Bak ne güzel :)
Bende çevremde karşılaştım bu örneklerle .. Çok büyük etkisi var :)
En erkenciniz benim galiba:)ben cocuklari okula birakip geldim wc ye gittim ve ic camasirlarimla tartildim 54.0 kilo geldim birazdan nesfit yiycem, oglen bi tane tost yemeyi dusunuyorum aksamada bir kase sulu kofte ve yogurt, tabi aralarda bol su ve bitki cayi icicem ve bugunu bole bitircem bakalim yarina ne olacak, herkese bol bol kilo vermeler
ikinci de benim galiba ben de yazayım hemen kilomu 66.2 çıktım sabah
hannamontana offf tam istediğim kilodasın sen yaaaözendim sana boyun kaç
Nazendecim, kilom normal gibi gorunuyo ama boy pek yok 162 cm boyim var ama gobegim cikiyor ou eritmem lazim, 50 olsam yetecek. Senin boyun kac dert etcek kadar kilon cok fazla degil verirsin yaza kadar ins, hep motive olalim ve motive edelim birbirimizi
nasıl fazla değil canım boyum 160 kilom 66 en az 6 kilo vermem lazım öncelikli
bibirime destek olalım verelim kiloları inş.
Ben 4 sen 6 kilo verceksin fazla degilmis vericemiz kilolar vericez vericez ins onla ALLAH sonra birbirimize guvenmek
en az 6 kilo vermem lazım inş.
aslında cumartesi günü 65.4 gördüm ama hafta sonu çok abarttım çok yedim hemen belli ett. yarı ölçümlerim var.
bir aydır spora gidiyorum
bakalım ne sonuç çıkacak
Fatosss neresin bacim kilo bildirimi yapmamiz lazim bugun, nerelerdesin hala yazmamissin yarina bakali kac gr gidecek
geldimmmmm canım :) sabah tartıldım 93.600 geldi hadi bakalım güzel bi gün olsun inşallah sabah bir litre su ,bir dilim ekmekle azıcık peynir yedim öyle atışltırdım , bir yeşil elma, ve yağsız tuzsuz patates salatası yaptım kendime oh baharatlı soğanlı mis gib ioldu vallaakşamda bu salatadan yiycem, suyu 3 litre içerim yatana kadr, akşam üstüde 20 dk yürüyüz tempolu e daha nolsun arada kaçamak yapmıycam ama yaparsam hemen rapor edecem buraya canım bu arada eşinede bravoo 12 kilo verdi demek süper bir iki ay sonra bizim zaferlerimizide kutlarız inşllah
geldimmmmm canım :) sabah tartıldım 93.600 geldi hadi bakalım güzel bi gün olsun inşallah sabah bir litre su ,bir dilim ekmekle azıcık peynir yedim öyle atışltırdım , bir yeşil elma, ve yağsız tuzsuz patates salatası yaptım kendime oh baharatlı soğanlı mis gib ioldu vallaakşamda bu salatadan yiycem, suyu 3 litre içerim yatana kadr, akşam üstüde 20 dk yürüyüz tempolu e daha nolsun arada kaçamak yapmıycam ama yaparsam hemen rapor edecem buraya canım bu arada eşinede bravoo 12 kilo verdi demek süper bir iki ay sonra bizim zaferlerimizide kutlarız inşllah
biraz önce bi arkadaşla konuşuyorduk 60 kilodan fazla göstermiyosun dedi
kilolarımı iyi gizlemişim o zamn dedim
kadıncağız nerden bilsin 66 kilo olduğumu epey bi güldüm içimden.
60 olsam keşkee
arkadaşlar hergün mü kilo bildirimi yapalım nasıl yapalım
Bence hergun sabahlari yazalim gram gram gittikce daha motive oluruz, damlaya damlaya gol olur misali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?