şuan mutfakla yatak arasında mekik dokuyorum resmen okadar açımki ama şu mesajını okudum kendime geldimcanım çok isterim gerçekten birbirimizi motive edelim yediklerimizi yazalım kaçamaklarımz varsa uyaralım birlikte zayıflayalımmmm ama yarın gezmem var salı gününden itibaren tam gaz devam ....ben 3 aydır yapıyorum yeni doğum yaptım 105 kilodaydım şuan 94 inşallah 70 li rakamları görücem yaza
Arkadaşım benimde çevremde vardı 1 2 kişi kilo sorunu olmayan ama gece o saatlerde yemek yiyen şimdi o kişiler zayıflamak içni çaba sarfediyor .. Tığ gibiydiler ..
Kilo almak istiyorsan bunun daha saglıklı yolları vardır 12 yemek ne kadar saglıklı olabilir ki ..
O bünye denen olaya pek güvenmemek gerek bi zaman sonra vücut değişiyor deforme oluyor ..
Alıyor yani kilo almaz dediğin insan ..
kilo alayım diye 12 de yemek yemiyorum tabiki
acıktığm için...
Öğünlerde fazla yiyemediğim için gece acıkıyorum
sağlıksız olduğunu da düşünmüyorum benim bünyem kaldırıyor
napim aç yatmaktan iyidir =)
ben direk kilo almak için 12de yiyorsun gibi birşey kastetmedim..
diyorsun ya almıyorum bünyem böyle 12 de bile yesem falan ..
bende ne kadar saglıklı olabilir ki dedim ...
kaldırıyorsa devam et :)
Aynen bende senin gibi ouyorum gece gec saatlerde isin kotusu benim mutfak salonumda hersey gozumun onunde ama ben bi kseye sari leblebi koyuyorum cnm isteyince oyle bir iki tane atiyorum agzima kesiyo:) ben bir haftadir yemiyorum 6 dan sonra demin guzel bi cay ictim sekersiz ama yanindada bi avuc leblebi bugun tamamdir artik bekleki sbah olsun:) ama aliscaz ben bi haftada 1.5 kilo verdim darisi sana ins cnm hadi bakalim durmak yok vericez bikinilerimizi giycez inssssss
sağlıksız olduğunu düşünmüyorum
tabiki devam edeceğim
insanın kilo problemi olmaması tarz bi duygu=)
arkadaşlar gündüz yediklerimize ne kadar dikkat ediyoruz acaba
selamlamlar bende 75 kg yum suan aslında 85 kıloydum 3 ayda bıraz dıkkat ederek 75 e dustum,
65 benım ıcın ıyıdır dıyorum boy 168
dıyet yaptıgım sure ıcerısınde bende 6 dan sonra hıc bısey yemıyorum
yarın tekrar baslıyorum bende
bı 10 kg daha vermek ıstıyorum :26: yeşıl cay ıcemıyorum ben ya :26:
Arkadaşlar hoşgeldiniz hedefinize en kısa zamanda ulaşmanız dileğiyle ...
Yeşilçaya keşke alışabilseniz çok güzel gerçekten ben hastası oldum 3 4 yıldır içerim ararım yani olmazsa duramam ..
Şimdide yaptım yanımda ..
Ben konu sahibini çok merak ediyorum bana burdan gitme ugra yardımcı ol demişti kendi yokNe yaptı acaba
hoşbuldukkk
canım çekti dur ben de su ısıtayım da hemen yapayım yeşil çayımı
Hadi yap canım içelim karşılıklı :)
Babam gelirken almış 4 kutu
içine biraz limon sıksan içebilirsin belki sade biraz kötü oluyor ama diyetisyenler 3 bardak öneriyor günde ben ancak 1 belki 2 bardak içebiliyorum maleseff
yarın alıp ıcmeye calısıyım barı
sallamamı yoksa teneke kutu var ondanmı alsam
Hadi yap canım içelim karşılıklı :)
Babam gelirken almış 4 kutu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?