akşam 6'dan sonra yemek yememek

Kesinlikle bende öyleydim bir kaç ay öncesine kadar şimdi sevmesem de elma ya da leblebi falan tüketiyorum ..
Deli gibi acıkıp yemeklere saldırmıyorum
Yalnız olmuyor gerçekten birbirimizden feyz alalım böyle ..

Merhaba kizlar bgn yedklerimi yaziyim hemen

Sabah (7:30)
1dilim islak kek
1bardak light sut
1 tane light etimek
1portakal.

Ara saat 13 gibi midem kazindi hani altin ekmek vardi ya ruseymli bi ara modaydi ondan yedim

Az once 2dilim pizza+ light kola yedim

Aksam da 1 kase kflakes yer yeme isini bitiririm insallah
Daha spor yapicm :))

Kızlarrrr
xxxx kullananlar diye bir form açtım..
Ben bugün kullanmaya başladım. Bendeki gelişmeleri an an yazacağım.
İlgilenenler gelsin lütfen..

Son düzenleyen: Moderatör:

aksıne cnm kılo aldım sirkeli su içerek sabah ac karna öğle aksam tok karna içiorum.ben bal katmıyorum cnm.devam ediyim mi bırakayım mı bılemedım dgrusu kılo alınca daha da alırım dıe korkuyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
aksıne cnm kılo aldım sirkeli su içerek sabah ac karna öğle aksam tok karna içiorum.ben bal katmıyorum cnm.devam ediyim mi bırakayım mı bılemedım dgrusu kılo alınca daha da alırım dıe korkuyorum

Haklısın işe yaramıyorsa başka bişey denemende yarar var canım. Her bünye farklı sonuçta...

bende plates yapıyorum kızlar
özellikle top üzerinde kurbaga hareketi

dün yemeğe gitmiştik arkadaşlar çağırmıştı yemek zorunda kaldım hemde 7 buçuktan sonraydı. dünde olmadı ya bi başlayamadım bende. Ama söz veriyorum kendime ve size bugün başlayacağım Allahın izniyle :)))

Slm arkadaslar benımde verılcek en az 10 kılom var 1 sne vaktım var ama tabı 15 kılo versem daha ıyı olur ama Ben ıst 2 cocuk annesı 31 yasında 1.62 boyunda 75 kılocuk :18: Bır bayanım benide aranıza alırsanız sevınırım 12 ve 2 yasında 2 kızm var aslında 83 kılodan 75 ındım kendı cabamla ama ne olduysa yıbasından sonra saldım kendımı çok kılo vermiş gibi hep beraber olursak hırs yaparım dıye dusundum sımdıden tsk

bencede birlikte olunursa hırs yaparız ben hafta sonundan beri akşam 6 dan sonra bişey yemiyorum bir iki lokmadan başka ama sabahları kahvaltı etmeyi 4 gözle bekliyorum çok acıkıyorum çünkü dün itibariyle ip atalamayada başladım böle giderse veirrim diye düşünüyorum 5 kilo gitmesi gerek inş. :))

Akşam 6'dan sonra yemek yememek kilo verdirmez, aldırır. Zaten geç kalktığınızı yazmışsınız. Düşünün saat 10'da kalkıyorsanız akşam 6'dan sabah 10'a kadar vücut 14 saat aç kalıyor ve yediğiniz herşeyi kalan 10 saate sıkıştırıyorsunuz. Bu durumda çok az ya da çok fazla yemenizin çok önemi yok. Çünkü 14 saat aç kalan vücut kalan 10 saatte yediği her gramı yağa çevirir, çünkü uzun açlık dönemleri vucuda "DEPOLA" emrini verir.
Ben 2,5 aydır diyetisyen kontrolünde zayıflıyorum. 60 kilodan 54'e düştüm. Kilo olarak sadece 6 kilo ama oransal olarka çok başarılı, kilomun %10'unu verdim 2,5 ayda. Listeme göre; sabah 7'de kahvaltı yaptığım halde, akşam 7'de gayet doyurucu bir akşam yemeği ve saat 10'da bir porsiyon meyve yiyorum.Böylece metabolizma gece de hızlı çalışmaya devam ediyor.

Evet konu sahibi geç kalkıyor orada biraz sakıncalı olabilir ama hiç bir şekilde 6dan sonra yemek yemek kilo asla aldırmaz ...
Dengeli olduktan sonra gayette güzel kilo verilebilir ... 6dan sonra su yeşilçay vs bunlar zaten iş görür durumda çalışıyor ..
Ama aldırmaz ..

Bir çok kişide bu duruma şahit oldum ...

Son düzenleme:
Saat 6 dan sonra yemiyerek çok kilo veren insan duydum ben de. Ayrıca eşimin işi nedeniyle o evde yokken 6 dan sonra yemediğim haftalarda zayıfladığımı da biliyorum. Düzenli yapmadığım için çok kilo veremedim. Ama artık düzenli yapıyorum.Ben zayıflayacağımı düşünüyorum bu yolla. Ayrıca akşam tıka basa yemediğim için sabah erken kahvaltı yapmamı da sağlıyor bu sistem. Bunun da sağlıklı olduğunu biliyorum.

Katılıyorm sana casper41
Bende çok şahit oldum üstelik kendimde de gördüm bu durumu ..

Bende bugün hastalandım kızlar. ağrım olduğu için geç kalktım 1-2 gibi kahvaltı ettim.
soğanlı omlet ve biraz cevizli salça yedim.
ama canım tatlı çekiyo hastalandığım için.

Merhaba. Bende bugün 6 dan sonra yememe kararı almıştım ki baktım burda güzel paylaşımlar oluyor. Katılmak istedim.

Tabiki canım sende katıl aramıza
Hedef kaç kilo :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…