- 13 Eylül 2015
- 21.917
- 68.884
- 598
- Konu Sahibi MutluHuzurluBereketli
-
Kulak doktoru çözer.
Vallahi öyle bir dünya yok nefes alacak vakti varsa telefonda ne denildi ne oldu onuda diyecek bir zahmet! Hele o işimiz var mı sorusu bak o hiç olmadı kardeşim! Sen bu olayın üstüne git bi!Akşam on buçukta bir telefon gelse, eşiniz apar topar size bir sey söylemeden ciksa ne düşünürsünüz? Sürekli olan bir durum değil.
Gelince de yarına işimiz var.mı, diyor. Anladım, ben bu adama güvenmiyorum artık!
Akşam on buçukta bir telefon gelse, eşiniz apar topar size bir sey söylemeden ciksa ne düşünürsünüz? Sürekli olan bir durum değil.
Gelince de yarına işimiz var.mı, diyor. Anladım, ben bu adama güvenmiyorum artık!
Sorarim. Sormadiniz miAkşam on buçukta bir telefon gelse, eşiniz apar topar size bir sey söylemeden ciksa ne düşünürsünüz? Sürekli olan bir durum değil.
Bir deSorarim. Sormadiniz mi
?
Brnce kesin akrep burcuAcil bir durum var diye düşünürüm. Gelince ifadesini alırım ya da gelmeye kalmadan arar öğrenirim durumu.
Canını okurum kısa ve netAkşam on buçukta bir telefon gelse, eşiniz apar topar size bir sey söylemeden ciksa ne düşünürsünüz? Sürekli olan bir durum değil.
gelince başının etini yerim
Genelde akrepler boyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?