Akşam bir telefon gelse, eşiniz apar topar size bir sey söylemeden çıksa ne düşünürsünüz?

Konu neymiş peki anlattımi
Evet. Baskan isten çıkmış, formaları yıkatmak icin alacakmış, anahtar esimde olunca onu çağırmış. Sabah da sedat aradi. Toplar dışarıdaymış, gel topla diye. O da yönetimin baska üyesi. Benimki antrenorluk yaptigini saniyor ama bildigin ayak islerini yaptırıyorlar. Aman banane! Hem para alamiyor hem her ise kosuyor, sonra bana gelip kafamda bir suru sorun var diyor. Kusura bakmasin, sorun cikaririm bende.

Aslinda cozum sunuyorum o konuda da. Bakiciya 3 gun bırakıyoruz. 4 gun bırakalım, parasini artıralım, o bir gunde gezelim diyorum. Bu defa maddi olarak düşünüyor. Annelerin parasız bakacağını dusunuyor orda da. Bakiciya 200 tl fazla versek bos gunde de seve seve bakar. Isine gelmiyor diyelim. Surekli kendisini kiz kardesiyle kiyasliyor. Cocugu surekli annesine birakip ozel gun vs.gidebiliyorlar eşiyle. En son 5 gun anasina birakip tatile gitti. Ben bunu yapmam diyorum.
Gunu birlik birakip çıkabiliriz. Ille anaya gerek yok, bakiciya da bırakabiliriz diyorum. Birbirimizin çözümlerini beğenmiyoruz.

Kendi kocami baz alarak dusununce illaki birine birsey oldu da benden sakliyor diye düşünürüm. Baska turlusu aklima gelmez. Ha basima gelirse o iste baska bir is vardir ve yolun sonudur zaten.

Kesin kaynimlar bir sey yapmistir. Ve dunyayi kurtaran adamin kardesleri olarak esime ihtiyaclari olmustur. Kendisi kurtaricibasi olur da.

Ben çalışmıyorum evdeyim o yüzden ben annelere bırakıyorum. Evet parasız bakıyolar Ama günlerce burakıp bende gitmem kaldı ki oğlum doğduğunda kızım daha iki yaşına girmemişti ve hep dua ederdim sabah erken saatlerde olsun doğumun akşama kızımın yanına gideyim diye. Çok şükür kabul oldu. Akşama evdeydim. Erkekler galiba biraz daha soğuk kanlı bu konuda. Normalde çocuktan sonra bayan kabullenemez sosyal hayatımız bitti vs falan diye ama sizde eşinizde olmuş sanırım bu. Gönlünüzü karartmayın olurda size yanlış yapmak aklının ucundan geçtiyse bile onun yanlışı. Hep şuna inanırım Rabbim bize hem annelik gibi yüce bir duyguyu hemde bir baba gibi çalışabilip aileyi dimdik ayakta tutabilme gücünü vermiş. Hayatımızı idame ettirebilmek için ille bir erkeğin kanatlarına ihtiyacımız yok. Bütün sorunlarınızın düzelmesi dileğiyle

Cenaze haberi aldı apar topar çıktı diye düşünürüm, peşinden bende çıkarım sanırım.

Başlığa cevap;"eyvah,annesine bir şey oldu galiba,hangi hastaneye gitmişlerdir acaba,ben de gitsem, çocuklara not yazayım bari"diye düşünürüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…