akşam 6'dan sonra yemek yememek

2 tane havuc rendeleyıp kavurdum. uzerıne layt yogurt yaptım ındırdım mıdeye şısırdı kendıme geldım ya baska bısey yemıycem artıkın

Fatoscum hic sesin cikmiyo, ne alemdesin nasil gdiyo aclikla savasin :)) yarin tartil ve hemen yaz lutfen merak ediyorum seni

manken gibi bir annesiniz anlaşılan ne mutlu size..peki nasıl verdiniz okadar kısa sürede bukadar kiloyu ? akşamları yemediniz mi nasıl bir yol izlediniz ?

sağol cnm manken gibi benzetmen için:))ama hakkaten öyleyim yani..gören zaten oğlumu kardeşim yeğenim zannediyo....sen çocuk doğurmuşşun olamazsın diyolar..ama yeni doğum yaptığımd Görecektin sen beni...75 kiloydum..naptığıma gelirsek...oğlum 10 aylık olunca sıkı bi diyete başladım..ama ciddi sıkı yani..tatlı,hamur işi,şekeri kestim..abur cuburu kestim..akşamları hafif yedim..bazen çorba salat yoğurt sadece..bazende sadece cornflakes yedim..eşim de o dönem işi nedeniyle hep gececiydi..yani akşam olmadan işe gidiyodu sabah geliyodu..yani akşam yemeklerinde olmadığı için bende kendime göre hazırlıyodum..vede her gün en az 1 saat spor yaptım..spor derken ya yürüdüm yada evde kondisyon bisikletim var benim onu sürdüm ama hemen ardından terim soğumadan plates yaptım göbek vede karın yağları için...10-15 dakka ...böyle yani..ama haftanın 1 günü mutlaka kendimi ödüllendirdim...yoksa sıkılınırdı sürekli dikkat etmekten...ben haftanın bir günü her istediğimi yedim..abur cubur,tatlı..allah ne verdiyse ama öbür günler hep dikkat..böylelikle bile gitti kilolar bir gün kaçırsam bile yani...ama eğer o gün olmasa ben diyeti bozardım çünkü her zaman canım tatlı yada hamur işi istediinde "pazar günü yiceksin sabret"derdim...o güne saklardım her şeyi kendimi ii hisserdim..böyle cnm yani...aralrda da tabiki meyve yedim ara öğün olarak vede yeşil çaydan vazgeçmedim..halada içerim..ben normal çay sevmem zaten sürekli yeşil çay içerim...ama şekersiz..halada öyledir...umarım yardımcı olabilmişimdir...ama bölgesel yağlardan kurtulmak işsteyen arkadaşlar şunu diyebilirim ki diyetin yanında spor vede platesde yapsınlar daha çabuk sonuç alırlar..karnımın dümdüz olmasını buna borçluyum

cnm 4 kilo nedir ki...1 aylık mesele...eğer naptıysam gitmiyo dersen,sporla destekle..vucudün kendini kitlemiş olur böyle ara sıra...hani kilo verememe dönemi...çünkü alışmıştır yeme şekline...onun içini vücudunu şaşırt artı bide spor yap ki daha fazla enerji harca vede kalori kaybet...
bendede oldu öyle kilo veremediğim dönem...hatta hatırlıyorum 52 de takılmıştım 1 ay boyunca!!!düşünsenen 1 ay..yani hem hergün spor yapıyosun hemde yediğine dikkat ediyosun ama genede tartıldığımda 52 çıkıyodum!!sinir oluyodum o döneme...haa sporlar gende boşunda gitmiyodu tabiki sıkılaşıyodum kilo veremesemde...sonra bende sporu fazlalaştırdım 1 saat yerine o dönem 2 saat yaptım inat ettim... dahada az yedim..ve o direnci kırdım...1 -1.5 ayın sonunda gördüm 51 küsürleri..sonrası zaten hemen gitti..şu an bazen 49 bazen 50 geliyorum..bu kadar oynamasıda normal..

