- Konu Sahibi MutluHuzurluBereketli
-
Akşam on buçukta bir telefon gelse, eşiniz apar topar size bir sey söylemeden ciksa ne düşünürsünüz? Sürekli olan bir durum değil.
Gelince de yarına işimiz var.mı, diyor. Anladım, ben bu adama güvenmiyorum artık!
Direk nereye gittiğini sormak en iyisiAkşam on buçukta bir telefon gelse, eşiniz apar topar size bir sey söylemeden ciksa ne düşünürsünüz? Sürekli olan bir durum değil.
Gelince de yarına işimiz var.mı, diyor. Anladım, ben bu adama güvenmiyorum artık!
her zaman olmak istediğim sakinliği sergilemişsin helal olsun sana iyi yapmışsın peki filmden bir şey anladınmı :)Ben sinirlenince arayamıyorum. Oturdum actigi filme devam ettim iyi mi?
nasıl oldu bu olayAklima gelmedi degil ama akraba vs.cevremiz hic yok bulundugumuz yerde. Yani ilk bizi arayacak kimsemiz yok.
ben olsam ben de öyle yazarım mantıklı bi açıklaması varsa ve gerçekten gidecek bi yeri yoksa söyler hemen benceEsim simdiye kadar gece 11 de de evden cikti. Ama her zaman detaylica bilgi vermistir giderken.
Ama dediginiz gibi haber vermeden saat 9 da da ciksa arkasindan mesaj atarim. Evden nasil haber vermeden ansizin cikti isen hayatimdan da haber vermeden ansizin cik. Sakin bu eve bir daha gelme. Gittigin yerde kal yazarim kesinlikle. Bu eve bir daha giremez. Dingonun ahiri mi burasi hayirdir
Evether zaman olmak istediğim sakinliği sergilemişsin helal olsun sana iyi yapmışsın peki filmden bir şey anladınmı :)
Ben mutfaktayken kapidan cikarken gordum. Dondum geldim filme devam ettim. Anlatti o an sinirle dinlwmwdim. Sabah sordum, anlatti2nasıl oldu bu olay
telefon geldi yanınızdan mı kalktı hiçbişey demeden
yoksa siz wc de vs evin biryerindeydiniz bir anda kapıdan çıkarken gördünüz
gelmiştir herhalde geldiğinde ne dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?