akşam 6'dan sonra yemek yememek

evet bende tartıyı kaldırdım pazara kadr tartılmak yok kaçamakta yok ...günler hızla geçiyor yaz geliyor o mis gibi havalarda moral bozukluğu yaşamak istemıyorum ... 20 dk koşu ...30 ip hopladım yemek yaparken bile ped şişelerim var su doldurdum dambıl gibi kol çalışıyorum kilo verdikçe daha iyi hissedıyorum şimdi kalkıp saçlarımı düzleşitricem azıcık güzel görüneyim akşama

süpersinnn canım bravoo bizee biz bu azimlee iğneden ipliğe döneriz şekerim

Saol cnm benimmm hergun tartilmassam yapamam, oyuzden eksik geldikce motive oluyorum, sen ne zaman yazcaksin? Merak ediyorum senide maasallahin var valla, ben kucuk kacamaklar yapiyorum, sabah cocuklara simit yapmistim valla bi tanede ben goturdum basarilar cnm opuyorum cok aksam gelerim buraya, simdi disari cikiyorum byy

Merhaba kızlar. Ben bayağıdır giremiyordum.Ama bu sistem harika kızlar. Sadece 6 dan sonra yemiyorum başka hiçbirşey yapmadığım halde. 66,5 kilo oldum bile.68le başlamıştım.10 gün ancak oldu herhalde.Süperrrr...

Tebrik ederim

canım önemli olan senin motive olman hergün tartıl nasıl mutlu oluyosan öyle yap yeterki kilo ver ...kaçamağa yer yok toparla kendini kuzum ben pazar günü sabah tartılıp yazarım çizelgemide düzeltirim ozaman yine akşam oluyor tek sıkıntım 10 kadr benm o ana kadr çok zorlanıyorum çok acıkınca diş fırçalıyorum bi yerde okumuştum nerde hatırlamıyorum ama, açlığı bastırıyormuş diş fırçalamak valla faydasınıda görmüyor değilim hemde dişlerim daha sağlıklı oluyor bir taşla iki kuş

Diş fırçalamayı bende yapıyorum fresh fresh oh ya da diğer kurtarıcım böğürtlen çayı oh mis ..

Haşlanmış patates neden yiyorsunuz hanımlar hani bi fikrim yok ondan soruyorum ..
Bir iki yoruma daha denk geldim de ..

Haşlanmış patates neden yiyorsunuz hanımlar hani bi fikrim yok ondan soruyorum ..
Bir iki yoruma daha denk geldim de ..

canım dıyet boulumnde varya haslanmıs patates dıyetı bır hafta fılan yapıyolar,

ben sadece 1 yada 2 gun yapıp bırakıyorum

yagsız tuzsuz baharatla

canım dıyet boulumnde varya haslanmıs patates dıyetı bır hafta fılan yapıyolar,

ben sadece 1 yada 2 gun yapıp bırakıyorum

yagsız tuzsuz baharatla

Hmm tamam teşekkür ederim cevabına
Doğrudur valla.

böğürtlen çayını ilkkez duyuyorum desem ne cahil demezsin demi tokmu tutuyor oda ?? akşam 10 gibi falan içsem kilo yaparmı ltfen cevap

Oy tatlım neden cahil diyeyim, olabilir .. Doğadan ın çayı ..

Yok kız ne kilosu o zaten zayıflatıcı çaylar arasında antioksidan özelliği var , tok tutuyor demeyelim de şöyle diyelim, harika bir tadı var (şeker koymak yok ama ) o tat beni benden alıyor ...

Sarhoş oluyorum tadıyla ..

Bi koşu Bimden al gel daha dün aldım Bimden

Not :

Böğürtlen nelere faydalı?
Böğürtlen idrar söktürür.
Ayaklardaki şişlikleri indirir.
Yüksek tansiyonu düşürür.
Gözlerdeki zafiyeti giderir.
Mesane taşlarının düşmesine yardımcı olur.
Ağız, dil, diş eti ve bademcik iltihaplarını giderir.
Kadınlarda görülen beyaz akıntıyı keser.
Haricen kullanıldığı takdirde ağrıları dindirir, yanıkları iyileştirir.
Kökü kaynatılıp, suyu içilecek olursa kandaki şeker miktarını düşürür...

Faydalarını geçtim tadına hastayım

süpersin ya inşallah tadını severimde bende faydalı bişi içmiş olurum çaylarla hiç aram yok benim ama bunu içicem gibime gelıyor bende severim böğürtleni çok sağol arkdşım

süpersin ya inşallah tadını severimde bende faydalı bişi içmiş olurum çaylarla hiç aram yok benim ama bunu içicem gibime gelıyor bende severim böğürtleni çok sağol arkdşım

Eminim çok seviceksin canım benim .. Lezzetli çünkü, yoğun bir tadı var ..
Hadi afiyet olsun

Ben çok severim çayları, mutfak dolu elma,ekinezya,yeşilçay,böğürtlen vs

bu seferde bilgileriniz eksik diyo anlamdım bu işi sinir oldum bu ne
ya

aaaaaaaaaaaa sonun da kilo çizelgem oldu göbek atıp oynayacam şimdi
ne kadar uğraştırdı beni sanada çok tşk fatoş

Kizlar acliktan olmek uzereyim ben, canim biseyler cekiyo bide aksam hic yemedim nerdeyse migdem sirtima yapisti beyaaa:) sizler nasilsiniz acikan varmi?

hiç denememiştim denemek lazım sen bukadar
meth canm istedi

Dene canım seversin bence, yazarsın yorumunu buraya ..
Kizlar acliktan olmek uzereyim ben, canim biseyler cekiyo bide aksam hic yemedim nerdeyse migdem sirtima yapisti beyaaa:) sizler nasilsiniz acikan varmi?

Yeşilçaya yüklen, ya da evinde baska bitki cayların varsa elma çilek vs ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…