- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi Karadenizincisi
-
evliyim ve 3 cocuk annesiyim ,yani bekara bosamak lafi bana uymuyor
ve dedigiminde arkasindayimgüvenebilcem SADIK es isterim ayni erkeklerin istedi gibi
evliyim ve 3 cocuk annesiyim ,yani bekara bosamak lafi bana uymuyor
ve dedigiminde arkasindayimgüvenebilcem SADIK es isterim ayni erkeklerin istedi gibi
düşüncelerin biraz keskin geldi bana
o lafı bana dicekler canım ben bekarım henüz ama 3,5 ayım kaldı bende evlenecem heyuuuuu
evettt arkadaş sonunda insanlık olayına getirdi konuyu .bak hayatım şimdi beni dinle
ben senin bakış açına alaya alıyorum ok çünkü demode düşünüyorsun bu düşünce tarzın basit
bazı krişeler belirlemişsin kafanda ya senden daha ilgili biri çıkarsa kocanın karşıına o zaman ne olucak senin halin ?
benim insanlığımı sorgulayacak son kişisin burda .ya sen daha kalbi yaralı arkadaşına destek vereceğin yere gidip kadıncağıza neler demişsin gelmiş burda konu açıyorsun iki yorum yapıyoruz alınıyorsun sen bu kadarcık birşeyden alınıyorsun ama arkadaşının senin dediklerine alınma hakkı yok dimi .
arkadaşın falan umrunda değil senin tamam mı umrunda olsa bir hata yaptım arkadaşımın gönlünü nasıl alabilirim diye konu açardın sen onu suçlu çıkarmak destek almak için konu açmışsın konu sensin burda senin kötü niyetin git özür dile arkadaşından okadar yemiş içmişsinidir belkide inceden inceye kırkandığın biriydi başına böle şeyler gelincede tatmin oldun .
terlikler hazırdır o zaman..))))))
iyice geyik muhabbetine sardınız hepinizi teker teker tebrik ediyorum valla bravo
o lafı bana dicekler canım ben bekarım henüz ama 3,5 ayım kaldı bende evlenecem heyuuuuu
beni terlik kesmez merdane aldım bitane
çocuksun sen sanırım yaşın kaç bilmiyorum ama syledıklerın cok cocuksu yazık yazık sevıyen yerlerde farkındamısın battıkca batıyorsun
ben topuklu terlik derken seksi görünmeyi kastetmiştim.adamı dövmeyi değil..:)))
yoo çocuk değilim gayet güzel çıkarımlar yapıyorum ablacım ben çok gördüm yediği içtiği ayrı gitmeyen ama birbirini deli gibi kıskanan açık yakalamaya çalışan sözde dostlar .kusura bakma ama gerçek dost olsan şu an omzunda ağlıyordu o kadın senin ama baksana tellerini bile açmıyormuş burdan belli zaten .
sen beni elimde merdaneyle bi görde öyle konuş
dogrudur görmüşsündür kişi ne bilirse kendnden bilirmiş zaten benım basıma gelmedı öyle bişiy allah getırmesınde zaten
Peki o zaman evlenince bu topik hala devam ediyor olursa bir kez daha konuşalım..bakalım o zaman düşüncelerin ne yönde olacak…evlilik böyle pembe panjurlu evin içinde güle oynaya çocuklar ve akşam eve gardını kuşanmış olarak gelecek olan beyaz atlı prensten ibaret değil canım..erler meydanı hiç değil güreş tutmak için uygun bir kulvar değil..anlıycaksın canım… o yüzden ılım ılım ılım diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?