akşam 6'dan sonra yemek yememek

sagol canım ınsallah senınde oglun olur tompık bısey

İnşallah inşallah erkek olmasını çok isterim ..Mini mini pantolonlar gömlekler kemeri falan oyhh Allahım süper :)
Sözlüm 1 tane olsun kız olsun senin gibi güzel olsun der :) Ben erkek bebiş delisiyim
Artık kısmet bu işler ..

Son düzenleme:

bende eşımde delı gıbı kız bebek ıstıyoduk bızımde yaramazlar yaramazı oglumuz oldu
allah hayılrı evlatlar nasıp etsın ınsallah

bende eşımde delı gıbı kız bebek ıstıyoduk bızımde yaramazlar yaramazı oglumuz oldu
allah hayılrı evlatlar nasıp etsın ınsallah

Çok tatlı görünüyor fotografta
Yakışıklı şey
Amin en güzeli en hayırlısı inşallah ..

bende cıkayım artık randevu alabılrsem sabah oglusumu hastaneye götürcem
sabah kılomu yazarım kızlar ıyı geceler herkese

Oh maşallah
Ben evli değilim sözlüyüm asker bekliyorum Gelince evlilik inşallah .. :127:[/QUOTE]

ALLAH KAVUŞTURSUN CANIM ...MUTLULUKALR DİLERİM

Oh maşallah
Ben evli değilim sözlüyüm asker bekliyorum Gelince evlilik inşallah .. :127:

ALLAH KAVUŞTURSUN CANIM ...MUTLULUKALR DİLERİM [/QUOTE]

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için

bende çıkıyorum kızlar hepinize iyi geceler ...sabah kilomu yazarım.. umarım kilo listesini hazırlayacak bir bulunur
İKRAR geçmiş olsun canım küçük paşaya ..

Hadi bkalim cnm bol sans ikimizede iddayi sen kazanmalisin versene su duyet listesini 5 gunde 5 kilo zaten bes kilo verrmem lazim ama mubarek yapisti sanki metebolizmamda yavas oyuzden yavas gidiyor galiba yarinmi basliyoruz yediklerimizi yazmaya? Su an acliktan oluyorum uykumda yok uyusam gece bitecek ama:) cekecegimizi cefa boyle olsun yeterki

aman allahım 5 kiloyumu sorun edıyosun yani sen canım ben kendimi camdanmı atıym napıym bilmıyorum :)))))) oy canım ya güle oynaya veirirsin nedirki 5 kilo tamam yarın vc den sonra tartılıyoruz yazıyoruz gün içerisndede ne ydiysek kaçamaklarımızla yazıp destekliyoruz .. neyap et beni motive et ben karışmam artık benim sorumluluğum senindir :)))))

Verirsin cnm ya birazcik bugazimizi tutsak diyet yapmadan bile veririz hele sen bu hizla hayde haydeye verirsin, cnm kilom cok degil ama boy pek yok 162 cm gobus cikinca nefret ediyorum oyuzden gobegi yok etmem lazim birlikte basaracagiz sana cok guveniyorum sen bu istekle haftada 2 2 verirsin

Ha bu arada esim iki ayda 6 dan sonra yemeyerek 12 kilo verdi halada veriyocok faydali gece yememek inanki, zor ama sabah kus gibi uyaniyosun harika bi duygu

Kizlar herkese iyi gecler kus gibi uyumalar diliyorum yarin kilo yazma gunumuz, malum erken kalkiyorum iki cocuk olunca okulda oluyo erken kalkiyorum maalesef, yarin gorusmek dilegiyle

Ha bu arada esim iki ayda 6 dan sonra yemeyerek 12 kilo verdi halada veriyocok faydali gece yememek inanki, zor ama sabah kus gibi uyaniyosun harika bi duygu

Bak ne güzel :)
Bende çevremde karşılaştım bu örneklerle .. Çok büyük etkisi var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…