıyorum. Anlamıştır ne olduğunuzu. Allahım evlerden ırak.80 yaşındaki kadın en sevdiğim torunum canım torunum diye ortalıkta gezinip başkalarını kayırıp bize dirsek çevirdiği için benimde onu sevmem yada ona iyilik beslemem çok mümkün olmuyor ne yazık ki
Benim çevremde ailesinden market ev desteği alan hiç arkadaşım yok. Aksine genelde bizler yardım ederiz.bakın benim çevremde de arkadaşlarım olsun tanıdıklarım olsun oğluna evlendikten sonra yda evlenmeden önce ev verenini çok gördüm fakat gelinlerine de gelin gibi davrandılar takılarınıda aldılar bohçalarınıda yaptırlar düğün masraflarınada yardım ettiler ama benim bu saydıklarımın hiç bir olmadı evimde bir kilimleri dolabımda da bir bana aldığı gömlekleri yok takı desen oda yok
siz ortada bile yokken verilmiş ev, hiç söz söylemeye hakkınız yok. boşuna debelenmeyin.Neye güvenerek evlendik biliyor musunuz ailesi düğün masraflarımıza en azından yardım eder eve bir halı alır yada salonun bi kısmını öder elimizden tutae diye evlendik ama düğün nişan oldu bitti salon tutuldu geri dönmesi daha zor bir aşamaya geldikten sonra kendi başımıza kaldık hiçbirşeye destek olmadılar ve 2 senedir borç ödüyoruz. Evet eşime ev vermişler ben daha ortada yokken ama eşime sırf ev verdiler diye takı takmadılar mesela dolabımda bir tane onların aldığı kıyafet yok bohçam yok. Neden sustun derseniz eşim sürekli mağduru oynayıp manüpüle ettiği için ama dönüp baktığımda baştan vazgeçseydim diye çok dizime vurdum
Siz heralde biraz al kız tabi kirayı çatır çatır harca denmesini beklediniz ama gerçekler öyle değil tabi.Defol git be ne arsız yüzsünsün kovuyorum yine geliyor hasta
Aaa lutfen ya olur mu oyle sey. Evlenmisler, uremeleri sart olmus artik.Yuh gerçekten.
Pazar alışverişini bile ordan burdan bekleyecek haldeyken çocuk yapmasaydınız hanımefendi. Kafanız mı iyi?
Biz evlenelim iki taraf bize baksın diye bir kafa yapısı yok yani.
Kendinize güveniyorsanız evlenecekseniz çocuk yapacaksınız
Eşimin ailesinin ayrım yapması bizi bu hallere sokuyor toy yada para göz değilim ama bana bir bohça bile yapılmadı ev verdiler diye ben gelinliğimi bile yaşayamadım
İşte bu yüzden kızacağınız kişiler kayınvalide kayınpeder kayınbirader veya babaanne değil, eşiniz ve kendinize kızmalısınız.Neye güvenerek evlendik biliyor musunuz ailesi düğün masraflarımıza en azından yardım eder eve bir halı alır yada salonun bi kısmını öder elimizden tutae diye evlendik ama düğün nişan oldu bitti salon tutuldu geri dönmesi daha zor bir aşamaya geldikten sonra kendi başımıza kaldık hiçbirşeye destek olmadılar ve 2 senedir borç ödüyoruz. Evet eşime ev vermişler ben daha ortada yokken ama eşime sırf ev verdiler diye takı takmadılar mesela dolabımda bir tane onların aldığı kıyafet yok bohçam yok. Neden sustun derseniz eşim sürekli mağduru oynayıp manüpüle ettiği için ama dönüp baktığımda baştan vazgeçseydim diye çok dizime vurdum
Bana da düğün yapmadılar, dolabımda onların aldığı kıyafet, evimde onların aldığı bir kilim yok, bohça da yapmadılar. Sizin aksinize ev de vermediler. Bunların dram yapılacak şeyler olduğunu bilmiyordumbakın benim çevremde de arkadaşlarım olsun tanıdıklarım olsun oğluna evlendikten sonra yda evlenmeden önce ev verenini çok gördüm fakat gelinlerine de gelin gibi davrandılar takılarınıda aldılar bohçalarınıda yaptırlar düğün masraflarınada yardım ettiler ama benim bu saydıklarımın hiç bir olmadı evimde bir kilimleri dolabımda da bir bana aldığı gömlekleri yok takı desen oda yok
Üç don, iki mendil için bu kadar dram yapmakta ne bileyimBenim eşimin ailesi ev vermedi, hatta sürekli para isteyip durdular. Çay kaşığı ile verip yardım ettim demek için kova ile geri aldılar. ayyy ben öleyim o zaman ne demek gelinliğimi yaşayamadım ne demek bohça yapmadılar. Eliniz var kendi bohçanizi yapın. Gelinlik yaşamakla ko gelen paranın ne alakası var. Bizde borç ile evlendik çocuk yapmadık borçlar bitmeden.
Olayları fazla dramatize ediyorsunuz. Çıkın evden kıraya verin. Bence asıl sorun babaanneyi size bırakmış olmaları yoksa insanlar ev vermiş para vermek zorunda değil. Para onların kime harcarlarsa harcarlar.
Yoo hiçte öyle bir kafa da değilim. Yapılan ayrımlardan bahsediyorum siz gelmişsiniz burada duyar kasıyorsunuzSeviyorsa torununu seviyor onun yanında getirdiğini sevmek zorunda değil. Kadının emeklisine kadar göz dikmişsiniz.ki o yaştaki insanlar cimri olur. Zaten sizden sevgi beklediğini sanmıyorum. Anlamıştır ne olduğunuzu. Allahım evlerden ırak.
Sizdeki kafa kocamın ailesi versin, borçlarımızı kapatsın, babanneside versin, dayısı da versin. Ben evde yatayım
Aman bana bohça yapıldı da noldu. Bak daha demin Bihter geceliklerimi "amaaan bu yayıntılar da amma yer kaplıyor" diye söylene söylene katladım. Neyse şaka bi yana bohça yapmadılar şimdi kira versinler bari diye düşünülmez. Ben de bohçaya heves etmiştim o zaman söyledim açık açık ben çok sembolik de olsa bohça isterim diye. Siz de vaktinde söyleyecektiniz.Eşimin ailesinin ayrım yapması bizi bu hallere sokuyor toy yada para göz değilim ama bana bir bohça bile yapılmadı ev verdiler diye ben gelinliğimi bile yaşayamadım
Bugün sinir sistemimizi zorlayan konularda zirveye otutabilirsin ama erken gitmişsin neyse kiYoo hiçte öyle bir kafa da değilim. Yapılan ayrımlardan bahsediyorum siz gelmişsiniz burada duyar kasıyorsunuz
Babaannenin binayı yaptıran babayı doğurmak, büyütmek falan gibi bir alakası olabilir mi acaba öyle bi aklıma geldi ama ? Adam evladi rahat etsin diye bina hediye etmiş evlendiği insan annesinin huzuruna göz dikiyor evlerden ırak ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?