akşam 6'dan sonra yemek yememek

bende katılıyorum canım sana ben çok kilo veremedim ama en azından kilo almıyorum eskisi gibi

canım boyum 1.61 felan gözle görülür rahatsz edıcı bır kılom yok ama yınede zayıflıgı sevıorum.en azından yaza kadar vermek istıorum

Ayy cnm ayni kilodayiz bende 54 maalesef 49 falan olmak istiyorum gobegim var biraz fazla yiyim hemen kio alan bi yapimda var bundan sonr bende sizinleyim tabi isterseniz aksam 6 dan sonra yemek yok bol su ve elma sirkesi sindirime birebir

çok mutluyum çok mutluyum :)))
akşam 6dan önce bi elma yedim canım başka bişey istemedi.
sonra 8 gibi acıktım ve bir avuç fındık badem yedim üstüne biberiye çayı içtim.
onunla kapattım dünü

o kadar hafif uyandımki sabah pişmanlıklarım olmadan.
Allahın izniyle sizinle birlikte bende devam edicem inşallah

ay kızlar dün misafirliğe gittim. pastalar kekler kurabiyeler havada uçuyor ama ağzıma bile atmadım. saat 6dan sonra misafire gitmek de zormuş yaaaa ama tabii ki sonra kendimle gurur duydum irademe hakim olduğum için eşim de sağolsun destekliyor beni, böylece daha da kolay oluyor benim için. regl olduğum halde ben daha 1 hafta dolmadan ilerleme görmeye başladım. reglim bitsin bi. o zaman belli olur ilerleme var mı yokmu.neyse kızlar.
sizde nasıl gidiyor ?

kızlar çok üzgünüm buu aralar yoğunum ve dün düyeti bozdum çok yemedim ama makarna hamburger yedim yani ama nedense 2 kilom gitmiş 67.5 kilom özür dilerim hepinizdennn

ama ben pek sorun etmiyorum kilomu
seviyorum balık etli olmayı
sadece buaralara belim ve göbeğim var
onuda bel hareketiyle eritiyodum buaralar hep saldım
senin diyet güzel galiba devam et
zaten 6 dan sora yemince illaki zayıflıyor insan

nasıl hareketler yapıosun??? spor konusunda çok tembelim

nasıl hareketler yapıosun??? spor konusunda çok tembelim

sadece belimden şikayetçi oldum için ayakta durarak eğilmeden yana doğru gidiyorum sağ sol şeklinde
bunu günde 500 kere yapıyodum biara
ince belli bişey olup çıkmıştım
aylardır bıraktım şimdi hamile gibiyim yaaa off bide düünüm var gelinlikte rezalet drucak hemen başlamalıyım

waoovv süpermiş tekrar başla ozaman tatlım ince belli gelin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…