evet canım. bende aç karnına tartılıyorum.
ara öğün şart cidden. normalde yemezdim deli gibi saldırırdım akşam yemeğe yada pasta böreğe.
ama bu topiğin açılması iyi oldu. motive oluyorum. yalnız olmuyo bu işler. :)
Kesinlikle bende öyleydim bir kaç ay öncesine kadar şimdi sevmesem de elma ya da leblebi falan tüketiyorum ..
Deli gibi acıkıp yemeklere saldırmıyorum Eki Görüntüle 351817
Yalnız olmuyor gerçekten birbirimizden feyz alalım böyle ..
4 gibi spor saati olabilirr kızlarr...
Canım ben sirkeli ballı su kullanıyorum. Önce de kullanmıştım. Bunun etkisi biraz bünyeye göre değişiyor. Kilosu değişmeyip yağlarının eridiğini hissedenler var. Bir ay hiç etki göstermeyip sadece hazımsızlığı düzenleyip sonrasında devam edilince kilo verdiğini söyleyenler de var.Ben yavaş yavaş toparlandığını hissediyorum,devam edicem bakalım. Ayrıca 18 den sonra yemeyeye de devam ediyorum.Sen kilo dışında vücudunun toparlandığını hissetmedin mi hiç. Bir de aç karnına mı tok karnına mı içiyorsun? Ayrıca balın miktarı da önemli eğer katıyorsan.
aksıne cnm kılo aldım sirkeli su içerek sabah ac karna öğle aksam tok karna içiorum.ben bal katmıyorum cnm.devam ediyim mi bırakayım mı bılemedım dgrusu kılo alınca daha da alırım dıe korkuyorum
Evet Tuğçe sana katılıyorum . Saat 4 spor için iyi bir saat ,ben Zumba yapmayı düşünüyorum siz?
Slm arkadaslar benımde verılcek en az 10 kılom var 1 sne vaktım var ama tabı 15 kılo versem daha ıyı olur amaBen ıst 2 cocuk annesı 31 yasında 1.62 boyunda 75 kılocuk :18: Bır bayanım benide aranıza alırsanız sevınırım 12 ve 2 yasında 2 kızm var aslında 83 kılodan 75 ındım kendı cabamla ama ne olduysa yıbasından sonra saldım kendımı çok kılo vermiş gib i hep beraber olursak hırs yaparım dıye dusundum sımdıden tsk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?