- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
kızlar benim bu hafta çok güzel gidiyor hiç kaçamak yapmadım akşamları :)
bakalım haftasonuna kadar nasıl bi değişim olucak :)
kızlar benim bu hafta çok güzel gidiyor hiç kaçamak yapmadım akşamları :)
bakalım haftasonuna kadar nasıl bi değişim olucak :)
Slm kizlar, 4 te biraz yogurt iki kasik eriste firinda patates yedim birazda, 6 da iki bardak sekersiz cay uc dort tanede sari leblebi yedim bugunu boylelikle noktalamis oldum, eziyet basliyor
ay kızlar nazar değdi(
2 gibi işyerinden bi arkadaşın doğumgünüydü pasta kestik yememek olmaz şimdi ince bi dilim pasta ve yarım bardak kola içtim akşam telafi edicem inşallah
tatlım senin kaçıncı günün..aynen ben de daha alışamadım gece çok acıkıyoum ama 5 gündür akşam yemeğinden sonra ağzıma bişi sürmüyoum..nasıl kazınıyo midem ..ama hiç oralı olmuyoum[/QUOTE
3 uncu gunum cnm, evet aksam cok cok zor geciyo ama bir sure sonra migdemiz kuculunce anlamayiz bile, ilk gunler zor geciyo sadece, ama haftasonu kendimi odullendirmeyo dusunuyorum abartmadan tabi, senin kacinci gunun kac kilosun idealin kac fazla soru sordum galiba merak iste :26:
Slm kizlar, 4 te biraz yogurt iki kasik eriste firinda patates yedim birazda, 6 da iki bardak sekersiz cay uc dort tanede sari leblebi yedim bugunu boylelikle noktalamis oldum, eziyet basliyor
oy canım ya 4 sarı lebleyiyle nasıl duruyosun ben bugün kaçamak yaptım kızıma kıymalı yumurta yaptım gelde yemeama sadece iki lokma :18:
Valla sorma bende kendime sasiriyorum ama napcan iste tatil rezervasyonu yaptirdik bide hepten gaza geldim:) normalde cok iradesizim, ama turkiyeye bi gideyim acisini cok fena cikarcam verdigim kilolari alsamda uzulmuycem
hepinize başarılar kızlar..inş. istediğiniz kiloya ulaşırsınnız tez zamanda...zayıf olmanın verdiği özgüven duygusunu hiç bişey vermiyo diyebilirim...helede yazın..uçuş uçuş elbiseler,dar bodyler, dar kotlar giyilebilirken...yağlar çıktı mı insan sinir oluyo..bende bir zamanlar bu marathondaydım..doğum kilolarımı verme marathonu yani:))52 -53 le hamile kalıp 85le doğuma gitmeyi başardım:))oğlum 10 aylık olunca vede emmeyi bırakınca bende sıkı bi diyetle vede sporla tabiki verdim hepsini 2-3ayda...şimdi ise oğlum 2 yaşında vede ben hala kilomu koruyorum...49-50 kilodayım..boyum 1.65...bende geç saatte yememeye çalışıyorum....inanın çok faydası var..bide hergün spor yapmaya çalışın kilolar daha hızlı gidiyo...
Günaydın kızlarrr
dün akşam bi kaç kaşık çorba 2 kaşık yemek ve iki kaşık pilav yedim ve günü sonrandırdım bide hergün yatmadan biberiye çayı içiyorum çok faydasını gördüm tavsiye ederim.
dün akşam dayanamadım ve tartıldım. pazar günü 58 kilodaydım dün akşam 56.5 kiloydum allahım gözlerime inanamadım 2-3 kilom kaldı çok şükür. 2 haftada 2.5 kilo verdim iyimi kötümü bilmiorum ama kendimi harika hissediyorum ayrıca midem çok küçüldü hiç acıkmıyorum .:))))
akşam hafif yemeye ve 6 dan sonra yememeye devam kızlar çok keyfim yerinde bugün :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?