koydum suyu kaynar şimdi
ben de bi kutu almıştım evdeki bitti son kalını içiyorum iş yerinde epey var.
yarın a101 den alayım
sade içiyorsun değil mi
ev hanımı isen tenekede al çalışıyorsan sallama pratik oluyor iş yerinde ya da sabah işe giderken falan
afiyet olsun hanımlarinşallahh dilediğimz kilolara kavuşuruz hepimizde herşey beyinde bitiyor bunu içinde birbirimizi motive etmek şart yeşil çayı bende içmeiyorum ama mecburen içicem ılıtıp burnumu kapatıp bi dikişte içiyorum başka türlü yapamam herhalde..
evet ben de çaykur içiyorum hem güzel hem de diğer markalara göre fiyatı gayet uygunn:)
Sade içiyorum evet tadına bayılıyorum hatta alıştım ya canım ondan ..
Ayrıca senelerdir poşet çay içiyorum canım etkisinide çok gördüm görüyorum da ..
Çaykur tavsiye ederim ben
ev hanımıyım canım yarın sabah alayım hemen baslayayım bu arada pazartesılerımı tartılcaz,
yarın eşım ızınlı kacırmam ınsallah
evet ben de çaykur içiyorum hem güzel hem de diğer markalara göre fiyatı gayet uygunn
bence yarın tartılalım liste oluşturalım. sonraki hafta pazartesi tarılırız böylelikle her pazartesi olur.
başka fikri olan var mı acaba
İnşallah canım benim..
Alıştırmaya çalış kendini sen sonra bagımlı olcaksın benim gibi ::)[/QUOT
canım inşallah dediğin gibi olur ya bir hafta içtim ben çok faydasını gördüm bu çayın seve seve içeceğim günleride görürüm inş
o zaman sabah tartılsın herkes ve yazsın kilosunu çizel ge hazırlayalım ok??
şımdı benım şoyle bı skıntımda var ben polıskıstık overım yanı mutlaka zorda olsa kılo vermek zorundayım kılo hastalıgımı tetıklıyo cunku
Tartılma günü varmı yoksada bigünü ayarlayalım ya o güne kadr tartımıda kaldırmak istıyorum hergün tartılmak can sıkıcı
tamam sabah tartılalım o zaman, ama ben o çızelge ışınden hıc anlamıyorum
evet ben de çaykur içiyorum hem güzel hem de diğer markalara göre fiyatı gayet uygunn
bence yarın tartılalım liste oluşturalım. sonraki hafta pazartesi tarılırız böylelikle her pazartesi olur.
başka fikri olan var mı acaba
İnşallah canım benim..
Alıştırmaya çalış kendini sen sonra bagımlı olcaksın benim gibi ::)[/QUOT
canım inşallah dediğin gibi olur ya bir hafta içtim ben çok faydasını gördüm bu çayın seve seve içeceğim günleride görürüm inş
Bak ne güzel bir hafta içmişsin tatlım devamını getir :)
Faydasınıda görmüşsün ...
şımdı benım şoyle bı skıntımda var ben polıskıstık overım yanı mutlaka zorda olsa kılo vermek zorundayım kılo hastalıgımı tetıklıyo cunku[/QUOTE
bi arkdşımda polıskıstık ovr bildiğim kadarıyla zor kilo verliyor sende de bu sıkıntı varmı canım kaç kilosun şuan ,ayrıca çok geçmiş olsun
evet ya benden hıc sevmıyorum ama tartı ortalıkta olunca gıdıp gelıp cıkıyorum sureklı tartılıp kaldrıcam bende
o zaman ayarın sabah tarılıp başlıyorsun diyete az az da olsa veriyosun inş. kiloları
sirke içen var aramızda denesem mi acaba diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?