geldi az önce konuşmuyoruzdoğru söylüyosun bazen gördüklerimizi yanlış algılayabiliriz ama yanılmadığımı düşünyorum ayrıca önce yok öyle bişey falan diyodu tartışma uzadıkça işine geliosa falan demeye başladı.bende gelmiyor dedim o zaman yarın dilekçeni ver dediİsin aslını bilmiyorsun ama..Yanlıs düsünmemeye calıs gördügünün yarısına duyduguna hic inanma demisler..Sakin sakin bekle esini sinirini bozma..
geldi az önce konuşmuyoruzdoğru söylüyosun bazen gördüklerimizi yanlış algılayabiliriz ama yanılmadığımı düşünyorum ayrıca önce yok öyle bişey falan diyodu tartışma uzadıkça işine geliosa falan demeye başladı.bende gelmiyor dedim o zaman yarın dilekçeni ver dedi
geldi az önce konuşmuyoruzdoğru söylüyosun bazen gördüklerimizi yanlış algılayabiliriz ama yanılmadığımı düşünyorum ayrıca önce yok öyle bişey falan diyodu tartışma uzadıkça işine geliosa falan demeye başladı.bende gelmiyor dedim o zaman yarın dilekçeni ver dedi
kızlar eşimle güzel bi pazar günü geçiriyoduk kahvaltımızı yaptık alışverişe ve yemeğe gittik herşey iyi gidiyordu ama markette eşimin bi kadına baktığını gördüm(o bakmadığını söylüyor tabi)kadın hoş biriydi ama evli kucağında çocuk genç bi kadın hatta onunda eşime baktığını hissettim arabaya binincide patladım tabi eşim öyle bişey olmadığını yanlış anladığımı söyledi nerdeyse beni paranoyaklıkla suçlayacak kavga ettik çıktı gitti halen yok hiç böyle bişey yapmazdı sinirlerim boşaldı akşam akşam eğr gecede gelmezse sabah bende çekip gidicem....
zaten o laflarıı beni çok kırdı.zoruna gitmş olsada kırıldım falan deseydi işine gelirse ağır oldu biraz.kıskançlık var biraz ewet tv izlerkende yaparım bazen:)ama asıl sinirimi zıplatan kadını kucağındaki çocuğa aldırmadan eşime bakması ben kadının gözünün içine bakınca anca çevirdi gözlerini yok yok yanılmadım gibi. neyse dediğiin gibi buraya takılıyorum şimdilik kk benim sığınağım zatenEsinin tavrı hic hos degil isine geliyorsa fln ama sinirliyken neler söylemiyoruz ki ayrıca belkide gercekten bakmadı yada yanlıs anladın ve ona güvenmemen zoruna gitti.Bende cok kıskancım seni cok iyi anlıyorum tv izlerken bile olay cıkarttıgım olmustu bir zamanlar cok komik degil miBiraz oluruna bırak kafanızı toplayınca konusur halledersiniz ins.Buraya takıl bosver kocayı smdilik yokmus gibi davran sabah ola hayrola
nasıl cvp vereyim sence
lafa bak
bu lafın gazına gelme ,ama güzel bir cevap ver eşine..
haklısın ama siniirim bozulduincir çekirdeğini doldurmaz derler ya tatlım eşine güveniyosan bence boşuna huzursuz olmayın evi terketmekte ne demekyuvayı yıkmak kurmaktan daha kolay emin ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?