yazalımama bunu çizelge de yapsak çok güzel olcakkk
Evet cizelgemiz olsa ben yapamiyorum yapabilen varsa cok iyi olur ordan takip ederiz en azindan degilmi? Sen yapibiliyomusun
yapamıyorum canımmm
selamlar bende sabahta 1 dılım kepek ekmek lıyt peynır yedım aksam uzerı 4 e kadar 4 te esımın halası gıle gıtmıstık orda 2 kasık pılav 1 kasık kuru fasulye ve dolma yedık 3 tane, bıraz salata, onunla duruyorum
yarın sadece haslanmıs patates yemeyı dusunuyorum,
normal yesıl cay bulamadım sallama aldım, yarın baska markete bakcam,
slm canım bugün benimde patates günümdü bol yeşillikli soğanlı baharatlı limonlu salata yaptım kendime acıktıkca ondan yedim 3 litre su içtim 3 bardak yeşil çay içebildim ancakkaçamaklarımda olmadı değil ama dizginledim kendimi yarın daha iyi olur umarım ...
yarın bende haslama patates yıyecem. eşım gec gelınce cok ıyı oluyo
az yıyorum ısteıgımı yıyorum,
bende acım ama sımdı lıyt kahve ıcecem benı tok tutuyo kahve
selam kızlar.
ben de bugün itibariyle aranıza katıldım.son 2 haftadır ipin ucunu bırakmıştım baya.iştahım çok açıktı yemek yerken doymuyordum bir türlü.üstelik bisküvi tarzı şeyleri eskiden yememe rağmen bir merak geldi nedense.kaşla göz arasında sinsice 4 kilo üstüme yapıştı ya.
geçen pantolon giyerken farkettim.benim belden aşağı asla kilo almaz.ne yesem göbek ve yanlar çıkar.o düşük bel pantolonun üstünden yanlar bir pörtledi.istediğim şeyi giyemedim ya nasıl üzüldüm.
benim ideal kilom 54.bir kilo eksiği de yakışmıyor fazlası da.şu an 58'im.1.5 yıl öce doğum yaptım.sıkı diyetler falan yaptım ya o zaman şimdi hiç canım öyle diyet çekmiyor.onun için kendime rahat bir program hazırladım.bir de avantajım var emziriyorum.biraz da ona güvenip homini gırtlak yedim ya zaten.
öğünlerimi eskisi gibi normal yiyeceğim azaltmayacağım.sadece ekmeği abartmayacağım ve abur cubur yemiyeceğim.
akşam 6 da yemeğimi yiyip bir daha yemek yemeyeceğim.
hergün bir saat yüksek tempolu dans edeceğim.
50 tane de mekik.
nasıl kızlar?
bir de yüzüm çöksün istemiyorumm ya sadece göbekle yanlar gitsin.
Kizlar ikinci gunumuz birlikte ve tartildim demin 53.8 geldim 200 gram gitmis hadi ins daha cok 200 ler kaybetmek dilegiyle
kilo çizelgesi yapmak için uğraşıyom fakat olmuyo arkadaşlar herşeyi yapıom kaydediyom sonra site uygun değil diyo yardım edin lüffen:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?