• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Al bak delirdim.. Teşekkürler kayınvalide !

Soydanayse

her nasip vaktine esirdir '
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2017
969
1.156
33
Böyle bir durumun içine nasıl düştüm inanamıyorum, nasıl hayatımın sorunsalı haline geldi aklım ermiyor.

Kvdemin bir dili var düşman öldürür. Olur olmadık herşeyi herkesle konuşur. Eşimle baş edemedik bir çok kez konuştuk rahatsız olduğumuzu bildirdik ama aynı hep aynı. En son eşim sen de ona cevap ver utansın böyle konuşamasın dedi. Mesela geçen bir yere gittik " ay bu yeni gelinlerde gezmeye yemeye ne meraklı kocalarından hiç memnun olmuyorlar " diye bir kadına anlatıyor, kadın da dönüp bana demesin mi " bak kv ne diyor kocandan memnun değil misin ? " ben memnunumda kendisi çekiştirdiği için oğlundan memnun değil herhalde dedim ve kalktım. Annesi bile çok ağır konuşuyor ben kızımla konuşmaya korkuyorum dedi. İşte bizim ağız dalaşı böyle iğrenç bir şekilde devam etti kendini yüceltmek için çoğu yerde binbir türlü saçmalıklar.

En son olarak ee yeter artık dedim bende alttan altta bana yaptığı terbiyesizlikleri onun çevresine anlattım ki kulağına gitsin utansın çünkü benim utandığım bana yetti. Şimdi bekliyorum curcunayı :halay:

Ayıp mı etmişim ?

Son düzenleme:
Eşiniz izin verdiyse iyi yapmışsınız. Diğer türlü sıkıntı çıkabilir. Altın mevzusunda da altınlar ne olursa olsun sizindir erkek evlat evlendiriyorsa borcu harcı göze alarak evlendiriyorlar. Ne demek el koymak? Ve eşiniz buna hiç birşey demiyor ayıp gerçekten.

İyi yapmışsın susmaktan anlamış olsa bir çok kez sustum demişsin orda anlar devam etmezdi saygısızlığına..
Çevresi onu muhtemelen biliyordur hep böyle bir kadınsa zaten , hep kayınvalideler mi anlatacak biraz da gelinler anlatsın :KK59:

Çevreye anlatmak yerine kvdenizin yüzüne soyleseydiniz keşke,böyle büyük sıkıntılar çıkarabilir o kadin,olan olmus seyreyleyin size hesap sormaya gelince koparin yaygarayi

Eşiniz izin verdiyse iyi yapmışsınız. Diğer türlü sıkıntı çıkabilir. Altın mevzusunda da altınlar ne olursa olsun sizindir erkek evlat evlendiriyorsa borcu harcı göze alarak evlendiriyorlar. Ne demek el koymak? Ve eşiniz buna hiç birşey demiyor ayıp gerçekten.

Eşimede banada aynı yalanı söylediler bi kere eşim lafını yaptı babasına kayınvalidem ortalığı birbirine kattı adam alıcam söz dedi ohoo aradan aylar geçti ve paralarıda var öyle böyle değil çok varlıklılar, bende minnet etmiyorum asla o yüzden herkese göstermelik takmışlar geri aldılar dedim ki utansınlar. Bu arada kayınbabam yapar eminim ama kayınvalidem yaptırmıyor biliyorum. Bizde bu rezilliğe değmez onların olsun dedik..

Altınlarını neden veriyorsunuz onların hakkı olduğunu düşünüyorsunuz?
Düğün takılanı onların hakkı olduğunu düşündüm çünkü bu zamana kadar takmışlar baya da fazlaydı 60 bin lira kadardı sizin mobilyanızın borcunuzu ödeyeceğiz demişler eşime tabi ne oldu Allah bilir. Buradan da iyi niyetimi anlayabilirsiniz. Hatta düğün bitiminde benim kolumda sadece bir tane onların tarafında hediyelik bilezik kalmıştı evlendiğim sabah kvde onu da istedi..

İyi yapmışsın susmaktan anlamış olsa bir çok kez sustum demişsin orda anlar devam etmezdi saygısızlığına..
Çevresi onu muhtemelen biliyordur hep böyle bir kadınsa zaten , hep kayınvalideler mi anlatacak biraz da gelinler anlatsın :KK59:

Valla anlattığım insanlar beni terbiyesiz sanmaz, altın için laf yapıyorum sanılırsa üzülürüm çünkü ben o kadar düşecek bir kadın değilim.

Eşimede banada aynı yalanı söylediler bi kere eşim lafını yaptı babasına kayınvalidem ortalığı birbirine kattı adam alıcam söz dedi ohoo aradan aylar geçti ve paralarıda var öyle böyle değil çok varlıklılar, bende minnet etmiyorum asla o yüzden herkese göstermelik takmışlar geri aldılar dedim ki utansınlar. Bu arada kayınbabam yapar eminim ama kayınvalidem yaptırmıyor biliyorum. Bizde bu rezilliğe değmez onların olsun dedik..

Düğün takılanı onların hakkı olduğunu düşündüm çünkü bu zamana kadar takmışlar baya da fazlaydı 60 bin lira kadardı sizin mobilyanızın borcunuzu ödeyeceğiz demişler eşime tabi ne oldu Allah bilir. Buradan da iyi niyetimi anlayabilirsiniz. Hatta düğün bitiminde benim kolumda sadece bir tane onların tarafında hediyelik bilezik kalmıştı evlendiğim sabah kvde onu da istedi..

