Akşam saat 7 de haber verilen akşam yemeği emrivakisi ..

Geldikleri zaman ya dışarıdan söyleyin ya da makarna falan yapın. ''son dakka haberim oldu kusura bakmayın yapamadım'' diyin. Anlasınlar biraz

Niye kavga ediyorsunuz. Eşiniz yardımcı tutsun. Siz çocuğa bakın. Yardımcı temizlik yemek yapsın. Kadınları bunaltiyorlar ev bebek birde eş dost sonra cinnet.
Söyleyin hergun gitsinler yemeğe. Birde temizliğe yardımcı ayarlasin.

Haklıyken haksız olmak sizinkisi.. Bu üslupla tencere kapaksınız.

Gerçekten %100 haklıyken %100 haksız hale gelmiş. Madem o kadar zorlanıyorsun kocan da annesi gelsin o gelsin bu gelsin istiyor tutar bir yardımcı olur biter. Bu erkeklerin anlayışsızlığı yüzünden kadınlar böyle suçlu duruma düşüyor. Böyle durumlarda sakince söylemek gerekiyor Bunalmadan önce. Adam o kadar paramız yok ama der. Senin bunu yapacak gücün var mı yok mu yetişebiliyor musun nasılsın hiç umurunda olmaz. Çok üzücü.
Haklıyken haksız olmak sizinkisi.. Bu üslupla tencere kapaksınız.

Benim oğlan doğdu sütüm hemen geldi çocukta hemen emmeye başladı . Aradan birkaç gün geçti Kv tutturdu mama ver mama ver . Baktım başladı sarılık oldu demeye . Doktoru aradım hemen annem ben Kv kocam gittik . Annem Kv kapıda bıraktım kapıyı açık bıraktım duysunlar diye . Doktor kontrol etti asla sarılık yok mamaya da ihtiyaç yok kg alımı iyi dedi . Eve geldik 1 gün geçti kadın yine mama demeye başladı . Gece çocuğa mama verecekmişim ben uyuyacakmışım bebe uyanmayacakmış böyle bir mantık var mı yaaa kocama zorla mama aldırdı ama vermedim ben . En son tartışma da görümce Kv ye dedim ki size ne benim çocuğum ben doğurdum karışamazsınız. Eşim yönetemiyor krizleri . Konu sahibinin eşi de aynı öyle yapmıyor adam kadın ondan böyle delirdi ağzına ne gelirse saydı suçsuzken suçlu oldu. Ki Kv bilmiyorum ama oda normal olsa eline bir dolma veya bir pilav alır gelir . Kızım çocuğu sevelim diye geldik sen yemeği ısıt birlikte yiyelim . Demiyor yapmıyor kadının ağzı ile istemesine gerek yok yapmak isteyen yapar .

Senin kv benim kv olmamış iyi ki yoksa çekeceği vardı. Ben daha hiç karşısına gelmedim kv min ama böyle çocuğu öpecek bakacam diyip sonra bi yerlerini morartacak çok fena şeyler olurdu yani..
Allah’a binlerce kere şükür ki çalışmak gibi bir zorunluluğum yok oğlumu kimseye bırakamazdım . Kv ye minnet etmiyorum. Her izinde her geldiklerinde bir sorun oluyor . Eylül sonu döndük şimdi kesin birkaç hafta içinde onlar gelecekler ben eminim hissediyorum

Gelip uzun kalmasına izin verme sende nasıl olacak bilmiyorum Tuğçe ama burda çok güzel çözüm önerleri bulunuyor

Oha + oha. Yuh. Cus brrrrhhhșșș. Așevi mi senin ev? Bebekli kadina bu kadar yikilmak nedir. Adama bak ya bi de defol falan diyo gitsin nerde yiolarsa yesinler manyak midir nedir. Köleleri misin sen? Ya iste surekli surekli yaparsan boyle bi defa yapmadığında sen suclu olursun. Bi yemek yicektik alt tarafi ya die sasirirlar bi de. Çünkü insanlar yaptıklarını degil yapmadiklarini görür. 10 defa yedir sukretmezler de 1defa yedirme senden kötüsü olmaz. Nankor pis ataerkillikten kirilan kadina zerre deger vermeyen insan demeye bin sahit mahluk işleri bunlar hep. Bu adamin baba olmasi büyük fecaat. Insan biraz karisini düşünür ya.

Son düzenleme:

Eşle ilgisi var ama bizimle de ilgisi var. Konu kv olunca çok fazla cevap vermek yüz göz olmak istemiyoruz eşimiz müdahale etsin istiyoruz. Eş de annesinin gazına falan geliyor o ara. Kadın 3 çocuk büyütmüş ya biliyordur yani diyor. Olan aman kv ile yüz göz olmayayım diyen geline oluyor. Söylemedikleri içinde patlıyor. Bu sefer de bir daha kv yi eve istemiyorsun. Nefret ediyorsun vs.
Benim annem kayınvalidemden beter kayınvalide. O yüzden ben kv yapınca nasıl püskürteceğim konusunda zorlanmıyorum. Lohusalıkta tabi çok bunaldım çıldırdım ama geçti gitti işte.
Mama konusunu anlayabiliyorum. Benim annem hastanede ortalığı birbirine kattı mama diye. Sütü yok bunun mama verin diye bağırıyor kadın. Doktor sütü gerektiği kadar var diyor. Ayrıca bçyle yaparsanız sütü gelmez diyor. E yok aç mı kalsın bebek. Benek aç kalmaz ama şu an böyle konuşmamanız lazım. Yok anam dinlemiyor. Doktorlar annemle baş edemeyip bebeğe mama verdi. Bana da tembihlediler bu defalık verdik evde sakın mamaya devam etme diye.
Eve geldik annem başladı mama mama diye. Neyse sütümü sağdım. Çocuğun içebildiği daha 50-60cc benim 5 dk sağınca 120cc çıkıyor. Anne bak varmış diyorum. O zaman senin sütün yaramıyor. Lan daha 3 gün oldu nerden anladın

Neyse annem gitti kv geldi. Aaaa mama vermiyor musun?

