Al bak delirdim.. Teşekkürler kayınvalide !

içinde turma artık ne söyleyecek sen söyle onlara . terbiyesiz olmassın sonucta yamuk yapıyorlar sana saygı sınırlarını acmadan söyle . seni saf bulmuslar . o bizi annelerimizin öğütleri varya aman kızım büyüktür sus ama kızım saygısızlık etme onlar seni hasta eder

içinde turma artık ne söyleyecek sen söyle onlara . terbiyesiz olmassın sonucta yamuk yapıyorlar sana saygı sınırlarını acmadan söyle . seni saf bulmuslar . o bizi annelerimizin öğütleri varya aman kızım büyüktür sus ama kızım saygısızlık etme onlar seni hasta eder

En başta saygısızlik olmasın die sustum eşimle huzursuzluk yaşadım demişin. Keşke eşine saygısızlık yapmadan kaynanaya gereken cevapları verseydiniz.
İyi yapmışın insanlara anlatmakla.. bazıları bundan anlıyor çünkü.

Ayıp etmiyorumdur umarım yaa insanların gözünde nasıl bir konuma düşüceğim bilmiyorum :/
Kim ne der diye düşünüp içinize atmayın artık. Karşınızdaki kadın ne insan olarak ne anne olarak saygıyı haketmiyor. Saygı hakedilen bişeydir kimseye kimsenin hatrı için gösterilmemeli. İçiniz rahat olsun. Muhatap olmamak en güzeli ama mecburen bi araya geliyosanız ağzının payını verin ki desturla konuşmayı öğrensin.

Altınlar bilezik ler neyse de kv nin şimdiki gelinler geziyor memnun olmuyor vs lafını bu kadar uzatma k ta ne alaka? Gerçekten memnun oluyorlar bir çoğu böyle. KV ile ters düşmek sadece huzurunu bozar. O eşi nin annesi ve altınları kocan vermeseymis. İlerde kv olunca anlarsin

Back
X