- 18 Mart 2019
- 805
- 1.264
- 33
- Konu Sahibi MutluHuzurluBereketli
-
EvetEkmek konusu netleşti mi?
Evet. Baskan isten çıkmış, formaları yıkatmak icin alacakmış, anahtar esimde olunca onu çağırmış. Sabah da sedat aradi. Toplar dışarıdaymış, gel topla diye. O da yönetimin baska üyesi. Benimki antrenorluk yaptigini saniyor ama bildigin ayak islerini yaptırıyorlar. Aman banane! Hem para alamiyor hem her ise kosuyor, sonra bana gelip kafamda bir suru sorun var diyor. Kusura bakmasin, sorun cikaririm bende.Konu neymiş peki anlattımi
Aslinda cozum sunuyorum o konuda da. Bakiciya 3 gun bırakıyoruz. 4 gun bırakalım, parasini artıralım, o bir gunde gezelim diyorum. Bu defa maddi olarak düşünüyor. Annelerin parasız bakacağını dusunuyor orda da. Bakiciya 200 tl fazla versek bos gunde de seve seve bakar. Isine gelmiyor diyelim. Surekli kendisini kiz kardesiyle kiyasliyor. Cocugu surekli annesine birakip ozel gun vs.gidebiliyorlar eşiyle. En son 5 gun anasina birakip tatile gitti. Ben bunu yapmam diyorum.Söz
Söz konusu çocuklar olunca anneler kimseyle ortak paydada buluşamıyor malesef. Bende öyleydim hala öyleyim. Çocuk konusunda eşinden destek istemişsin vermemiş. Annelerden de yardım almamışsın ama kendini yıpratmışsınaslında annelerden yardım alabilirmişsin herşeyden önce kendi iyiliğin dinlenmen için. Çocuğu bırakıp gezmek tozmak istiyor derken öyle bir kaç günlük tatil mi yoksa bir sinema cafe falan mı. Bende bırakıp tatile gitmem ama ikisini de bırakıp gezeriz bir saat iki saat neyse artık. Keşke sende yapsan. Çok iyi gelecek inan.
Apar topar cıkamaz, açıklama şartAkşam on buçukta bir telefon gelse, eşiniz apar topar size bir sey söylemeden ciksa ne düşünürsünüz? Sürekli olan bir durum değil.
Gelince de yarına işimiz var.mı, diyor. Anladım, ben bu adama güvenmiyorum artık!
Ben çalışmıyorum evdeyim o yüzden ben annelere bırakıyorum. Evet parasız bakıyolarAslinda cozum sunuyorum o konuda da. Bakiciya 3 gun bırakıyoruz. 4 gun bırakalım, parasini artıralım, o bir gunde gezelim diyorum. Bu defa maddi olarak düşünüyor. Annelerin parasız bakacağını dusunuyor orda da. Bakiciya 200 tl fazla versek bos gunde de seve seve bakar. Isine gelmiyor diyelim. Surekli kendisini kiz kardesiyle kiyasliyor. Cocugu surekli annesine birakip ozel gun vs.gidebiliyorlar eşiyle. En son 5 gun anasina birakip tatile gitti. Ben bunu yapmam diyorum.
Gunu birlik birakip çıkabiliriz. Ille anaya gerek yok, bakiciya da bırakabiliriz diyorum. Birbirimizin çözümlerini beğenmiyoruz.
İyi beybisi. Çok iyi.Ben sinirlenince arayamıyorum. Oturdum actigi filme devam ettim iyi mi?
O ne demekPardon akşammış,o zaman da heyecanla sağlık haberini beklerim annesinin.
Yani annesinin rahatsızlandığını düşündüğüm için iyidir inşallah diye umarım,eşimin annesi ne de olsa,ölsün istemem..O ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?