akşam 6'dan sonra yemek yememek

amann uzak duruyım o zaman canım. ben de spor yaptım geldim şimdi eve.

Dur canım dur en iyisi .. Lezzetli ama kalorisi bol :S
Oh ne güzel sporda tamam ..

Sizin nişan ne zaman tatlım bi tarih belirlediniz mi ?

evet canım. kısmetse martın sonunda.

Ayyy ne güzel :) Canım benim yaa mutluluklar :)
Bende veririm inşallah bir gün nişan haberimi

Hadi bakalım Martın sonuna kadar formunu koru

Ayyy ne güzel :) Canım benim yaa mutluluklar :)
Bende veririm inşallah bir gün nişan haberimi

Hadi bakalım Martın sonuna kadar formunu koru

inşallah canımm. sıra sende zaten :)
evet ben de formumu korumaya çalışıyorum.
zayıflama amacında değilim ama fit görünmek isterim her zaman.

kızlar bugun giremedım nete sohbetı kaçırmısım.bugun çok asırı yedım sayılmaz sabah bıraz brokoli yedım 3 tane zeytın ekmek yok.öğle cok az yufkayla yemek yedım.cayda 1 tane kurabıye sadce ben tatlıyı felan yada yemek istedgm seylerı yıyorum ama cok az yıyorum.kızlar birde sirkeli su kullananlar var mı faydalarını gördunüz mu.ben 2 hafta içtim 52 gelıodum şimdi 52.800gr gelıorum kılo almısım sirkelı su içerek yani :)

ağlamak istiyorum ya tutamıyotum şu boğazımı tutamıyorum işte ne güzel 6 gibi bir elma yemiştim bitircektim. sonra eşim 8 gibi yemek yedi makarna yapmıştım 1 tabak yedim sabah kalktığımda davul gibi bir mide napcam ben nasıl durdurcam kendimi bilmiyorum ya simitlerim pırtladı yanlardan göbek desen aldı başını ya aldıkça alıyorum nefret ediyorum irade yok bende sanırsam çok üzgünüm yaaa

mavijiklet bence üzülme ve savaşa devam et .Eğixer yediklerin sende vicdan azabı yapıyorsa buda iyi bir adım diye düşünüyorum. ben 15 gün oldu diyete başlayalı haftanın bir günü kendimi ödüllendiriyom ve sevdiğim bir şeyi yiyorum ama sonrasında yola devam ediyom taki birdahaki cuma gelip te ödül alana kadar.:))))
68,800 ile diyete başladım 64,700 oldum iki gün önce lahana diyeti yaptım kilo vermek için.şimdi ise yediklerimi azalttım ve beyaz ekmeği hayatımdan çıkardım.sabah işe gelmeden önce kahvaltı edeyim dedim peksimet kullanıyom ekmek yerine ama malesef bitmişti peksimetim.iki lokmacık beyaz ekmek aldım peynirle ama bende vicdan azabı oluştu o beyaz ekmeği yedim diye.
:))))) Bu vicdan azabı beyaz ekmeğin etkisini yok eder inşşşşş...
Pes etmek yok hanımlar akşam 6 değilde ben 7 den sonra bişey yemiyom çok midem kazınırsa bir tane elma veya havuç yiyip yatıyorum.hedefim 60 kg inş olur.Bende artık kot pantolon üstüne tişörtlerimi kilolarımdan korkmadan giymek istiyom. haydi hanımlarrrrrrrrrr

