akşam 6'dan sonra yemek yememek

Kızlar ben haftasonu kaçırdım biraz. Gezmelere gittik oğluşumla kaçtı ipin ucu. ama bu akşam akşam yemeği yemiycem. Hadi bakalım. Yine de 68 le başladım birhafta da 67,3 gibi çıkıyorum. Olacak bu iş sıkı tutup yaza 58 i görmem lazım:) hadi bakalım.

Kızlar ben 62 kiloyum. şuan kayınvalidemde olduğum için tartılamadım kaç zamandır. Ama 2 hafta önce 62 kiloydum. Sabah kahvaltıda melemenden 2 çatal aldım, 3 dilim domates ve 2 dilim portakal yedim. 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu ve 2 küçük çay bardağı şekersiz çay içtim. Her pazartesi tartılma günümüz mü yani artık ? Bu arada son iki gündür saat 6dan sonra yemek yememe konusunu biraz kaçırdım, eşim de 'hani 6dan sonra yemiyordun' diye uyardı beni Kendimi çok kötü hissettim eşim öyle uyarınca ilk günlerde oysa o kadar iyi gidiyordu. Neyse ki evime dönüyorum, evimde yine sımsıkı bir diyete devam ederim. Benim şuan tek sorunum düzensizlik. Evde internette sorun var benim, o yüzden her gün gelmeyebilirim kızlar. neyse. ya siz kahvaltıda neler yiyorsunuz. Ben 3 beyazdan mümkün olduğu kadar uzak durmaya çalışıyorum ama kahvaltıda bazen zor oluyor, gerçi alıştım artık, nerdeyse ekmeği bile sıfırladım. Bi de öğlen yemek konusunda hep ne yesem diye düşünüyorum. siz gün içerisinde nasıl besleniyorsunuz ?

Aynen bende senin gibi ouyorum gece gec saatlerde isin kotusu benim mutfak salonumda hersey gozumun onunde ama ben bi kseye sari leblebi koyuyorum cnm isteyince oyle bir iki tane atiyorum agzima kesiyo:) ben bir haftadir yemiyorum 6 dan sonra demin guzel bi cay ictim sekersiz ama yanindada bi avuc leblebi bugun tamamdir artik bekleki sbah olsun:) ama aliscaz ben bi haftada 1.5 kilo verdim darisi sana ins cnm hadi bakalim durmak yok vericez bikinilerimizi giycez inssssss

kilo alayım diye 12 de yemek yemiyorum tabiki

acıktığm için...

Öğünlerde fazla yiyemediğim için gece acıkıyorum

sağlıksız olduğunu da düşünmüyorum benim bünyem kaldırıyor

napim aç yatmaktan iyidir =)

ben direk kilo almak için 12de yiyorsun gibi birşey kastetmedim..
diyorsun ya almıyorum bünyem böyle 12 de bile yesem falan ..
bende ne kadar saglıklı olabilir ki dedim ...

kaldırıyorsa devam et :)

ben direk kilo almak için 12de yiyorsun gibi birşey kastetmedim..
diyorsun ya almıyorum bünyem böyle 12 de bile yesem falan ..
bende ne kadar saglıklı olabilir ki dedim ...

kaldırıyorsa devam et :)

sağlıksız olduğunu düşünmüyorum

tabiki devam edeceğim

insanın kilo problemi olmaması tarz bi duygu=)

slm şekerim yarın büyük gün benim için haftasonuna kadar güzel kaçamaksız diyet yapmam lazım inşallah abimle iddialaştık veremezsin dıyor ama gösterecem nasıl kilo veridğini geçen sene 20 kilo vermiştim unuttu galiba uyuz ..canım benim yaptığım bi diyet var 5 günde 5 kilo diyeti bu sitede var rastlamışsındır mutlaka, onunla inanılmaz kilo veriuyorum ben uygulayabilrsen sanada tavsiye ederim...yarın ona başlıycam ben ydiklerimizi yazalım mutlaka beni yalnız bırakma ltfen desteğine çok ihtiyacım olacak :13::13::13: seninde dediğin gibi sadece geceleri zorlanıyorum gündüz bişekilde geçiyor ama gece miğdemden sesler duyuyorum resmen ama alışıcaz acıkmadan kilo veremeyiz ki zaten sabah uyandığımızda aç yatmanın,,başarmanın mutluluğuyla uyanacaz ..cefa çekmeden sefa sürülmezmişya tek cefamız bu olsun ..biz bu işi başaracaz canım

