akşam 6'dan sonra yemek yememek

akşam 6dan sonra yememek ve biberiye içmekten başka yaptığın bişey var mı off ben de vermek istiyorum evde yarım saat spor yapıyorum hergün verebilir miyim acaba ya

akşam 6dan sonra yememek ve biberiye içmekten başka yaptığın bişey var mı off ben de vermek istiyorum evde yarım saat spor yapıyorum hergün verebilir miyim acaba ya

canım gündüz 2 litre su, 2 bardak yeşilçay içiyorum. gündüzde yediklerime dikkat ediyorum açıkçası akşamda meyveyle yada çok hafif bir yemekle geçiştiriyorum ilk haftam çok zor geçti ama şimdi akşamları artık canım hiç birşey istemiyor inşallah öyle gider. spor falanda yapamıyorum vaktim yok çünkü ama gündüz işyerinde hareket etmeye çalışıyorum uzun koridorları falan kullanıyorum etkisi olduğunu düşünüyorum çünkü masabaşı çalışıyorum :) tatlı hamurişi ekmek yemiyorum
simitlerimi eritmem lazım birde ayakta durup günde 100 defa falan simitlerim erisin belim incelsin diye ayakta dik durup sağa sola eğiliyorum ilk yaptığımda yan etlerim bir hafta acıdı resmen ama şimdi alıştım güzel gidiyor darısı başına canım :)))

kızlar yaaa benımde en az 3 kilo vrmem gerekiyor..boyum 1.70 kilomda 62.7 işimle de alakalı çünkü veremezsem ücretsiz izne çıkarıyorlar,hostesim ben. akşamları hafif yemeğe çalışıyorum ve 7 den sonra meyve yada yogurt yiyorum acıkırsam eğer.nekadar zamanda etkisini görürüm ? haftada 4 günde yürüyüş yapabilirim evde yürüme bandım var.gerçekten etkilimi akşam yememek ??

manken gibi bir annesiniz anlaşılan ne mutlu size..peki nasıl verdiniz okadar kısa sürede bukadar kiloyu ? akşamları yemediniz mi nasıl bir yol izlediniz ?

Valla sorma bende kendime sasiriyorum ama napcan iste tatil rezervasyonu yaptirdik bide hepten gaza geldim:) normalde cok iradesizim, ama turkiyeye bi gideyim acisini cok fena cikarcam verdigim kilolari alsamda uzulmuycem

canım bu tatil işi biz kadınları inanılmaz motive dıyor kendimden biliyorum iki sene öncede bizde rezervasyon yaptırmıştık ve tam 20 kilo vermiştim hergören yeter verme daha diyordu inanılmaz bi duygu ya ohh salına salına dolaşmıştım deniz kenarında ama döndük hamile olduğumu öğrendim 9 ayda fazlasıyla geri aldım çok tatlı aşermiştim ondan galiba sen nerdesin bu arada ?

canım yürüş yapsan bide akşam 6dan sonra yemesen gündüzde çok abartmassan verirsin zaten üzülme bol bol su iç ve biberiye yeşilçay falan iç ekmeği hamurişini makarnayı kes inan işe yarayacaktır. Bünyen nasıl bilmiyorum ama 3 kiloyu iki haftada verebilirsin diye düşünüyorum

Ben belcikadayim cnm gurbetciyim cok ozluyorum turkiyeyi ama allahtan her sene mutlaka gideriz turkiyemize en az bir ay falan kaliyoruz. Super kilo vermisin kizzz maasallah ins tekrar verirsin fazlasiyla, gobegim ve kenar yaglarim kot giyince ciiyo cok sinir bi durum. Sen nerdesin turkiyenin

Valla sorma bende kendime sasiriyorum ama napcan iste tatil rezervasyonu yaptirdik bide hepten gaza geldim:) normalde cok iradesizim, ama turkiyeye bi gideyim acisini cok fena cikarcam verdigim kilolari alsamda uzulmuycem

canım bu tatil işi biz kadınları inanılmaz motive dıyor kendimden biliyorum iki sene öncede bizde rezervasyon yaptırmıştık ve tam 20 kilo vermiştim hergören yeter verme daha diyordu inanılmaz bi duygu ya ohh salına salına dolaşmıştım deniz kenarında ama döndük hamile olduğumu öğrendim 9 ayda fazlasıyla geri aldım çok tatlı aşermiştim ondan galiba sen nerdesin bu arada ?

dayanamadım tatıldım 75.4 le basladım salı gunu. sabaha 73.3 ehe

onemlı olan yarın benım ıcın yarın mısafırlerım var donatcam sofrayı oof

nasıl gidiyor hanımlar gram gram farkediyorsunuz değil mi :)

benım kılo farketmıs ama ben cok az yedım aksam 4 yada 5 teyedım meyve fılanoyle gecıstırıyorum ben

ama hızlı verdım galıba ıyı degıl

bence meyvelerini ara ögün olarak değerlendirdir ana yemeginde güzelce ye ..
evet hızlı vermemeye dikkat et ..

canım ya çok saol inş ddiğin gibi olur..ama işte ben işim dolayısıyla sabah 4 te kalkıyorum akşam 11 e kadar uyanıgım gün içinde daha fazla öğün tüketiyorum halıyle.bakalım bir hafta sonra tartılıcam,inş hepimiz istediğimiz kiloya inerz.

son yarım saat

evet bende yarın diyete başlıyorum nerde çok hanım varsa onların arasına katılma çabasındayım yalnız kalınca bırakıyorum diyeti ben 164 boyunda ve 61.5 kiloyum 17-18 yaş arasındayım ahhh bir versem beni yalnız bırakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…