akşam 6'dan sonra yemek yememek

Ben 7'den sonra sadece su ve 1 adet portakal yiyorum yatmadan 1 saat önce falan.Günde 2-2,5 lt su içiyorum.Yediklerime dikkat ediyorum.Hergün 30-40 dk spor yapıyorum.1,5 ay oldu 5 kilo verdim.Bence en fazla fayda spor ve suda var.Daha vermem gereken 15 kilo var inşallah onu da vericem:))

yapamıyorum canımmm

kızlar gogola kilo çizelgesi kadınlar kulübü yazın orda detaylı anlatım var bende ordan yapmıştım
kızıma makarna yedirriken sadece iki kaşık kaçamak yaptım pişman değilim çünkü hala açım ama yemiycem ..
ben hergün tartılma taraftarı dğeilim kaldırdım zaten tartıyıda pazar günler noter huzurunda tartılıcam noter eşim oluyor tabi

selamlar bende sabahta 1 dılım kepek ekmek lıyt peynır yedım aksam uzerı 4 e kadar 4 te esımın halası gıle gıtmıstık orda 2 kasık pılav 1 kasık kuru fasulye ve dolma yedık 3 tane, bıraz salata, onunla duruyorum
yarın sadece haslanmıs patates yemeyı dusunuyorum,

normal yesıl cay bulamadım sallama aldım, yarın baska markete bakcam,

bende akşam tarhana çorbası ve tavuk ızgara yedim.
şimdi yeşil çay içicem. daha sonra dans edicem spor için. :)

slm canım bugün benimde patates günümdü bol yeşillikli soğanlı baharatlı limonlu salata yaptım kendime acıktıkca ondan yedim 3 litre su içtim 3 bardak yeşil çay içebildim ancak kaçamaklarımda olmadı değil ama dizginledim kendimi yarın daha iyi olur umarım ...

yarın bende haslama patates yıyecem. eşım gec gelınce cok ıyı oluyo
az yıyorum ısteıgımı yıyorum,

bende acım ama sımdı lıyt kahve ıcecem benı tok tutuyo kahve

selam kızlar.
ben de bugün itibariyle aranıza katıldım.son 2 haftadır ipin ucunu bırakmıştım baya.iştahım çok açıktı yemek yerken doymuyordum bir türlü.üstelik bisküvi tarzı şeyleri eskiden yememe rağmen bir merak geldi nedense.kaşla göz arasında sinsice 4 kilo üstüme yapıştı ya.

geçen pantolon giyerken farkettim.benim belden aşağı asla kilo almaz.ne yesem göbek ve yanlar çıkar.o düşük bel pantolonun üstünden yanlar bir pörtledi.istediğim şeyi giyemedim ya nasıl üzüldüm.

benim ideal kilom 54.bir kilo eksiği de yakışmıyor fazlası da.şu an 58'im.1.5 yıl öce doğum yaptım.sıkı diyetler falan yaptım ya o zaman şimdi hiç canım öyle diyet çekmiyor.onun için kendime rahat bir program hazırladım.bir de avantajım var emziriyorum.biraz da ona güvenip homini gırtlak yedim ya zaten.

öğünlerimi eskisi gibi normal yiyeceğim azaltmayacağım.sadece ekmeği abartmayacağım ve abur cubur yemiyeceğim.
akşam 6 da yemeğimi yiyip bir daha yemek yemeyeceğim.
hergün bir saat yüksek tempolu dans edeceğim.
50 tane de mekik.

nasıl kızlar?
bir de yüzüm çöksün istemiyorumm ya sadece göbekle yanlar gitsin.

gayet iyi canımm... devam et :)
bende dans ettim şimdi 1 saat. iyi gelirr.

kilo çizelgesi yapmak için uğraşıyom fakat olmuyo arkadaşlar herşeyi yapıom kaydediyom sonra site uygun değil diyo yardım edin lüffen:18:

günaydın kızlar sabahın köründe küçük kuzumun sayesinde uyandım evi toparladım çocukların kahvaltısını yaptırdım sonra 20 dk koşubandında tepindim duşumu aldıktan sonrada bugün yumurta günüm iki adet yumurtamıda bi güzel yedim şimdi yanıma bi sürahi suıyumu aldım gidip gelip içiyorum bakalım:126::126: akşama kadr herşey pürüzsüz gidiyorda gece olunca sanki müzik aletlerini yutmuş gibi karnım guruldamaya başlıyor benden bukadr kaçamaksız bir gün diliyorum hepimize :116:

kilo çizelgesi yapmak için uğraşıyom fakat olmuyo arkadaşlar herşeyi yapıom kaydediyom sonra site uygun değil diyo yardım edin lüffen:18:

canım bende çok uğraşmıştım yaparken.. şunu dene ; kilo çizelgeni hazırladıktan sonra yapıştırman gereken adres verya onun hepsini yapıştırma birinci kutudaki ikinci http ile başlayan ve png ile biten yere kadr kopyala öle yapıştır ozaman oluyor ..inşallah yapabilrsin

sık sık ve az yemelisiniz. ekmeği ve karbonhidratı kesin. protein ağırlıklı beslenin. ayrıca meyva&sebze. bol sıvı tüketin. su, şekersiz komposto, meyva sularında şeker fazlası oluyor. o yüzden fazla
tercih etmeyin. akşam 6'dan sonrayı meyva ile geçiştirin. 1 kase yoğurtta yıyebılırsınız. kolaylıklar dilerim

bende bugun haslanmıs patates yıycem sabah 2 tane kucuk boy yedım,

lıyt kahvemı ıctım
kacamak yok vermem lazım
salı gunune kadar tatılmıycam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…