- 14 Ağustos 2011
- 28.804
- 4.542
- 448
Tabiki canım sende katıl aramıza
Hedef kaç kilo :26:
Saat 6 dan sonra yemiyerek çok kilo veren insan duydum ben de. Ayrıca eşimin işi nedeniyle o evde yokken 6 dan sonra yemediğim haftalarda zayıfladığımı da biliyorum. Düzenli yapmadığım için çok kilo veremedim. Ama artık düzenli yapıyorum.Ben zayıflayacağımı düşünüyorum bu yolla. Ayrıca akşam tıka basa yemediğim için sabah erken kahvaltı yapmamı da sağlıyor bu sistem. Bunun da sağlıklı olduğunu biliyorum.
tatlım şu an 77 kiloyum. İlk hedefim 65 yani 12 kilo vermem lazım. Kızlar bugün sabah o kadar rahat kalktım ki anlatamam. Ben bi de aksamları çok yersem ertesi günün sabahı felaket derecede midem bulanıyo. Ama bu sabah çok iyiydim. Ya kızlar bide ben nescafe bagımlısıyım. Çok seviyorum içmessem olmaz yani. Okulda da üşürsem beni en iyi ısıtan şey nescafedr. Ayrıca iştahımı da kapatıyo. Şekersiz tatlandırıcıylaa içiyorum. Acaba kilo vermeme negatif bi etki yaratır mı? bu konuda bilgisi olan var mı?:18:
İzninizle ben de aranıza katılıyorum.5-6 yıl önce bende denedim ve vermiştim.Akşamları pişman olmadan huzur içinde yatmayı özledim.Sabah kalkınca da mutlu oluyorsun.Ne kadar verdiğimi bildireceğim.Bu arada arkadaşlar mutlaka yoğurdu akşam öğününe ekleyin.çoook faydası olduğunu göreceksiniz.
aynen katılıyorum huzur içinde yatmayı bende özledim... pişman olmadan.akşam 6 paydosyoğurdu yağsız mı yiyorsun?
Gece 12 de kalkıp yemek yerim
ama yok kilo falan
ben de kilo almak istiyorum
bu bünye denen olay nasıl bir olaysa
kimisi alamaz kimisi veremez
gerçeği söylemek gerekirse 1 kase bildiğimiz normal yoğurt yiyordum.Sonra ağzıma hiçbir şey koymuyordum.Normal bir kahvaltı,öğlen pilav makarna yok,onun haricinde yemeklerden az ve 1 kase yoğurt.Yani sabah kral öğlen prens akşam fakir gibi.9 kilo kadar vermiştim kısa sürede görenler şaşırıyordu.zaten 1 hafta dayanacaksın her akşam sabrederek.Sonra mide küçülüyor alışıyorsun fazla yediğinde miden almıyor.o süreyi sabırla atlatmak lazım.Doğumdan sonra aldığım kiloları vermeye çalışıyorum.sizlerle beraber inşallah tekrar vereceğim.Herkese azim ve sabır diliyorum bu zor süreçte.
burada liste yapılıyormu her pazartesi kilomBenceuzu yazsak nekadr verdiğimizi görerek motive olsak ya çok iyi olur çok ...katılmayı çok isterim :13::13:
Bencede cok iyi bir fikir fatoscum yarin baslayalim ne dersin, yarin kahvaltidan sonra yazarim ben seninde yazmani istiyorum motive olmak cok onemli, yoksa hayatta kilo vremem ben ins yaza kadar incecik oluruz
Bencede cok iyi bir fikir fatoscum yarin baslayalim ne dersin, yarin kahvaltidan sonra yazarim ben seninde yazmani istiyorum motive olmak cok onemli, yoksa hayatta kilo vremem ben ins yaza kadar incecik oluruz
bu yorumda şuraya dikkat çekmek istiyorum arkadaslar
gerçekten şöyle deneyin sıkın kendinizi 1 hafta yemeyin aksam 6dansonra zaten mide kuculuyor canınız istemiyor
öğğ oluyor insan yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?