ßnm kocamda ßakar kadinlara,arada ßirTarzi,giyimi farkli gelince.. ßen kendime guvenirim,ßaksada ßnm gißisi olmaz,kimseyi tercih etmez ßana yani.ßakabilir yani sorun yok!Göz ßu sonucda,kapatipta gezemez
günümüz mahvoldu boş bakış deil gib geldi sankiLütfen Böyle Sebeplerden Birbirinizi İncitmeyin..
Boş Bakmıştır, Dalmıştır..
Olamaz mı ?
zaten o laflarıı beni çok kırdı.zoruna gitmş olsada kırıldım falan deseydi işine gelirse ağır oldu biraz.kıskançlık var biraz ewet tv izlerkende yaparım bazen:)ama asıl sinirimi zıplatan kadını kucağındaki çocuğa aldırmadan eşime bakması ben kadının gözünün içine bakınca anca çevirdi gözlerini yok yok yanılmadım gibi. neyse dediğiin gibi buraya takılıyorum şimdilik kk benim sığınağım zaten
bende kendime güvenirim ama ben yanımdayken yapılırsa saygısızlık olarak görürüm bakması zaten tercih edeceği anlamına gelmez siz rahat karşılabiliosunuz demekki ne mutlu sizeßnm kocamda ßakar kadinlara,arada ßirTarzi,giyimi farkli gelince.. ßen kendime guvenirim,ßaksada ßnm gißisi olmaz,kimseyi tercih etmez ßana yani.ßakabilir yani sorun yok!Göz ßu sonucda,kapatipta gezemez
zaten sinirlendiğim o bana saygısızlık yaptı benceboşu boşuna pazar gününüzü mahfetmişsiz,süreli kıskançlık halindeyseniz adamda bıkmıştır öyle demiştir.
ayrıyetten kadını boşverin onun kucağında bebeği varsa kocanızın yanında da siz varsınız.
nasıl cvp vereyim sence
bi keresinde migrostaydik at gibi biri gecti booole uzun sari saclar falan anam bi baktim travesti.. esim de yan reyondaydi bilir benim korktugumu(biliyorum kotu bisi ama fabim var) gordun mu dedim yanina gittim hemen..
aldigim cevap hi kadini diyosun demi dedi
yuhhh dedimya yuhhhh kadin degildi o masallah gozunden de kacmiyo :)
insanin gozu takilabilir istemsiz bakabilir.. ben de laf carpitirim ama kavga etmem yani alalim mi giderken goturelim mi falan derim saf saf neyi der.. ah benim canim kocamya...
ama benimki kalbimi aninda alir aman askim etrafina baksanaya senden guzelini ben nerde bulcam der konu kapanir.
yumusak yumusak laf carpit rahatsiz oldugun seye haklilarsa eger tersleri ters olabilir bazilarinin..
haklısın ama dayanamıyorum...Erkektir ßu ßakar,ßakacak!!! Bugune kadar ßoyleydi,ßoyle devam edecek..Dunya Guzeli olsaniz,Sizi cokta sevse yine ßakacak!!! Sevmedigi icinmi ? HAYIR!!! Dogalarinda var.Hos guzel bir kadini Gorunce ßakarlar.
ßu kadar ßasit.ßizler ßile ßakiyoruz kadin halimizle,kadinlara!! yaLanmi? Hangi kadin cok hos cok guzel ßir kadini gordugunde incelemiyor! ßen incelemiyorum diyen Külliyen yalan soyluyor!!!
Erkektir ßu ßakar,ßakacak!!! Bugune kadar ßoyleydi,ßoyle devam edecek..Dunya Guzeli olsaniz,Sizi cokta sevse yine ßakacak!!! Sevmedigi icinmi ? HAYIR!!! Dogalarinda var.Hos guzel bir kadini Gorunce ßakarlar.
ßu kadar ßasit.ßizler ßile ßakiyoruz kadin halimizle,kadinlara!! yaLanmi? Hangi kadin cok hos cok guzel ßir kadini gordugunde incelemiyor! ßen incelemiyorum diyen Külliyen yalan soyluyor!!!
ok canım şimdi konuşmuoruz zaten:)sonra artıkne kolay sarfediyorsun böyle lafları,(dilekçeni ver sözüne istinaden)
bakışlarına dikkat et dedim ben sana..gözlerin fıldır fıldır dolanmasın... gibi bişeyler diyebilirsin mesela..
ok canım şimdi konuşmuoruz zaten:)sonra artık
bende kendime güvenirim ama ben yanımdayken yapılırsa saygısızlık olarak görürüm bakması zaten tercih edeceği anlamına gelmez siz rahat karşılabiliosunuz demekki ne mutlu size
duruma göre değişir normalde konuşmadan şakalaşmadan yapamayız küsüncede 1 gün gider yarına kadar yani bugün böyle geçer gibi mesela şu an canı meyve istiyodur ama vermiycem(kendi üşenri almazda soyamazda)ben yüz vermem haklıyım haksı olsam sokulurdum yanınacanım nasıl biridir çok kin tutarmı mesela tekrar nezaman konuşursunz
Erkektir ßu ßakar,ßakacak!!! Bugune kadar ßoyleydi,ßoyle devam edecek..Dunya Guzeli olsaniz,Sizi cokta sevse yine ßakacak!!! Sevmedigi icinmi ? HAYIR!!! Dogalarinda var.Hos guzel bir kadini Gorunce ßakarlar.
ama eşinizin yaptıgı ayıp bence hadii yanlızken bakabilirde yanında eşi sevdigi kadında varken geniş bir insan meziyetini alıyor bnedee birde işine geliyosa nedmekmiş yaa
gözden çıkarmış gibi ben küçük detaylara takılırım mesela yarın diklekçen ver gibii hata burda iştee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?