sağlıksız olduğunu düşünmüyorum

tabiki devam edeceğim

insanın kilo problemi olmaması tarz bi duygu=)

Katılıyorum canım bende öyle hissediyorum kilo problemim olmadıgından ötürü :13:
Ne kadar güzel değil mi ?

Allah herkese problemsiz kilolar versin :)
Almak isteyeni var
Vermek isteyeni var ..

arkadaşlar gündüz yediklerimize ne kadar dikkat ediyoruz acaba

Kilo verme sürecinde oldugun için, çok agır yaglı hamur işi vs onlardan uzak durursan senin için iyi olur canım ...
Akşam 6dan sonra yememek gerçekten işe yarıyor.. Ben sağlık açısından da yemeyi sevmiyorum geç saatlerde boş mideyle yatmak daha iyi oluyor ..
Yeme ama su iç yeşilçay iç yeşilçay gerçekten çok etkili .. Ben hep söylerim göbeğimin olmayısını sanırım yesilçaya borcluyum ..
Ödem atıyor, toksinleri falan atıyor ..

Bende sabah tartıldım 49.5 olmusum hedefim 48 olmak .. Kısa sürede olacagım inşallah bu formülle ..
48 bende bi takıntı oldu

Umarım istediğin kilona ulaşırsın canım :)

Son düzenleme:
ben de bu topiği bulduğuma sevinenlerdenim kilom 66,7 7 kilo vermem lazım ben akşamları saat 7 den sonra yemek yememeye çalışıyorum
eşim 6 buçukta geliyor o zamn yemek yiyoruz çünkü bu haftasonu çok fena kaçırdım şu andan itibaren daha dikkatli olmalıyım.
birbirimizi destekleyelim ve kilo bildiriminde bulunalım bence ne dersiniz

selamlamlar bende 75 kg yum suan aslında 85 kıloydum 3 ayda bıraz dıkkat ederek 75 e dustum,
65 benım ıcın ıyıdır dıyorum boy 168
dıyet yaptıgım sure ıcerısınde bende 6 dan sonra hıc bısey yemıyorum
yarın tekrar baslıyorum bende
bı 10 kg daha vermek ıstıyorum :26: yeşıl cay ıcemıyorum ben ya :26:

içine biraz limon sıksan içebilirsin belki sade biraz kötü oluyor ama diyetisyenler 3 bardak öneriyor günde ben ancak 1 belki 2 bardak içebiliyorum maleseff

Arkadaşlar hoşgeldiniz hedefinize en kısa zamanda ulaşmanız dileğiyle ...

Yeşilçaya keşke alışabilseniz çok güzel gerçekten ben hastası oldum 3 4 yıldır içerim ararım yani olmazsa duramam ..
Şimdide yaptım yanımda ..

Ben konu sahibini çok merak ediyorum bana burdan gitme ugra yardımcı ol demişti kendi yok Ne yaptı acaba

hoşbuldukkk
canım çekti dur ben de su ısıtayım da hemen yapayım yeşil çayımı

Hadi yap canım içelim karşılıklı :)
Babam gelirken almış 4 kutu

afiyet olsun hanımlar inşallahh dilediğimz kilolara kavuşuruz hepimizde herşey beyinde bitiyor bunu içinde birbirimizi motive etmek şart yeşil çayı bende içmeiyorum ama mecburen içicem ılıtıp burnumu kapatıp bi dikişte içiyorum başka türlü yapamam herhalde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…