Fatoscum hic sesin cikmiyo, ne alemdesin nasil gdiyo aclikla savasin :)) yarin tartil ve hemen yaz lutfen merak ediyorum seni

burdayim canim pc sorulu telden giriyorum biraz zor oluyor ...yarin sabah tartilip hemen yazicam canim buara cok siki yapamadim ama olsun arada olur:)) sen naptin verebiliyomusun canim

Günaydın arkadaşlar sizi topiğe davet edebilirim orda kalabalığız ve yediklerimizi kilo bildirimi yapılıyor böyle olunca daha bir motivasyon oluyor sanırım.Gelmek isterseniz 80 ve 89 ağırlığındakiler topiğindeyiz

insallah canim ya :)evlenince turkmenistana gittim bi donem orda yasadik turkiyeye olan ozlemini cok iyi anliyorum canim zor bi durum ama keyfine bak yapacak bisi yok:)) suan sivastayim....

Cok saol yaaa, acayip iyi geldi soylediklerin, evet bende inat edcem cok spor yapicam, tesekkur ederim tavsiyelerin icin

burdayim canim pc sorulu telden giriyorum biraz zor oluyor ...yarin sabah tartilip hemen yazicam canim buara cok siki yapamadim ama olsun arada olur:)) sen naptin verebiliyomusun canim

Yok ben gulum 300 gram verdim son iki gndur resmen ac gezmeme ragmen gram oynamio, ama almanyali arkadas guzel seyler tavsiye etti, onun soyledlerini yapicam bol spor yani, suan 53.7 yim maalesef

ne güzel hayatını güzel bir düzene oturtmuşsun,artık kolay kolay kilo almazsın.ben herşeyden az az yiyorum kahvaltıda.iyi bir kahvaltı yapıyorum,öğle yemeğim normal.akşam dediğin gibi yogurt yada çorba.sonrasında acıkırsam birmeyve.ben dün başladım 600 gr gitmiş tabi bu su kaybı :))) bakalım bir hafta sonra ne olmuş olucak

Yok ben gulum 300 gram verdim son iki gndur resmen ac gezmeme ragmen gram oynamio, ama almanyali arkadas guzel seyler tavsiye etti, onun soyledlerini yapicam bol spor yani, suan 53.7 yim maalesef

evet bende okudum evde kosubandi var ama iki gundur cok isteksizdim simdi cikicam azimlendim:)) sanada kolay gelsin verirsin canim sen hic suphem yok

gunaydinnnn bugun tarti gunumdu ve nihayet tartildim pazartesi aksam tartildigimda 94.500 gelmistim tok karnima,sabah tartildim 91.700 geldi uc kiloa yakin gitmis harika ya ac kaldim ama degdi yani bugun cok kasmiycam ama pazartesi tum hizla devammm:)

Tebrik ederim cnm cok guzel vermisin, tam gaz devam et cok iyi gidiyosun, valla beni hic sorma yerimde sayiyorum, kilom az oldugundanmi nedir cok yavas ilerliyorum aman gitsinde yavas gitsin onemli degil bakalim haftaya kadar kac daha gidecek senden

canim cok saol ya tartiya cikinca bende cok mutlu oldum :) sende duymustursun mutlaka daha sisman olanlar zayiflara gore cok daha fazla ve hizli kilo veriyorlar...dedigin gibi gitsinde tek yavas gitsin onemli olan bu:) haftaya pazar bu igrenc doksanli rakamlara veda etmek istiyorum insallahhh

darısı bizim başımıza canım ya ne üzel vermişsin

gerçekten değmiş canım aç kalmana tebrikler

ben de merak ediyorum.6 gündür 6'dan sonra bir şey yemeyip,1 saat dans ediyorum,50 de mekik.3.günümde adet oldum ya yine aynen devam ettim ama tartıya çıkmadım fazla göstereceği için.yalnız ben sadece göbek ve simitten aldığım için karnım 6 aylık gibi çıkmıştı şu an baya indi kendimi daha fit hissediyorum.yarın çıkacağım bakalım tartıya ne kadar gitmiş.ama 2 hafta daha böyle gideceğim.sonra da yaz gelir de inşallah dışarı çıkmaya başlasak gider zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…