Akşam bir telefon gelse, eşiniz apar topar size bir sey söylemeden çıksa ne düşünürsünüz?

son 6 aylik dokumden o gunun saatinde ki gorusmeyi bulurum
numarayi arastiririm. ama web hizmetinden sonra telefona mesaj gelir esin telefonu bizim elimizdeyken bu islem yapilmali
tabi once onunla konusurum kiminle gorustun nereye gittin diye on bilgi alirim.

Belki senin için bir sürpriz hazirliyodur sen kalbini temiz tut kalbini bozma eğer zaten başka birine gidiyorsa ortaya çıkar elbet zaten anlarsın tavrından telefonunu sürekli sakliyorsa falan filan

biri kaza geçirdi ya da öldü derim heralde.gelince de bık bık yerdim eğer neden çıktığını söylemiyorsa tabi.

Ertesi gün aynısını ben ona yaparı. empati kurmasını sağlarım

Gelince önce telefonunu kurcalarım o saatte kim aramış diye sonra sorarım neden bişey demeden çıktın nereye gittin diye erkeklerin sağı solu belli olmuyor

Aklima gelmedi degil ama akraba vs.cevremiz hic yok bulundugumuz yerde. Yani ilk bizi arayacak kimsemiz yok.
nasıl oldu bu olay
telefon geldi yanınızdan mı kalktı hiçbişey demeden
yoksa siz wc de vs evin biryerindeydiniz bir anda kapıdan çıkarken gördünüz
gelmiştir herhalde geldiğinde ne dedi?

Daha yeni gördüm bu soruyu.

Sanırım, meraklanırım aşırı derecede.
Ama çok ciddi birşey olmadan eşimin böyle birşey yapmayacağını bildiğim için, bana neden söylemediğini merak ederim?
Ailesinden birine birşey olduğunu düşünürüm.

Esim simdiye kadar gece 11 de de evden cikti. Ama her zaman detaylica bilgi vermistir giderken.
Ama dediginiz gibi haber vermeden saat 9 da da ciksa arkasindan mesaj atarim. Evden nasil haber vermeden ansizin cikti isen hayatimdan da haber vermeden ansizin cik. Sakin bu eve bir daha gelme. Gittigin yerde kal yazarim kesinlikle. Bu eve bir daha giremez. Dingonun ahiri mi burasi hayirdir

ben olsam ben de öyle yazarım mantıklı bi açıklaması varsa ve gerçekten gidecek bi yeri yoksa söyler hemen bence

nasıl oldu bu olay
telefon geldi yanınızdan mı kalktı hiçbişey demeden
yoksa siz wc de vs evin biryerindeydiniz bir anda kapıdan çıkarken gördünüz
gelmiştir herhalde geldiğinde ne dedi?
Ben mutfaktayken kapidan cikarken gordum. Dondum geldim filme devam ettim. Anlatti o an sinirle dinlwmwdim. Sabah sordum, anlatti2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…