Valla anlattığım insanlar beni terbiyesiz sanmaz, altın için laf yapıyorum sanılırsa üzülürüm çünkü ben o kadar düşecek bir kadın değilim.

Canım benim sen iyi misin? Anne-babanın görevi nedir :)
Çocuğa her türlü imkanı sunmaktır.
O altınlar çocuğuma takılsın diyedir, yatırımdır. Sen niye veriyorsun. Kimse seni kendine getirmedi mi?
O paralar gelin-damat evini dizsin, borcunu ödesin diye verilir.
Az saf olmayın canım benim :)
İyi niyetli olma!

kolunuzdaki bileziğe kadar neden veriyosunuz, eşiniz bu olanlara neden bişey demiyor?

Eşim tabi ki dedi diğer yorumda da yazdım kvdem yaygara çıkardı rezil etti bizi biz aç gözlüymüşüz :) eşim olanlardan sonra zaten ailesiyle görüşmek istemedi çok zor da kalırsak ortak yerlerde görüşürüz orda da canımıza yeter zaten. Eşim cevap verdiği için ona pek bişey diyemiyor.

Çevreye anlatmak yerine kvdenizin yüzüne soyleseydiniz keşke,böyle büyük sıkıntılar çıkarabilir o kadin,olan olmus seyreyleyin size hesap sormaya gelince koparin yaygarayi

Konuştuk, kaç kere. Eşim ayrı ben ayrı. Anne bak şöyle yapma diye diller döktük yalan gırla ben istemedim ben almadım vs vs. Geçen annesine anlattım bir haftalık evliyken senin adınla çeyrek bozdurdu dedim kadın şok oldu aaa yavrum ben çeyrek felan vermedim dedi ne kadar utandı kızının adına. Ya daha neler neler. Biz en son bu çareye düştük.

Ben bir delirme göremedim ya:) başlığı okuyunca kayınvalidenin saçını başını yoldun sandım. :KK45:

Kadının arkasından konuşman hoş olmamış, onun da olduğu bir yerde suratına söylemeliydin bence. Böyle yaparak onsan bir farkın olmadığını göstermişsin resmen. Başkaları lafını açıp da şöyle böyle dedilerse o öyle olmadı deyip düzeltmen başka tabii de, konusunu sen açtıysan dediğim gibi olmamış...

Canım benim sen iyi misin? Anne-babanın görevi nedir :)
Çocuğa her türlü imkanı sunmaktır.
O altınlar çocuğuma takılsın diyedir, yatırımdır. Sen niye veriyorsun. Kimse seni kendine getirmedi mi?
O paralar gelin-damat evini dizsin, borcunu ödesin diye verilir.
Az saf olmayın canım benim :)
İyi niyetli olma!

İşte güya takılanla bizim borcumuzu ödemişler eşyamızı felan hey yavrum hey onlar ne anasının gözü hepsinin farkındaydım hepsini biliyordum eşimede söyledim, ben sadece eşim için sabrettim ki yarın bir gün bana sen kötüydün annem ondan böyle yaptı diyemesin ki diyemiyor da :halay:

Ben bir delirme göremedim ya:) başlığı okuyunca kayınvalidenin saçını başını yoldun sandım. :KK45:

Kadının arkasından konuşman hoş olmamış, onun da olduğu bir yerde suratına söylemeliydin bence. Böyle yaparak onsan bir farkın olmadığını göstermişsin resmen. Başkaları lafını açıp da şöyle böyle dedilerse o öyle olmadı deyip düzeltmen başka tabii de, konusunu sen açtıysan dediğim gibi olmamış...

Yo onlar açtılar yoksa biliyo musunuz kvdem bana böyle yaptı ühühü demedim tabii ki güya onlara bankaya koyduk demiş bende doğruları söyledim, başlıkta kendime yakıştıramadığım için çünkü ben böyle muhabbetlere düşecek insan değildim anlatabiliyor muyum hiç işim olmazdı.

Eşim tabi ki dedi diğer yorumda da yazdım kvdem yaygara çıkardı rezil etti bizi biz aç gözlüymüşüz :) eşim olanlardan sonra zaten ailesiyle görüşmek istemedi çok zor da kalırsak ortak yerlerde görüşürüz orda da canımıza yeter zaten. Eşim cevap verdiği için ona pek bişey diyemiyor.

iyi de nihayetinde altınlar gitti mi gitti. ben ona bakarım. karı koca biraz hakkınızı arayın ya.

Baştan saçma sapan tavizler verip verip sonra böyle patlamalar yaşıyosunuz. En başından şu dişinizi gösterseniz işler buraya gelmez.

Valla haklısınız, ben bunu geç anladım yani iyiliğin sömürüleceğini geç anladım.. Ben taviz verirken hepsinin farkındaydım olacakları biliyordum ama ya iyi olalım iyi olalım dedik eşimle hep konuşarak haraket ettik.

Valla haklısınız, ben bunu geç anladım yani iyiliğin sömürüleceğini geç anladım.. Ben taviz verirken hepsinin farkındaydım olacakları biliyordum ama ya iyi olalım iyi olalım dedik eşimle hep konuşarak haraket ettik.

Bundan sonra dikkatli olun ilerde çocuğunuz olacak onun altınlarını kaptırmayın bari.

Back
X