Dedim ki; Baştan uyarayım. Annemle çok kötü kavga ettik bu konuda. senin de kalbini kırmayayım. Mama yok. Sütüm var. Bebek tok. Bebeğe yarıyor. Bu konuda yorum yapmanı istemiyorum. Bebek bakımı ile ilgili desteğe ihtiyacım yok ev işlerine yrdım etsen yeter dedim .

Tabi ki tam olarak susmadı ama sesi içine kaçtı.

Neyse alerji problemimizden 4 aylık mama desteğine başladık. Annem mutlu kv mutlu ben mutlu hahahha

Gelip uzun kalmasına izin verme sende nasıl olacak bilmiyorum Tuğçe ama burda çok güzel çözüm önerleri bulunuyor
Önceden böyle değildi kır papatyası kalıyorlardı 10 gün 1 hafta filan çünkü sonuçta uzaktan geliyorlar . Ben hamileyken filan Kv demeye başladı ki artık her ay geliriz torun seveceğiz . Bende eyvah demiştim ne yapacağımı bilemiyordum açıkçası . Lohusayken üniversiteden arkadaşlarım bana altın ve hediye yollayacakmışlar . Bir arkadaşım da eşimle telefonda konuşmuş ve iban almış . Eşim bunu anlattı bana tmm dedim . Daha sonra Kv eşimi mama almaya yollamıştı annem ben Kv otururken Kv dedi ki senin kocanın numarası neden arkadaşında var yuvan yıkılır dedi 7 günlük lohusaydım ve sustum. Sonra kp ile birşeyler oldu vs vs en son bu oğlumla ilgili yemek yedirmiyor diye konuştuklarını duyunca kavga çıktı olay büyüdü o zamandan sonra uzun kalamaz oldular . Olay olduktan 1 ay sonra arayı düzeltmeye geldiler 2 gün kalıp döndüler artık zaten kalamıyorlar ama yine ipin ucu kaçarsa ki kaçıyor o zaman müdahale ederim hiç kimseden korkum artık yok

Etmezseniz yine kötü olursunuz 1 hafta ne yapacak dursun iki gün gitsin sizinkiler baya dengesiz çok samimi olmayın vallahi

+1

Her geldiklerinde dışarıdan söylerim ben olsam.
Balık da yarına kalsın.
Bir noktada anlarlar. Eşin de söylenir hatta.
Yöntemin yanlış konu sahibi. Bu kadar haklıyken keşke böyle yapmasaydın.
Cok mantikli. Hatta ayni şeyi soyle her gun, kendin guzel beslen oncesinde baligini falan ye :) onlara cer çöp biseyler soyle. Her defasinda lahmacun mesela en ucuz neyse. Hic şunu yer misiniz diye de sorma ben hemen hallediorum anne siz gecin de gec mutfaga ara pideciyi otur oraya ya da cocugunla yatak odasina git bekle. Ay durun durun ben simdi hallederim de kos kapiya. Cikar koy onlerine tabaksiz oyle kagidiyla falan catal bicak da verme hatta bulasik cikmasin plastikleri koy.

Yazdıkların o kadar doğru ki konu sahibi bence aynen söylediğini yaşıyor şuan üzüldüm kadına durduk yere kötü oldu

Etmezseniz yine kötü olursunuz 1 hafta ne yapacak dursun iki gün gitsin sizinkiler baya dengesiz çok samimi olmayın vallahi
Valla benimde oğlum var bende Kv olacağım ama empati duygumuzu kaybetmemeliyiz gerçekten böyle düşünüyorum

yeter artık ya başlarım ananada kardeşine de sizle ki ugrascam ben yeter ya dedim
Haklıyken haksız duruma düşmek bu oluyor heralde. Biri benim aileme böyle diyecek bende suscam. Eşinizin tepkisi sizin söylediğiniz cümleye karşılık normal.

Haklısınız son dakika haber vermeden gelmeleri hoş değil ama eşinizin yüzüne de bu cümleyi kurmanız hoş değil

Kizi olan kv olmuyo dimi o cici anne oluyo Cidden oglan annelerinin adi tam kaynana sadece ya.
Kendi Kv örnek vereyim 3 kızı var 1 oğlu kızlar ondan çıktı çıkıştı dertleri gitti ne halleri varsa görsünler . Ama oğlu öyle mi kendi malı o olmasa dünya durur hele oğlunun oğlu ooooo paşa Aslan soyu devam edecek onunla . Geçen gün benim oğlana birşey alınmaktan bahsediliyor eşim dedi ki anne olmaz yani senin 4 torunun daha var bir tek bizim çocuk yok ki dedi . Kv diyor ki onlara da kendi dedeleri alsın yani babalarından olan dede çocukların dedesiymiş anladın mı ? Bu zihniyet olunca tabi böyle oluyor oğlan anası geline Kv oluyor ama damada olmuyor damat kim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…