akşam 6'dan sonra yemek yememek

kızlar oryantal dans kilo vermeye bire bir. tüm vücuttan kilo veriliyor. belinizde incelir kalçanızda. :)

Tabiki canım sende katıl aramıza
Hedef kaç kilo :26:

tatlım şu an 77 kiloyum. İlk hedefim 65 yani 12 kilo vermem lazım. Kızlar bugün sabah o kadar rahat kalktım ki anlatamam. Ben bi de aksamları çok yersem ertesi günün sabahı felaket derecede midem bulanıyo. Ama bu sabah çok iyiydim. Ya kızlar bide ben nescafe bagımlısıyım. Çok seviyorum içmessem olmaz yani. Okulda da üşürsem beni en iyi ısıtan şey nescafedr. Ayrıca iştahımı da kapatıyo. Şekersiz tatlandırıcıylaa içiyorum. Acaba kilo vermeme negatif bi etki yaratır mı? bu konuda bilgisi olan var mı?:18:

Kesinlikle çok kilo verdiriyor. ben 1.5 ayda yaklaşık 7 kg verdim. zor oldumu hayır hiç zorlanmadım. yalnız ben akşam yemeği yemedim. kahvaltı ve öığle yemeğinde normal öğünlerimi yedim. tatlı pilavdan ve ekmekten uzak durdum. Pilav zaten çok sevmem ama makarnaya bayılıyorum. bunun çözümünü de hafta sonları kahvaltı yerinie peynirli makarna yaptım yedim. canım çok isteyince 1 adet şekerpare 1 adet baklava çok nadireen yedim. öğünlerde en fazla 1 yada 2 dilim yedim. sabahları yarım simit peynirle kahvaltı yaptım. 3- 4 gibi bir bardak süt yada bir kase yoğurt yedim. 6 dan sonrada sadece meyve yedim yada ayran içtim. Yalnız şunu keşfettim. kırmızı acı pul biberi hayatıma soktum. acı biberi çok svmediğim için bir bardak ayranın içine yaklaşık 1 çay kaşığı koydum. akşamları her acıktığımda bir kaç bardak içtim bunu tamamen bilinçsizce yaparken acı biberin metabolizmayı hızrlandırdığına dair haberlere şahit oldum. 6 Ocakta 82 kg ile ba şladğım serüvenim şuanda 75 kg ile devam ediyor.öğle yemeklerinde sık olmamakla birlikte kebap lahmacun dahil canım ne isterse yedim. İlaveten düzenl ispor yapıyorum. Daha önceleri de düzenli spor yaptğım halde ayda 2 kg bile veremiyordum. Spor salonunda hocam ne yaptıysan böyle devam et dedi hayretler içinde kaldı verdiğim kiloların hepsi yağdan dı KESİNLİKLE TEK TAVSİYEM ACI KIRMIZI PUL BİBER haşlanmış yumurtaya bile ekledim yedim. ama ayranın içinde tadı hissedilmiyor bilie. Herkeze diyetinde başarılar diliyorum ben böyle beslenmeye devam edeceğim.kilo bldirimini yaparım yine.

arkadaşlar bende aranıza katılabilir miyim.. 68 kiloyum 10 kg vermek istiyorum..ama motive olma sorunum var başlığı baştan sona okudum çok iyi destek olmuşsunuz birbirinize.. ben de yediklerimi yazıp yemediklerimle mutlu olmak istiyorum:)

kahvede fazla kalori yok cnm. ancak krema da yağ var şekersiz sade kahve içebilirsen yağ almamış olursun. kahve bende tüketiyorum bazen çikolata krizimi bastırmama yardım ediyor çünkü.Türk kahvesinde de kalori yok diye duymuştum

İzninizle ben de aranıza katılıyorum.5-6 yıl önce bende denedim ve vermiştim.Akşamları pişman olmadan huzur içinde yatmayı özledim.Sabah kalkınca da mutlu oluyorsun.Ne kadar verdiğimi bildireceğim.Bu arada arkadaşlar mutlaka yoğurdu akşam öğününe ekleyin.çoook faydası olduğunu göreceksiniz.

aynen katılıyorum huzur içinde yatmayı bende özledim... pişman olmadan.akşam 6 paydos yoğurdu yağsız mı yiyorsun?

