- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.572
- 598
- Konu Sahibi Valeriaaaa
-
Neden peki canimbir akrep burcu olarak bence akrep olmak çok özel birşey ama erkek için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim malesef
açacak çok bişey yok. dediğim gibi bencilce davranışlar, sinsilik. 2 yılımın içine etti aptallık bende 2 yıl neyi beklediysem artıkFazla özel olmama sebebiyle birazcik açarmisiniz konuyu ?
Sizin burcunuz ne? Geçmiş olsun cnmaçacak çok bişey yok. dediğim gibi bencilce davranışlar, sinsilik. 2 yılımın içine etti aptallık bende 2 yıl neyi beklediysem artık
Benimde ay burcun akrep..çünkü kadının tam zıttıdır sadık,güvenilir değildir gözü dışardadır illaki hepsi bu özellikleri taşımıyor olabilir
Güzel bi özeleştiri olmuş, biz pislik akreplerin aptallar ve aptallığa hiç tahammülü yoktur, silkeliyiverriz..açacak çok bişey yok. dediğim gibi bencilce davranışlar, sinsilik. 2 yılımın içine etti aptallık bende 2 yıl neyi beklediysem artık
Çok saol canim
Mutluluklar..
Zor... Kendimden biliyorum. Benim erkek modelim. Tanidigim akrep erkekleri de benim gibi dengesizdiMerhaba arkadaslar,
Belki sorum tuaf olucaktir yada burç üzerine karakter kişilik olurmu diyenler olucaktir. Saygi duyarim, sizde bana saygi duyarsız cok memnun kalıcam :)
Simdi akrep burcu sevgilisi/esi olanlar bakabilir mi? Akrep burclar nasil olur?
sen erkekmisisin de üstüne alındın.Güzel bi özeleştiri olmuş, biz pislik akreplerin aptallar ve aptallığa hiç tahammülü yoktur, silkeliyiverriz..
Akrepler olarak genelledin.sen erkekmisisin de üstüne alındın.
yengeçSizin burcunuz ne? Geçmiş olsun cnm
erkek yazıyor konuda dikkat ettiysenAkrepler olarak genelledin.
Burcumun erkeğine de kadınına da hakaret ettirmem :)))erkek yazıyor konuda dikkat ettiysen
burç - karakter ilişkisine fazla inanmayan bir insan olarak; babam, kardeşim, eşim akrep ve bu konuda konuşmak istemiyorum
Ağzın toplu olsa iyi olur, hakaret etme abuk sabuk..sana soracak degilim
Görünüyor ki o aşamayı geçmişin sen...ortada hakaret yok. toplayabiliyirsan gel sen topla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?