Selam kızlar,

Ben de 5 günden beri displinli bir şekilde saat 18den sonra birşey yemiyorum. eşim ve ailesi beni kızdırmak için yoldan çıkarmaya çalışıyor ama pes etmiyorum. geçen misafirliği gittik, oyüzden bir lokma attım ağzıma ama eşim açıklama yaptı ve anlayışla karşılayıp zorlamadılar. şuan regl olduğum şişlik var bende. bu dönemlerde karnım anormal şişiyor ama neyse ki iniyor bitince. tatlı ve hamur işlerini de çıkardım hayatımdan. gerçekten istedikten sonra kolay oluyor. Biraz uygun yemek yapmak ve iradeli olmak bazen insanın moralini bozuyor ama sonuçta insan seviniyor. şuan eşim ve ailesi acayip şaşırıyor, onların asıl kilo vermesi gerektiği halde ben sıkı bir diyetle hedefime doğru ilerlemek için ilk adımı attım. displinime gerçekten şaşırıyorlar, bu da beni motive ediyor. onlar ye bundan birşey olmaz diye zorladıkça ben daha da motive oluyorum :124:

merhaba kızlar bende aranıza katılıyorum ne güzel yaz döneminde 5-6 kilo vermiştim en kötü özelliğimde verdiğim kiloları çok güzel tıka basa yiyerek farketmeden alıyorum sonrada böle çırpınıyorum vermek için 4-5 gündür 6 dan sonra bişey yemiyorum birde bugünden sonra ip atlamaya başlıcam faydasının olucağını düşünüyorum boş miğde ile yatmak çok güzel bir duygu yanlız rahat uyanıyorum en azından sabah

inşallah canımm. sıra sende zaten :)
evet ben de formumu korumaya çalışıyorum.
zayıflama amacında değilim ama fit görünmek isterim her zaman.

Evet canım bende Allah ın izniyle nişan ritüeline gireceğim..
Haklısın fit görünmek çok güzel bir duygu, her zaman formu korumak ...

kızlar kızlar huuuuuuuuuu diyet nasıl gidiyor ben kahvaltımı 1 saat falan oluyo yaptım 1 kase k-fleks şimdi bol bol su tüketiyorum ve neden bilmiyorum tartıda 68 çıktım yani 1 kilom gitmiş

Kızlar nasıl gidiyor. Ben dün akşamda 18 den sonra birşey yememeyi başardım:) Kek yapmıştım ondan azcık tattım ama çok az birşey olmaz dimi:)Bir de karar verdim 21 günü aşmadan tartılmayacağım. Bu sabah güzel bir kahvaltı ettim. Hala bebişimi emzirdiğim için ondan kısmıyorum. 6 ya kadar güzel beslenmeye çalışıyorum.Sirkeli ballı suya da devam ediyorum.Böyle işte

Canım ben sirkeli ballı su kullanıyorum. Önce de kullanmıştım. Bunun etkisi biraz bünyeye göre değişiyor. Kilosu değişmeyip yağlarının eridiğini hissedenler var. Bir ay hiç etki göstermeyip sadece hazımsızlığı düzenleyip sonrasında devam edilince kilo verdiğini söyleyenler de var.Ben yavaş yavaş toparlandığını hissediyorum,devam edicem bakalım. Ayrıca 18 den sonra yemeyeye de devam ediyorum.Sen kilo dışında vücudunun toparlandığını hissetmedin mi hiç. Bir de aç karnına mı tok karnına mı içiyorsun? Ayrıca balın miktarı da önemli eğer katıyorsan.

Canlarım ben 11 de kahvaltı ettim. ama karnım biraz acıkıcak gibi. bi elma yenebilir belkide...

Tuğçe canım ara öğünlerini bir elma bir avuç leblebi olarak geçirebilirsin ...

Bende her gün yani her sabah aç karnına tartılmaktan yanayım her gün kendini görüyorsun motive oluyor ya da ne yapacagına daha iyi karar veriyorsun ..
Düzene girince zaten her gün gram gram kilo kaybediyor, bunu görmek iyi geliyor ..

evet canım. bende aç karnına tartılıyorum.
ara öğün şart cidden. normalde yemezdim deli gibi saldırırdım akşam yemeğe yada pasta böreğe.
ama bu topiğin açılması iyi oldu. motive oluyorum. yalnız olmuyo bu işler. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…