Gece 12 de kalkıp yemek yerim

ama yok kilo falan

ben de kilo almak istiyorum

bu bünye denen olay nasıl bir olaysa

kimisi alamaz kimisi veremez

aynen katılıyorum huzur içinde yatmayı bende özledim... pişman olmadan.akşam 6 paydos yoğurdu yağsız mı yiyorsun?

gerçeği söylemek gerekirse 1 kase bildiğimiz normal yoğurt yiyordum.Sonra ağzıma hiçbir şey koymuyordum.Normal bir kahvaltı,öğlen pilav makarna yok,onun haricinde yemeklerden az ve 1 kase yoğurt.Yani sabah kral öğlen prens akşam fakir gibi.9 kilo kadar vermiştim kısa sürede görenler şaşırıyordu.zaten 1 hafta dayanacaksın her akşam sabrederek.Sonra mide küçülüyor alışıyorsun fazla yediğinde miden almıyor.o süreyi sabırla atlatmak lazım.Doğumdan sonra aldığım kiloları vermeye çalışıyorum.sizlerle beraber inşallah tekrar vereceğim.Herkese azim ve sabır diliyorum bu zor süreçte.

Gece 12 de kalkıp yemek yerim

ama yok kilo falan

ben de kilo almak istiyorum

bu bünye denen olay nasıl bir olaysa

kimisi alamaz kimisi veremez

Arkadaşım benimde çevremde vardı 1 2 kişi kilo sorunu olmayan ama gece o saatlerde yemek yiyen şimdi o kişiler zayıflamak içni çaba sarfediyor .. Tığ gibiydiler ..
Kilo almak istiyorsan bunun daha saglıklı yolları vardır 12 yemek ne kadar saglıklı olabilir ki ..
O bünye denen olaya pek güvenmemek gerek bi zaman sonra vücut değişiyor deforme oluyor ..
Alıyor yani kilo almaz dediğin insan ..

bu yorumda şuraya dikkat çekmek istiyorum arkadaslar
gerçekten şöyle deneyin sıkın kendinizi 1 hafta yemeyin aksam 6dansonra zaten mide kuculuyor canınız istemiyor
öğğ oluyor insan yani

burada liste yapılıyormu her pazartesi kilomuzu yazsak nekadr verdiğimizi görerek motive olsak ya çok iyi olur çok ...katılmayı çok isterim :13::13:

burada liste yapılıyormu her pazartesi kilomBenceuzu yazsak nekadr verdiğimizi görerek motive olsak ya çok iyi olur çok ...katılmayı çok isterim :13::13:

Bencede cok iyi bir fikir fatoscum yarin baslayalim ne dersin, yarin kahvaltidan sonra yazarim ben seninde yazmani istiyorum motive olmak cok onemli, yoksa hayatta kilo vremem ben ins yaza kadar incecik oluruz

Bencede cok iyi bir fikir fatoscum yarin baslayalim ne dersin, yarin kahvaltidan sonra yazarim ben seninde yazmani istiyorum motive olmak cok onemli, yoksa hayatta kilo vremem ben ins yaza kadar incecik oluruz

bende yazmak istiyorum.. birbirimize destek olalım :) böylece daha kolay kurtuluruz yağlardan

şuan mutfakla yatak arasında mekik dokuyorum resmen okadar açımki ama şu mesajını okudum kendime geldim canım çok isterim gerçekten birbirimizi motive edelim yediklerimizi yazalım kaçamaklarımz varsa uyaralım birlikte zayıflayalımmmm ama yarın gezmem var salı gününden itibaren tam gaz devam ....ben 3 aydır yapıyorum yeni doğum yaptım 105 kilodaydım şuan 94 inşallah 70 li rakamları görücem yaza

kızlar bende günlük yazıp hep birlikte zayıflayalım inşallah
güya bir aydır rejimdeyim bir kilo dışında veremedim
böyle yaparsam inş faydasını görürüm

59 kiloyum 53 olmak istiyorum :))
bugün sabah kahvaltıda bi küçük beyaz peynir bir dilim ekmek biraz bal ve birazcıkta nutella yedim :))
öğlen yarım kase çorba bi porsiyon orman kebabı bir porsiyon pilav ve cacık yedim ekmek yemedim :))
akşama inşallah meyveyle kapatmayı düşünüyorum :))

haftasonu çok dikkat edemedim ama çokta kaçırmadım :)
sizde durum nasıl kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…