kızlar dn tartıya çıktığımda ağladım 8 ay da 9 buçuk kilo almışım inanamıyorum ilk başta alşam yemeğini kesmeye başlayarak aranıza girmek istiyorum nolur birbirimize dstek olalım..
ben de kavitasyondan geldim canlarım. şimdi tavuk yiyicem salatayla. acıktım çünkü.
saat 11 de yağsız bir omlet yedim yanınada domates.
akşam zaten tatlı yememeye özen gösteririm.
akşamüstüde yürüyüş bandına çıkmayı düşünüyorum. benim de hedefim selülitlerim ve basenim.
bugün kız ölçtü 105 cm miş. fena sayılmaz gene boyuma göre :)
Tatlım dün ben sana nickimi değiştiğimi söylemedim tabi belkide tanımadın bozuntuya vermedin
ysmehmt ben canım benim
Kativasyon bölgesel yaglanma tedavesi için bi sistem değil mi canım :26:Salata ve tavuk süper ya
Bende çok az basenliyim allahtan rahatsız edici görüntüsü yok çünkü basen zor giden birşey diye biliyorum ..
Hadi bakalım canım tez zamanda istediğin kıvama gelmen dileğiyle
Ayrıca yeşil çayı deniycem ben de. Emzirenler yeşilçayı günde bir bardak içebilir diyor uzmanlar.hergün bir öğün lahana çorbasını da denemek istiyorum.Ve sabahları pcden walk away videolarından yürüyüş de yaptım. Ayrıca zumba ve plates videolarını da yapmak istiyorum. Bir de zayıflama kemerimi de kullanıcam tekrar.Her yolu deneyeceğim bakalım.Platesi zayıflamaya başayınca yapmayı düşünüyorum. Hadi birbirimize destek verelim .
evet canım nick değişikliği olduğunu anladım da tam çıkaramamıştım doğru.
benim de canım rahatsız eden görüntü yok ta yazın mayo falan giyiyoruz ya o yüzden istedim. :)
tugcecan,
canım walk away videolarında evde tempolu yürüyüş yapıyorsun.Bir uzman eşliğinde tempolu yürüyüşler var . Yürüyüşü olduğun yerde yapıyorsun. Değişik hoş. Ben de bu forumda duydum ve buldum bu videoları.İnternette aratınca bulabiliyorsun.Sabahları ısınma hareketi şeklinde yapıyorum.
eee normal yürüyüş gibi etkisi olur mu canım?
bende de wii fit aleti var tv ye bağlanıyor. evde koşu yapıyorsun. :)
Sadece onun zayıflamaya etkisi olmaz herhalde ama diğer yaptıklarımla beraber etkisi olur diye umuyorum.
Tek bildiğim artık bu kiloları vermem gerektiği. Doğum yapalım 15 ay oldu ve hala doğumdan bir hafta sonraki kilomdayım.
gündüzleri çok yemiyorum aslında.
kahvaltı alışkanlığım yoktur az bi süt içer çıkarım evden
öğlende ekmek yemeden doyuyorum
ama ne oluyosa akşam oluyo yemek meyve çerez pasta öfff olmuyo tutamıyorum kendimi((
4-5 kilo fazla değil canımda neredeyse bir beden etkiliyor beni.
kıyafetlerim tam üstüme göre bi kaç kilo alsam daralıyorlar istesem çok çabuk veren bi yapıya sahibim çabukta alıyorum ama(((
bu bir hafta reglim var. regl olunca metabolizmanın daha çok çalıştığını okumuştum. inşallah dikkat edersem bi kaç kilo versem :)))
regl olunca metebolizmanın hızlı çalıştığı doğrumu gerçekten denediniz mi hiç acaba
öncelikle meraba :) hemen konuya giriyorum boyum 162 kilom 69 uzun süredir diyet yapıyorum elma sirkesi diyeti vs vs ... şimdi tekrar kilo almaya başladım ve 3 ay içinde tekrar kilo vermem gerek fikirlerinize ihtiyacım var 6'dan sonra yemek yemicem yarından itibaren kahvaltı yeerine k-fleks yicem ara öğün meyve tüketicem akşam altıda ekmeksiz hafif bi yemek veya sabah normal kahvaltı akşam k-flex sorunum şu ki ben erken kalkamıyorum öğlen uyanıyorum bu yüzden kilo veremiceğim söylendifikir verin lütfennnnnn
kızlarrr kestanede yağ varmıdır?
yağ değide nişasta oranı fazla olduğu için dikkatli yenmeli diye biliyorum
cnm; aksine uykuda kilo veriliyor kim dediyse yanlıs demiş sana , ben yakın zaman önce karatay diyetiyle tanıştım , diyet yapmıyor sağlıklı besleniyorsun ,araştır bi...
gece yememekle iyi edersin ,başarılar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?