ben yatıyorum yarın sabah kilo bildiriminde bulunurum inş. herkese iyi gecelerrr
sagol canım ınsallah senınde oglun olur tompık bısey
oo maşallah benden bir yaş büyüksün ama yaşadığın hayat epey bi büyük
ben de evliyim iki yıl olacak evleneli işte bebk istiyoruz ama bu kilolarla değil tabiki zayıflamam lazım fazlalıklardan kurtulmam lazım inş. sonra bebek
ERKENDEN BEBEK İŞİNİ HALLEDİP SONRA HAYATIMIZ YAŞIYALIM DEDİKALLAH NASİP EDERSE İNŞALLAH :26:CANIM HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN TABİKİ KİLO VRİP HAMİLE KALMAN ÇOK DAHA İYİ OLUR HAMİLELİK BİHAYLİ KİLO ALDIRIYOR ZATEN NEKADR ÇOK VERSEN OKADR İYİ
İnşallah inşallah erkek olmasını çok isterim ..Mini mini pantolonlar gömlekler kemeri falan oyhh Allahım süper :)
Sözlüm 1 tane olsun kız olsun senin gibi güzel olsun der :) Ben erkek bebiş delisiyim
Artık kısmet bu işler ..
bende eşımde delı gıbı kız bebek ıstıyoduk bızımde yaramazlar yaramazı oglumuz oldu
allah hayılrı evlatlar nasıp etsın ınsallah
Oh maşallah
Ben evli değilim sözlüyüm asker bekliyorumGelince evlilik inşallah .. :127:
slm şekerimyarın büyük gün benim için haftasonuna kadar güzel kaçamaksız diyet yapmam lazım inşallah abimle iddialaştık veremezsin dıyor ama gösterecem nasıl kilo veridğini geçen sene 20 kilo vermiştim unuttu galiba uyuz ..canım benim yaptığım bi diyet var 5 günde 5 kilo diyeti bu sitede var rastlamışsındır mutlaka, onunla inanılmaz kilo veriuyorum ben uygulayabilrsen sanada tavsiye ederim...yarın ona başlıycam ben ydiklerimizi yazalım mutlaka beni yalnız bırakma ltfen desteğine çok ihtiyacım olacak :13::13::13: seninde dediğin gibi sadece geceleri zorlanıyorum gündüz bişekilde geçiyor ama gece miğdemden sesler duyuyorum resmen ama alışıcaz acıkmadan kilo veremeyiz ki zaten sabah uyandığımızda aç yatmanın,,başarmanın mutluluğuyla uyanacaz ..cefa çekmeden sefa sürülmezmişya tek cefamız bu olsun ..biz bu işi başaracaz canım
Hadi bkalim cnm bol sans ikimizede iddayi sen kazanmalisinversene su duyet listesini 5 gunde 5 kilo zaten bes kilo verrmem lazim ama mubarek yapisti sanki metebolizmamda yavas oyuzden yavas gidiyor galiba yarinmi basliyoruz yediklerimizi yazmaya? Su an acliktan oluyorum uykumda yok uyusam gece bitecek ama:) cekecegimizi cefa boyle olsun yeterki [/QUOT
ZAFER YAKINDIR CANIMBAK NEGÜZEL AÇSIN ŞUAN, SAKIN KONTROLÜNÜ KAYBETME SAKIN SABAH KENDİNLE GURUR DUYUCAKSIN EMİN OL DİYET YÖNTEMLERİMİZ VE DENEYİMLERİMZDE 5 GÜNDE 5 KİLO DİYET VAR ORAYA BAK CANIM BURAYA KOPYALAMAYI BİLMIYORUM HENÜZ YİNEDE BULAMAZSAN TEFERRUATLI ANLATIRIM BEN SANA ..EVET YARIN BAŞLIYORUZ YAZMAYA HADİ BAKALIM YARIN OLA HAYROLA:13::13:
Hadi bkalim cnm bol sans ikimizede iddayi sen kazanmalisinversene su duyet listesini 5 gunde 5 kilo zaten bes kilo verrmem lazim ama mubarek yapisti sanki metebolizmamda yavas oyuzden yavas gidiyor galiba yarinmi basliyoruz yediklerimizi yazmaya? Su an acliktan oluyorum uykumda yok uyusam gece bitecek ama:) cekecegimizi cefa boyle olsun yeterki [/QUOT
ZAFER YAKINDIR CANIMBAK NEGÜZEL AÇSIN ŞUAN, SAKIN KONTROLÜNÜ KAYBETME SAKIN SABAH KENDİNLE GURUR DUYUCAKSIN EMİN OL DİYET YÖNTEMLERİMİZ VE DENEYİMLERİMZDE 5 GÜNDE 5 KİLO DİYET VAR ORAYA BAK CANIM BURAYA KOPYALAMAYI BİLMIYORUM HENÜZ YİNEDE BULAMAZSAN TEFERRUATLI ANLATIRIM BEN SANA ..EVET YARIN BAŞLIYORUZ YAZMAYA HADİ BAKALIM YARIN OLA HAYROLA:13::13:
Tamam cnm yarin cocuklari okula birakip gelince tabiki wc den sonra tartilip buraya yazicam, tesekkur ederim cnm ben diyet yapamiyorum ya hayatimda hoc diyet yapmadim acikcasi oglum dogdukta sonra 13 kilo vermistim 66 dan 53 e dusmustum 55 falandim iste bir haftadir 6 dan sonra yemiyorum bi kilo verdim suan 54 um hedef 49 ins yani :26:
aman allahım 5 kiloyumu sorun edıyosun yani sen canım ben kendimi camdanmı atıym napıym bilmıyorum :)))))) oy canım ya güle oynaya veirirsin nedirki 5 kilo tamam yarın vc den sonra tartılıyoruz yazıyoruz gün içerisndede ne ydiysek kaçamaklarımızla yazıp destekliyoruz .. neyap et beni motive et ben karışmam artık benim sorumluluğum senindir :)))))
Ha bu arada esim iki ayda 6 dan sonra yemeyerek 12 kilo verdi halada veriyocok faydali gece yememek inanki, zor ama sabah kus gibi uyaniyosun harika bi duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?