• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Al bak delirdim.. Teşekkürler kayınvalide !

Yemediğimiz laf kalmadı daha boğazlarına mı yapışalım captan, sen ayıp etmiş miyim onu söyle:rolleyes:

ayıp etmemişsin de bilezikler gitmiş. ben anlamıyorum yani yemediğiniz laf kalmayınca hemen herşeyi çıkarıp ellerine mi sayıyosunuz?

Bundan sonra dikkatli olun ilerde çocuğunuz olacak onun altınlarını kaptırmayın bari.

Ya artık mesefaliyiz görüşmüyoruz eşim istemiyor ama insanların içinde tabii hâlâ çene yapmaya devam ediyor. Gitmeye mecbur olduğumuz yerlerde görüyorum zaten davetlerde felan. Çareyi en son böyle terbiyesizlik yapmakta bulduk. Bilmiyorum hayırlısı.

O arkadan konusuyor , sen arkadan konusuyorsun. Millete malzeme oluyorsunuz daha mi iyi?

O arkamdan konuşmuyor ya, yüzüme insanların içinde olmadık laflar söylüyor bende cevap veriyorum. Ama yinede insanlara malzeme oluyoruz orası doğru biz onu uyardık kaç defa dinleseydi napalım ? Ayriyeten benim de yaptığım içime sinmiyor ama görüşmüyoruz da bir yerlerde denk gelince yine yetiyor canımıza illallah ettik.

Sen bu kadına düğünde takılanları verdn yani aldılar.. el koydular ( onlar senin hakkın onlara ait değil kendini cok güzel kandırmışsın ) .. hadi o zaman saftın ?
yahu bileziklerini nasıl verirsin iyimisin sen eşin hiç mi birşey demedi
benim düğün takılarımı+ bileziklerimi alıp vermeyip üstüne böyle birşey diyecek o kadını yolarım oglunuda arkasından gönderirim susarsa :oha::oha:

Yaptığı saygısızlıklara sesinizi çıkarmayarak yapmışsınız hatanın büyüğünü...

O arkamdan konuşmuyor ya, yüzüme insanların içinde olmadık laflar söylüyor bende cevap veriyorum. Ama yinede insanlara malzeme oluyoruz orası doğru biz onu uyardık kaç defa dinleseydi napalım ? Ayriyeten benim de yaptığım içime sinmiyor ama görüşmüyoruz da bir yerlerde denk gelince yine yetiyor canımıza illallah ettik.

Sana yapilanin kotusunu yapan kvler biliyorum. Mesela sahte altin takilmasi gibi. Sorun altin degil sorun iletisimsizliginiz. Boyle giderse kazanciniz sifir, kaybiniz daha cok olur.

Kolundaki altinlari nasil veriyosun neden veriyosun ? Bide ayni kandirdim kandirdim der gibi sende ne safsin kendi rizanla verdin demis. Esindende izin cikmis nasil olsa herkese yay kolumdaki altina varasiys kadar soyuo sovana cevirdi kaynana diye

Sen bu kadına düğünde takılanları verdn yani aldılar.. el koydular ( onlar senin hakkın onlara ait değil kendini cok güzel kandırmışsın ) .. hadi o zaman saftın ?
yahu bileziklerini nasıl verirsin iyimisin sen eşin hiç mi birşey demedi
benim düğün takılarımı+ bileziklerimi alıp vermeyip üstüne böyle birşey diyecek o kadını yolarım oglunuda arkasından gönderirim susarsa :oha::oha:

Ya sizden saftın demeyin valla cinnet geçiririm şuracıkta :) birde bir nokta var aslında böyle konu uzayacak ama söyleyim altınları felan alınca bilmiyorum ne niyetle ama kp benim üzerime bir arsa yaptı çok bişey değil altınları karşılar biraz da artar hepsi o kadar. Bizde eşimle bunu güvence saydık tabi o gün gelince ne olur bize ne derler bilmiyorum. Eşim kayınvalideme altınlara sayın dedi bi kere kadın orada ölecekti sinirden vay uyanıklar gözü açıklar size mal yapanın aklı var mı vs vs.

İyi yapmişsın:kahve:
Ne demisler
Gerektiginde sivri dilli olacaksın
Zira geniş kütükler için
Keskin balta gerekir:KK53:

Yaptığı saygısızlıklara sesinizi çıkarmayarak yapmışsınız hatanın büyüğünü...
Evet çok doğru biliyorum.

Sana yapilanin kotusunu yapan kvler biliyorum. Mesela sahte altin takilmasi gibi. Sorun altin degil sorun iletisimsizliginiz. Boyle giderse kazanciniz sifir, kaybiniz daha cok olur.
Herşeyi kabul edebilirim ama iletişim kurmadığımı asla etmem, önce eşim konuştu yaptıklarının ayıp olduğunu benim kırıldığımı söyledi, bir sonra ki gün kadın inat eder gibi aynı şeyleri yaptı sonra ben konuştum sonra yine eşim konuştu defalarca. O kendisine bir yerden sonra karşı çıkmamıza istediğini vermememize ve sözüne karşılık veriyor olmamı yediremedi ve aynı çirkefliğine devam etti.

Kolundaki altinlari nasil veriyosun neden veriyosun ? Bide ayni kandirdim kandirdim der gibi sende ne safsin kendi rizanla verdin demis. Esindende izin cikmis nasil olsa herkese yay kolumdaki altina varasiys kadar soyuo sovana cevirdi kaynana diye

Şuan bunu yapıyorum sonuç ne olur bilmiyorum

Back
X