Günaydın kızlarrr
dün akşam bi kaç kaşık çorba 2 kaşık yemek ve iki kaşık pilav yedim ve günü sonrandırdım bide hergün yatmadan biberiye çayı içiyorum çok faydasını gördüm tavsiye ederim.
dün akşam dayanamadım ve tartıldım. pazar günü 58 kilodaydım dün akşam 56.5 kiloydum allahım gözlerime inanamadım 2-3 kilom kaldı çok şükür. 2 haftada 2.5 kilo verdim iyimi kötümü bilmiorum ama kendimi harika hissediyorum ayrıca midem çok küçüldü hiç acıkmıyorum .:))))
akşam hafif yemeye ve 6 dan sonra yememeye devam kızlar çok keyfim yerinde bugün :)))
Tebrik ederim cnm, aynen devam et beimde vermem gerek kilo 4 bende bir kilo vermis bulunuyorumsuan 54 um ah bi 49 50 olsam daha ne isterim
akşam 6dan sonra yememek ve biberiye içmekten başka yaptığın bişey var mı off ben de vermek istiyorum evde yarım saat spor yapıyorum hergün verebilir miyim acaba ya
canım gündüz 2 litre su, 2 bardak yeşilçay içiyorum. gündüzde yediklerime dikkat ediyorum açıkçası akşamda meyveyle yada çok hafif bir yemekle geçiştiriyorum ilk haftam çok zor geçti ama şimdi akşamları artık canım hiç birşey istemiyor inşallah öyle gider. spor falanda yapamıyorum vaktim yok çünkü ama gündüz işyerinde hareket etmeye çalışıyorum uzun koridorları falan kullanıyorum etkisi olduğunu düşünüyorum çünkü masabaşı çalışıyorum :) tatlı hamurişi ekmek yemiyorum
simitlerimi eritmem lazım birde ayakta durup günde 100 defa falan simitlerim erisin belim incelsin diye ayakta dik durup sağa sola eğiliyorum ilk yaptığımda yan etlerim bir hafta acıdı resmen ama şimdi alıştım güzel gidiyor darısı başına canım :)))
hepinize başarılar kızlar..inş. istediğiniz kiloya ulaşırsınnız tez zamanda...zayıf olmanın verdiği özgüven duygusunu hiç bişey vermiyo diyebilirim...helede yazın..uçuş uçuş elbiseler,dar bodyler, dar kotlar giyilebilirken...yağlar çıktı mı insan sinir oluyo..bende bir zamanlar bu marathondaydım..doğum kilolarımı verme marathonu yani:))52 -53 le hamile kalıp 85le doğuma gitmeyi başardım:))oğlum 10 aylık olunca vede emmeyi bırakınca bende sıkı bi diyetle vede sporla tabiki verdim hepsini 2-3ayda...şimdi ise oğlum 2 yaşında vede ben hala kilomu koruyorum...49-50 kilodayım..boyum 1.65...bende geç saatte yememeye çalışıyorum....inanın çok faydası var..bide hergün spor yapmaya çalışın kilolar daha hızlı gidiyo...
Valla sorma bende kendime sasiriyorum ama napcan iste tatil rezervasyonu yaptirdik bide hepten gaza geldim:) normalde cok iradesizim, ama turkiyeye bi gideyim acisini cok fena cikarcam verdigim kilolari alsamda uzulmuycem
kızlar yaaa benımde en az 3 kilo vrmem gerekiyor..boyum 1.70 kilomda 62.7işimle de alakalı çünkü veremezsem ücretsiz izne çıkarıyorlar,hostesim ben. akşamları hafif yemeğe çalışıyorum ve 7 den sonra meyve yada yogurt yiyorum acıkırsam eğer.nekadar zamanda etkisini görürüm ? haftada 4 günde yürüyüş yapabilirim evde yürüme bandım var.gerçekten etkilimi akşam yememek ??
canım bu tatil işi biz kadınları inanılmaz motive dıyor kendimden biliyorum iki sene öncede bizde rezervasyon yaptırmıştık ve tam 20 kilo vermiştim hergören yeter verme daha diyordu inanılmaz bi duygu ya ohh salına salına dolaşmıştım deniz kenarındaama döndük hamile olduğumu öğrendim 9 ayda fazlasıyla geri aldım çok tatlı aşermiştim ondan galiba sen nerdesin bu arada ?
Valla sorma bende kendime sasiriyorum ama napcan iste tatil rezervasyonu yaptirdik bide hepten gaza geldim:) normalde cok iradesizim, ama turkiyeye bi gideyim acisini cok fena cikarcam verdigim kilolari alsamda uzulmuycem
nasıl gidiyor hanımlar gram gram farkediyorsunuz değil mi :)
benım kılo farketmıs ama ben cok az yedım aksam 4 yada 5 teyedım meyve fılanoyle gecıstırıyorum ben
ama hızlı verdım galıba ıyı degıl
canım yürüş yapsan bide akşam 6dan sonra yemesen gündüzde çok abartmassan verirsin zaten üzülme bol bol su iç ve biberiye yeşilçay falan iç ekmeği hamurişini makarnayı kes inan işe yarayacaktır. Bünyen nasıl bilmiyorum ama 3 kiloyu iki haftada verebilirsin diye düşünüyorum
Bende cok acim yaa migdem kuculmedi daha:)))acım ama ya
dayanamadım tatıldım 75.4 le basladım salı gunu. sabaha 73.3 ehe
onemlı olan yarın benım ıcın yarın mısafırlerım var donatcam sofrayı oof
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?