Aldatanda mı aldananda mı suç

çocuksun sen sanırım yaşın kaç bilmiyorum ama syledıklerın cok cocuksu yazık yazık sevıyen yerlerde farkındamısın battıkca batıyorsun

o lafı bana dicekler canım ben bekarım henüz ama 3,5 ayım kaldı bende evlenecem heyuuuuu

kiz evlenme az kalmis terlin hazirmi

düşüncelerin biraz keskin geldi bana

öyle erkekler nasil kestirip atiyorsa bende öyleyim sonucta onlarda ALLAHIN yarattigi kul bizde
yuva kurmak kolay degilse bozmakta kolay degil bunu erkekde kadinda düsünecek ,ben erkegim diye köseye cekilmicek o cekilir bende beklerse cok bekler
bu dünyaya sade kocami mutlu etmek icin gelmedim

çocuksun sen sanırım yaşın kaç bilmiyorum ama syledıklerın cok cocuksu yazık yazık sevıyen yerlerde farkındamısın battıkca batıyorsun

yoo çocuk değilim gayet güzel çıkarımlar yapıyorum ablacım ben çok gördüm yediği içtiği ayrı gitmeyen ama birbirini deli gibi kıskanan açık yakalamaya çalışan sözde dostlar .kusura bakma ama gerçek dost olsan şu an omzunda ağlıyordu o kadın senin ama baksana tellerini bile açmıyormuş burdan belli zaten .

düşüncelerin biraz keskin geldi bana

kadının "META"laştığı bu toplumda düşüncelerimiz azıcık keskin olsun zaten....

nedir bu kadınlardaki sorgulamadan düşünmeden kabul ediş...

anladık kadın erkek olarak rollerimiz ayrı olabilir ama HAKLARIMIZ aynı....

not: evliyim, topuklu terliklerim var ama henüz kullanmadım kocam hata yaptığında kafasını kırmak maksadıyla kullanmayı planlıyorum...

dogrudur görmüşsündür kişi ne bilirse kendnden bilirmiş zaten benım basıma gelmedı öyle bişiy allah getırmesınde zaten

o lafı bana dicekler canım ben bekarım henüz ama 3,5 ayım kaldı bende evlenecem heyuuuuu

Peki o zaman evlenince bu topik hala devam ediyor olursa bir kez daha konuşalım..bakalım o zaman düşüncelerin ne yönde olacak…evlilik böyle pembe panjurlu evin içinde güle oynaya çocuklar ve akşam eve gardını kuşanmış olarak gelecek olan beyaz atlı prensten ibaret değil canım..erler meydanı hiç değil güreş tutmak için uygun bir kulvar değil..anlıycaksın canım… o yüzden ılım ılım ılım diyorum.

dogrudur görmüşsündür kişi ne bilirse kendnden bilirmiş zaten benım basıma gelmedı öyle bişiy allah getırmesınde zaten

bilemem orasını öyle bir yazmışsın ki şimdi tekrar okudum ilk yazını bence senin o kişiyle bazı sorunların var bölede birşey olunca hoşuna gitmiş bu benim fikrim yoksa kimse arkadaşına yani böle zor bir durumda bunları söylemez hem sen evin içini nerden biiliyorsun ki git annen yemek yapsın dermiş kadın epey epey içindeymişsin yani evin .hay allahım sen bizi böle arkadaşlardan koru .

evlilik benim için zerrece önemli bişey değil, 9 senedir alışık olduğum sevginin daha azını sevgilime verirsem ya da daha azına muhattap olursam boşanalım gitsin, çocuk için evli kalmak ya da alışkanlıklara yapışıp kalmak bana göre değil, tek bi ömrüm var ve onu dolu dolu yaşamak istiyorum,kısacası ömrünü değil tırnaklarını törpülemeyi tercih edenlerdenim, bu arada 26 yaşındayım yani ergenlik fevriliği falan değil bu

arkadaşını ne olursa olsun yanlız bırakma....bu erkekler ne istiyor hiç anlamış değilim evde karıları varken neden dışarıda gözleri o hediyeleri karısına alsa diğer kadından daha çok mutlu eder o kocasını ama erkek işte ........................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…