şımdı benım şoyle bı skıntımda var ben polıskıstık overım yanı mutlaka zorda olsa kılo vermek zorundayım kılo hastalıgımı tetıklıyo cunku[/QUOTE
bi arkdşımda polıskıstık ovr bildiğim kadarıyla zor kilo verliyor sende de bu sıkıntı varmı canım kaç kilosun şuan ,ayrıca çok geçmiş olsun
canım 3 ayda 10 kılo verdım, 85 dım sımdı 75 fılan o cıvardayım sabah tartılcam 2 gunde kacırdım bıraz almısımdır heralde, cok tsk ederım bıraz zor verdırıyo evet
Bak ne güzel bir hafta içmişsin tatlım devamını getir :)
Faydasınıda görmüşsün ...
mutlaka canım mutlaka içicem öyle bi kafama koydumki inanılmaz motive olmuş durumdayımbozulmaz inaşllah
çok iyi vermişsin canım tebrikler darısı bana inaşllah
mutlaka canım mutlaka içicem öyle bi kafama koydumki inanılmaz motive olmuş durumdayımbozulmaz inaşllah
Oh süper canım benim ..
Bozulmaz bozulmaz ..
Evlimiydin canım sen :26:
ben her sabah tarılıyorum her öğlen her gece yatarken abarttım iyice ama bundan sonra sadece sabah kalkınca tarılmaya karar verdim her gün.ARkadaşlar bence her gün tartılın sabah aç karnına wc ihtiyacınızı falan karşılayın tabi ..
Her gün tartılın neden diyorum,, insan kilo değil ama gram gram her gün veriyor .. Hele bu 6dan sonra yememeye yeşilçaya suya verirseniz kendinizi çok etkisini görürsünüz ...
Bu benim fikrim siz bilirsiniz canlar
Su çok önemli ben bi zamanlar Allahım 1 bardak suyu bile zor içerdim ama alıştım günde 2 2,5 lt içiyorum ..
Wc yollarım geri dönülmez oldu tabi
inşallaaahhhhh
canım 3 ayda 10 kılo verdım, 85 dım sımdı 75 fılan o cıvardayım sabah tartılcam 2 gunde kacırdım bıraz almısımdır heralde, cok tsk ederım bıraz zor verdırıyo evet
Ay ben bişi sorcam avatarda ki siz misiniz ?
Oğlan mı o minnak
çok iyi vermişsin canım tebrikler darısı bana inaşllah
Ay ben bişi sorcam avatarda ki siz misiniz ?
Oğlan mı o minnak
evet canım benle oglusum 27 aylık tüp bebekle hamıle kaldım hastalıktan dolayı hamıle kalamamıstım
çok iyi vermişssinnn hiç ara verme devam et bence
tebriklerrr
Oh süper canım benim ..
Bozulmaz bozulmaz ..
Evlimiydin canım sen :26:
evet canım 7 senelik evliyim 26 yaşındayım 4 yaş kızım 8 aylıkda oğlum var ..sen evlimisin kuzum
ben her sabah tarılıyorum her öğlen her gece yatarken abarttım iyice ama bundan sonra sadece sabah kalkınca tarılmaya karar verdim her gün.
bakalım uyabilecek miyim
inşallaaahhhhh
O kadar değil yapma öyle bi fazla bi az çıkarsın üzülürsün .. Motivasyonunu kaybedebilirsin ..
Her sabah aç karnına dediğim gibi wc falan yap öyle tartıl ...
çok iyi vermişssinnn hiç ara verme devam et bence
tebriklerrr
2 gun kacırdım bıraz aıle zıyaretlerı zayıflamısın ye bısey olmaz ısrar kıyamet
yarın tekrar baslıyorum bakalım
65 sımdıkı hedefımde ınsallah verırım ama bu arada da hamıle kalmam ınsallah
zayıflayıp hamıle kalanlar varmıs:26:
oo maşallah benden bir yaş büyüksün ama yaşadığın hayat epey bi büyükevet canım 7 senelik evliyim 26 yaşındayım 4 yaş kızım 8 aylıkda oğlum var ..sen evlimisin kuzum
ben de evliyim iki yıl olacak evleneli işte bebk istiyoruz ama bu kilolarla değil tabiki zayıflamam lazım fazlalıklardan kurtulmam lazım inş. sonra bebek
haklısın bundan sonra sadece sabahlarıben her sabah tarılıyorum her öğlen her gece yatarken abarttım iyice ama bundan sonra sadece sabah kalkınca tarılmaya karar verdim her gün.
bakalım uyabilecek miyim
O kadar değil yapma öyle bi fazla bi az çıkarsın üzülürsün .. Motivasyonunu kaybedebilirsin ..
Her sabah aç karnına dediğim gibi wc falan yap öyle tartıl ...
evet canım benle oglusum 27 aylık tüp bebekle hamıle kaldım hastalıktan dolayı hamıle kalamamıstım
evet canım 7 senelik evliyim 26 yaşındayım 4 yaş kızım 8 aylıkda oğlum var ..sen evlimisin kuzum
canım sen tedbirni aldıktan sonra neden hamile kalasınki ya :44::44:
Maşallahçok tatlı Allah acısını göstermesin.Ben bayılıyorum erkek çocuklarına sağlıklı olsun derler ama ilk erkek istiyorum ben ..
Çok seviyorum çok
Oh maşallah
Ben evli değilim sözlüyüm asker bekliyorumGelince evlilik inşallah .. :127:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?