Kizlar acliktan olmek uzereyim ben, canim biseyler cekiyo bide aksam hic yemedim nerdeyse migdem sirtima yapisti beyaaa:) sizler nasilsiniz acikan varmi?
tarçınlı süt veya yoğurt ye belki açlığını bastırır
Dene canım seversin bence, yazarsın yorumunu buraya ..
Yeşilçaya yüklen, ya da evinde baska bitki cayların varsa elma çilek vs ..
peki bir iki gün yapmanın ne kadar faydası oly
aaaaaaaaaaaa sonun da kilo çizelgem oldu göbek atıp oynayacam şimdi
ne kadar uğraştırdı beni sanada çok tşk fatoş[/Q
HAYIRLI OLSUN CANIM LAFI BİLE OLMAZ
kızlarrrrrr yardım edin kendımı durduramıorum iştahım çok acıldı .neler iştahı keser arkdslar
kizlar acliktan olmek uzereyim ben, canim biseyler cekiyo bide aksam hic yemedim nerdeyse migdem sirtima yapisti beyaaa:) sizler nasilsiniz acikan varmi?
ya canım çok moralim bozuldu çok akşama kadr harikaydı herşey ama akşam eşim yaşpasta almış ondan iki çatal yedim bide patates kızarttım kızıma 3 4 patateste öyle yedim of ya offf gittti koca gün şuan yine açım ama vijdanım sızlıyor başaramadım bu günü ((((((
ya canım çok moralim bozuldu çok akşama kadr harikaydı herşey ama akşam eşim yaşpasta almış ondan iki çatal yedim bide patates kızarttım kızıma 3 4 patateste öyle yedim of ya offf gittti koca gün şuan yine açım ama vijdanım sızlıyor başaramadım bu günü ((((((
o kadar dan bısey olmaz uzulme ve koyverme
Takma guzelim yaa iki cataldan ne olucak iki patatesten ne olucak, ne demisler herseyin azi yarar cogu zarar demi, yani sen tadina bakmisin sadece yarin telafi edersin bosveeeeerrr takma bu kadar[/QUOT
normalde hiç takmam da abimle iddaya girdik cumartesine kadr en az iki kilo vermem lazım yoksa pazar günü balık ısmarlıycam onao yüzden bukadr takınıtılı oldum burası inanılmaz motive edıyor beni iyiki varsınız ya
Bugun tartilan oldumu aranizda?
BENİ BİLİYOSUN PAZARA TARTILICAM BENDE SABIRSIZLIKLA BEKLIYOM VALLA :d İNŞALLAH MORAL BOZUKLUĞU YAŞAMAM
sekersız kahve ıc dıycem benı cok ıyı tutuyo vallaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?