süpersinnn canım bravoo bizee biz bu azimlee iğneden ipliğe döneriz şekerim
Merhaba kızlar. Ben bayağıdır giremiyordum.Ama bu sistem harika kızlar. Sadece 6 dan sonra yemiyorum başka hiçbirşey yapmadığım halde. 66,5 kilo oldum bile.68le başlamıştım.10 gün ancak oldu herhalde.Süperrrr...
Saol cnm benimmm hergun tartilmassam yapamam, oyuzden eksik geldikce motive oluyorum, sen ne zaman yazcaksin? Merak ediyorum senide maasallahin var valla, ben kucuk kacamaklar yapiyorum, sabah cocuklara simit yapmistim valla bi tanede ben goturdumbasarilar cnm opuyorum cok aksam gelerim buraya, simdi disari cikiyorum byy
Haşlanmış patates neden yiyorsunuz hanımlar hani bi fikrim yok ondan soruyorum ..
Bir iki yoruma daha denk geldim de ..
canım dıyet boulumnde varya haslanmıs patates dıyetı bır hafta fılan yapıyolar,
ben sadece 1 yada 2 gun yapıp bırakıyorum
yagsız tuzsuz baharatla
Diş fırçalamayı bende yapıyorum fresh fresh oh ya da diğer kurtarıcım böğürtlen çayı oh mis ..
böğürtlen çayını ilkkez duyuyorum desem ne cahil demezsin demitokmu tutuyor oda ?? akşam 10 gibi falan içsem kilo yaparmı ltfen cevap
Oy tatlım neden cahil diyeyim, olabilir .. Doğadan ın çayı ..
Yok kız ne kilosu o zaten zayıflatıcı çaylar arasında antioksidan özelliği var , tok tutuyor demeyelim de şöyle diyelim, harika bir tadı var (şeker koymak yok ama ) o tat beni benden alıyor ...
Sarhoş oluyorum tadıyla ..
Bi koşu Bimden al gel daha dün aldım Bimden
Not :
Böğürtlen nelere faydalı?
Böğürtlen idrar söktürür.
Ayaklardaki şişlikleri indirir.
Yüksek tansiyonu düşürür.
Gözlerdeki zafiyeti giderir.
Mesane taşlarının düşmesine yardımcı olur.
Ağız, dil, diş eti ve bademcik iltihaplarını giderir.
Kadınlarda görülen beyaz akıntıyı keser.
Haricen kullanıldığı takdirde ağrıları dindirir, yanıkları iyileştirir.
Kökü kaynatılıp, suyu içilecek olursa kandaki şeker miktarını düşürür...
Faydalarını geçtim tadına hastayım
süpersin ya inşallah tadını severimde bende faydalı bişi içmiş olurum çaylarla hiç aram yok benim ama bunu içicem gibime gelıyor bende severim böğürtleni çok sağol arkdşım
canım bende çok uğraşmıştım yaparken.. şunu dene ; kilo çizelgeni hazırladıktan sonra yapıştırman gereken adres verya onun hepsini yapıştırma birinci kutudaki ikinci http ile başlayan ve png ile biten yere kadr kopyala öle yapıştır ozaman oluyor ..inşallah yapabilrsin
canım dıyet boulumnde varya haslanmıs patates dıyetı bır hafta fılan yapıyolar,
ben sadece 1 yada 2 gun yapıp bırakıyorum
yagsız tuzsuz baharatla
hiç denememiştim denemek lazım sen bukadar
meth canm istedi
Kizlar acliktan olmek uzereyim ben, canim biseyler cekiyo bide aksam hic yemedim nerdeyse migdem sirtima yapisti beyaaa:) sizler nasilsiniz acikan varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?