akşam 6'dan sonra yemek yememek

kızlarrrrrr yardım edin kendımı durduramıorum iştahım çok acıldı .neler iştahı keser arkdslar

kizlar acliktan olmek uzereyim ben, canim biseyler cekiyo bide aksam hic yemedim nerdeyse migdem sirtima yapisti beyaaa:) sizler nasilsiniz acikan varmi?

ya canım çok moralim bozuldu çok akşama kadr harikaydı herşey ama akşam eşim yaşpasta almış ondan iki çatal yedim bide patates kızarttım kızıma 3 4 patateste öyle yedim of ya offf gittti koca gün şuan yine açım ama vijdanım sızlıyor başaramadım bu günü ((((((

o kadar dan bısey olmaz uzulme ve koyverme

Takma guzelim yaa iki cataldan ne olucak iki patatesten ne olucak, ne demisler herseyin azi yarar cogu zarar demi, yani sen tadina bakmisin sadece yarin telafi edersin bosveeeeerrr takma bu kadar

Demin tarcinli sut ictim ama tadini pek alamadim, sut ben soguk ve sekersiz daha cok seviyorum, ama gercekten bastirdi su an icin iiyim bi saate kadarda yatar uyurum yarin ola hayrola

o kadar dan bısey olmaz uzulme ve koyverme

kizlar ben de zayiflama adina bir donem 6 dan sonra yememeyi denemistim valla kus gibi oluyor insan dun aksam saat 9 da aksam yemegi yedik ki ben bir dilim ekmekle sebze yemegi yedim ona ragmen gece yatana kadar nefes alamadim yaa bugun ben de basliyorum aksam 6 da yemege.. aslinda isyerinde mutfagimiz var kendime boyle bir sans yaratirim ama iste hayat 6 dan sonra basliyor acaba meyveyle falan mi gecistirsem disarda olunca eskiden aksamlari isten cikarken kucuk bir paket leblebi yerdim veya cubuk kraker gece de 2 tane meyve yerdim sakir sakir giderdi kilolar ben yine oyle yapayim en iyisi. bu sabah ben de 59.8 geldim son 1 yilda 8 kilo aldim ben hamilelik oncesi vermem lazim fit bir anne olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…