akşam 6'dan sonra yemek yememek

koydum suyu kaynar şimdi
ben de bi kutu almıştım evdeki bitti son kalını içiyorum iş yerinde epey var.
yarın a101 den alayım
sade içiyorsun değil mi

:)
Sade içiyorum evet tadına bayılıyorum hatta alıştım ya canım ondan ..
Ayrıca senelerdir poşet çay içiyorum canım etkisinide çok gördüm görüyorum da ..
Çaykur tavsiye ederim ben

İnşallah canım benim..
Alıştırmaya çalış kendini sen sonra bagımlı olcaksın benim gibi ::)

:)
Sade içiyorum evet tadına bayılıyorum hatta alıştım ya canım ondan ..
Ayrıca senelerdir poşet çay içiyorum canım etkisinide çok gördüm görüyorum da ..
Çaykur tavsiye ederim ben
evet ben de çaykur içiyorum hem güzel hem de diğer markalara göre fiyatı gayet uygunn

ev hanımıyım canım yarın sabah alayım hemen baslayayım bu arada pazartesılerımı tartılcaz,
yarın eşım ızınlı kacırmam ınsallah

bence yarın tartılalım liste oluşturalım. sonraki hafta pazartesi tarılırız böylelikle her pazartesi olur.
başka fikri olan var mı acaba

Canım evet katılıyorum Çaykur uygun hemde lezzetli :)
Bitçi çaylarımıda Doğadan içiyorum ..

Arkadaşlar bildirimlerinizi siz yapın, ben 48 olmak istiyorum oldugum zaman söylerim :)
49.5 im zaten ..

Ben burda olmak ne bileyim bu topicte olmak motive etmek hosuma gidiyor :)

Tartılma günü varmı yoksada bigünü ayarlayalım ya o güne kadr tartımıda kaldırmak istıyorum hergün tartılmak can sıkıcı

şımdı benım şoyle bı skıntımda var ben polıskıstık overım yanı mutlaka zorda olsa kılo vermek zorundayım kılo hastalıgımı tetıklıyo cunku

şımdı benım şoyle bı skıntımda var ben polıskıstık overım yanı mutlaka zorda olsa kılo vermek zorundayım kılo hastalıgımı tetıklıyo cunku

o zaman ayarın sabah tarılıp başlıyorsun diyete az az da olsa veriyosun inş. kiloları

sirke içen var aramızda denesem mi acaba diyorum

ARkadaşlar bence her gün tartılın sabah aç karnına wc ihtiyacınızı falan karşılayın tabi ..

Her gün tartılın neden diyorum,, insan kilo değil ama gram gram her gün veriyor .. Hele bu 6dan sonra yememeye yeşilçaya suya verirseniz kendinizi çok etkisini görürsünüz ...

Bu benim fikrim siz bilirsiniz canlar

Su çok önemli ben bi zamanlar Allahım 1 bardak suyu bile zor içerdim ama alıştım günde 2 2,5 lt içiyorum ..
Wc yollarım geri dönülmez oldu tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…