akşam 6'dan sonra yemek yememek

aramıza katılanlara teşekkür ediyorum kızlar saat 6 ya geliyor ben yemek işini bitirdim ama bugün bira düzensiz yedim sanırım bilemiyorum
kahvltı 12de bi kase k-fleks yedim dışarda banka işlerim vardı sıra vs derken saat 4 oldu yemeği dışarda yyedim 1 porsiyon döner ama hiç vesait kullanmadım bu soğukta ayağımda topuklularla yürüdüm hmmmm bol su içtim bukadar kızlarr

Bende hallettim yemek işini

olmamııı va tabi

o zaman kendimden bahsedeyim :)) yaş 22 boy 167 kilo da aşağıda :) viyanadan katılıyorum aranıza öğrenciyim bir de bir sorum oluck
akşam 6dan sonra yememek dışında uyguladığınız başka bir şey var mı?

Kahvaltıda sadece K- Flakes mi yedin onu kahvaltı niyetine yeme bence tatlım, kahvaltıda alman gereken gıdaları almalısın ..
Ben yanlış buluyorum onu ..
Valla ilk günden indirdin mideye mis gibi döneri İstediğin kiloya gel sonra ödüllendir kendini bence bu tip yiyeceklerle :)
Vesait kullanmadın bak bu güzel, topuklularla zor olmustur ama yürüyüş yürüyüştür :)
Bol su da içmişsin süper canım, hadi bakalım bu saatten sonrada yeşilçay&su ikilisi :)

Yok tatlım olmamalı sadece su ve yeşilçayla desteklemelisin ..
Hoşgeldin :) Ben meyve yemeyi bile tercih etmiyorum meyveyi gündüz ara öğün niyetine tüketiyorum

bende bugun biraz tuhaff beslendimm

ama sahilde tam ki saat tempolu yuruyus yaptım

Ohh süper tempolu tempolu canım hemde :) TEbrikler :)

Benimde şuan elimde kupa yeşilleniyorum

Yok tatlım olmamalı sadece su ve yeşilçayla desteklemelisin ..
Hoşgeldin :) Ben meyve yemeyi bile tercih etmiyorum meyveyi gündüz ara öğün niyetine tüketiyorum

tamam o zaman 10 dk içinde yeme faslımı bitiriyorum ve bundan sonra hep aranızdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…