Akşam bir telefon gelse, eşiniz apar topar size bir sey söylemeden çıksa ne düşünürsünüz?

Bence sen Mustafa’yla tanış ..

Top önemli tabi

Eşimi çok beğenmiş odaya davet etmis, esim evli oldugunu söylemiş ama kadin ısrarından vazgeçmemiş. Masasına meyve pasta vs.gondermis falan. Eşim kabul etmemis. Cocuktan dolayı o sıra iliskimiz iyi degildi. Bir haltlar yedi de vicdani rahat etmedi de ondan mı anlatti diyorum hala. Birlikte gittigi bir arkadas daha var. Sakin ona anlatma soylediklerimi dedi. Bence her sey o arkadaşta gizli. Ona sorma diyince iyice kıllandım uzerinden bir sene gececek neredeyse . Hala o arkadasa ne diyip sorsam diye dusunuyorum

Valla en kötü ihtimali düşünüyorum ölüm vardır onda da şok olmuştu hemen hazırlandı çıktı ama tabiki söyledi .

Böyle birşey olamaz. Geldiğinde sorarım İlyas salman (Bilo)gibi, çok makul bir cevabı yoksa çok makul bir tepkim olmaz

Bence sen Mustafa’yla tanış ..
Telefon konuşmalarını genelde yanimda yapar ve erkek sesi duyarım. Telefonu hep ortadadır. O uyurken çantasını cüzdanını kurcalarım. Şüphe uyandıracak bir duruma rastlamadım. Sadece anlattığı turist kadın hikayesi var.

Boşanma durumuna geldik bide o kadınla yatmış nasıl anlatmazsın böyle bişeyi gibi gibi desene o arkadaşa , çünkü o arkadaşa bildiğini belli etsen herşey ortaya çıkacak zaten o yüzden eşin sakın anlatma diyor...
Ben kendimi sakin sanırdımda sen fazla sakinsinya ...

eşiniz mustafadan rahatsiz oldugunuzu sinirlendiginizi bildigi için aciklamadan gitmistir belki. giderken canım sıkılmasın gelince zaten sıkılacak albunu hesap soracak diye.

benim esimin öyle luzumsuz bi arkadaşı vardi hala var gerci ama uzaktayiz neyseki. neyse arkadaşı manyak gibi biseydi. siz evlendiniz ama o benim kardeşimdir bizi kimse ayiramaz falan derdi durup dururken. kendi kendine kıskançlık yapardı.

esiniz bu luzumsuz arkadaşının lüzumsuz isine kizarsiniz diye dememistir.

ilk olarak aklima ona sormak gelir kk ya konu acmak degil oncelikle.neden apar topar cikiyorsun beni de merakta birakiyorsun derim geldiginde gerci gittiginde ben hemen arardim telefonla arkasindan aklima ilk olarak kaza,olum,kavga falan gelirdi yani ne bileyim bir insan esini aldatmak icin heralde evden apar topar cikmaz.sizin akliniza ilk bu dusunce geldiyse sizde de sikintili bir guven problemi var.esiniz dusuncesizce davranmis dogru ama siz de hemen iskilleniyorsunuz.

Hım Mustafa gerçek yani , peki antrenmanlarını izlemeye falan gitmezmisin, bi gözük ortalıklarda ne bileyim Mustafa’yla tanış muhabbet kur bence

Aynı okulda çalışıyoruz ve o arkadas biraz boşbogazdır. Bunu ikimizde biliyoruz. O nedenle esimin kulağına gitmeyecek sekilde öğrenmek istiyorum. Bir de bizi tanıştıran arkadasın aldatma vukuatı vardi. Herkes bana " bana arkadaşını soyle, sana kim oldugunu soyleyeyim" dei. Ama ben herkes ayni olmaz dedim ve boyle bir olay karşısında affeden taraf olmayacağımı en bastan söyledim. Bu aralar o da kafamı kurcalıyor.

belki de sizi kıskandırmak için arkadasinin yaşadığı seyi kendi yasamis gibi anlatmistir. e arkadasa sorsaniz rezil olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…