akşam 6'dan sonra yemek yememek

kızlar dn tartıya çıktığımda ağladım 8 ay da 9 buçuk kilo almışım inanamıyorum ilk başta alşam yemeğini kesmeye başlayarak aranıza girmek istiyorum nolur birbirimize dstek olalım..

Evet canım hemen çalışmalara başka bakalım
Akşam yemeğinden sonra yememek bu işin sırrı ! Akşam yemeğini kesmek değil yanlıs anlama yiyeceksin ama aksam olduugu için agır yaglılardan uzak kal..

Kolay gelsin ..

ben de kavitasyondan geldim canlarım. şimdi tavuk yiyicem salatayla. acıktım çünkü.
saat 11 de yağsız bir omlet yedim yanınada domates.
akşam zaten tatlı yememeye özen gösteririm.
akşamüstüde yürüyüş bandına çıkmayı düşünüyorum. benim de hedefim selülitlerim ve basenim.
bugün kız ölçtü 105 cm miş. fena sayılmaz gene boyuma göre :)

Tatlım dün ben sana nickimi değiştiğimi söylemedim tabi belkide tanımadın bozuntuya vermedin
ysmehmt ben canım benim

Kativasyon bölgesel yaglanma tedavesi için bi sistem değil mi canım :26:Salata ve tavuk süper ya
Bende çok az basenliyim allahtan rahatsız edici görüntüsü yok çünkü basen zor giden birşey diye biliyorum ..
Hadi bakalım canım tez zamanda istediğin kıvama gelmen dileğiyle

Kızlar, merhaba ben de katılmak istiyorum gruba.Doğum kilolarım kaldı.Ayddilek senle aynı ölçülerdeyiz canım.Ben de dün başladım.Dün ilk defa 6 dan sonra yemedim. Ve elma sirkesi bal karışımı içtim. Sabahları aç karnına akşamları tok karnına içiyorum.Bugün bağırsaklarım hareketlendi. Ve lavaboya sık gitmeye başladım.Olacak bu iş inş. Hadi kilolar sizden kurtulucaz.
Yaza kadar hedef 58:)

Ayrıca yeşil çayı deniycem ben de. Emzirenler yeşilçayı günde bir bardak içebilir diyor uzmanlar.hergün bir öğün lahana çorbasını da denemek istiyorum.Ve sabahları pcden walk away videolarından yürüyüş de yaptım. Ayrıca zumba ve plates videolarını da yapmak istiyorum. Bir de zayıflama kemerimi de kullanıcam tekrar.Her yolu deneyeceğim bakalım.Platesi zayıflamaya başayınca yapmayı düşünüyorum. Hadi birbirimize destek verelim .

Başarılar inşallah istediğiniz kiloya ulaşabilirsiniz ..

Yeşilçay

Plates

Su

evet canım nick değişikliği olduğunu anladım da tam çıkaramamıştım doğru.
benim de canım rahatsız eden görüntü yok ta yazın mayo falan giyiyoruz ya o yüzden istedim. :)

walk away videoları nasıl birşey canım?

evet canım nick değişikliği olduğunu anladım da tam çıkaramamıştım doğru.
benim de canım rahatsız eden görüntü yok ta yazın mayo falan giyiyoruz ya o yüzden istedim. :)

Evet canım form korumak önemli tabi ilerde dogum yapcaz bide

tugcecan,
canım walk away videolarında evde tempolu yürüyüş yapıyorsun.Bir uzman eşliğinde tempolu yürüyüşler var . Yürüyüşü olduğun yerde yapıyorsun. Değişik hoş. Ben de bu forumda duydum ve buldum bu videoları.İnternette aratınca bulabiliyorsun.Sabahları ısınma hareketi şeklinde yapıyorum.

eee normal yürüyüş gibi etkisi olur mu canım?
bende de wii fit aleti var tv ye bağlanıyor. evde koşu yapıyorsun. :)

eee normal yürüyüş gibi etkisi olur mu canım?
bende de wii fit aleti var tv ye bağlanıyor. evde koşu yapıyorsun. :)

Sadece onun zayıflamaya etkisi olmaz herhalde ama diğer yaptıklarımla beraber etkisi olur diye umuyorum.
Tek bildiğim artık bu kiloları vermem gerektiği. Doğum yapalım 15 ay oldu ve hala doğumdan bir hafta sonraki kilomdayım.

olsun canım verirsin. yediğine dikkat edip spor yaparsan bence faydasını görürsün üzülme.

regl olunca metebolizmanın hızlı çalıştığı doğrumu gerçekten denediniz mi hiç acaba

cnm; aksine uykuda kilo veriliyor kim dediyse yanlıs demiş sana , ben yakın zaman önce karatay diyetiyle tanıştım , diyet yapmıyor sağlıklı besleniyorsun ,araştır bi...

gece yememekle iyi edersin ,başarılar :)

karatay diyetini bıraktın mı yoksa devam mı ediyorsun ben bi ara yapıyodum bırakınca çok hızlı kilo aldımda

sizde durum nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…