Aldatanda mı aldananda mı suç

hep 1 adimi kadinin atmasina karisiyim erkekde biraz kalksin biseyler yapsin sade kadinlara yüklenilmesin
bazen o 1 adim icin takatim gücüm olmaz neyse ben biraz fazla feministce düsünüyorum

iste bu noktada katilmiyorum sahip cikamadim diye beni aldatacak erkek hayatimda istemem,sahip cikmadim zaman beni aldatacak düsünceleriyle ömür gecmez es SADIK olmali

aldatmak kişilikle alakalı birşey ki yani sen afrodit ol aldatan aldatır .tom cruse koskoca nichole kidmanı aldattı yani evliyken şimdi o kadın bakımsız mı saçma bahaneler bunlar.

erkek milletinin hep bi sebebi vardir iste bunada biz kadinlar benden kaynaklaniyor deriz

ALLAH iyilini versin emi

kocasına sahip çıkmak ne yaa tasma mı takalım, adamın peşine hafiye mi takalım gerçekten çok komik laflar bunlar

Eskiden ona söylediğiniz şeyler çıkmış olsa bile,haklı olsanız bile ben sana dedim!!! diye yüzüne vurmanız hata..çünkü o durumda destek olmuyorsunuz,düşene bir de sen vur mantığı olmuş biraz..sizin orda yapmanız gereken olan oldu deyip çözüm aramak teselli etmektir..arkadaşlar biribirine destek için vardır,hatalarını yüzüne vurmak için değil.

iyiki hatırlattın sağol arkadaşım.....(geçmiş olsun için)

ben de evet.... ama sende unutma.....

yıllardır kk dayım her konuda beni şaşırtan yorumlar oluyor..Konu sahıbı uzerıne alınmasın..

hamılelık arakasında bebek bır kadının dunyasını yuzde 90 değiştiriıyor bu anacak hamıle kala dogum yapan bılır..

Erkeklerın anlamasını beklemek ımkansız..

bız kadın lar o kadar duygusal sorunlardan gecıyoruz eşimiz bızı anlamıyor dıye başka erkeklere ılgı gosterıyoruz muyuz...

Ama erkekler azcık ılgı alaka kesılsın hemen hoppppp başka kadına ..

Sonrada savunma eşım cocuk oldu benle ılgılenmedı..

Bız kadınların ropotmuyuz yada elımızde sıhırlı daynek mı var cocuk yapa evde yemek yap utu yapa sonra gel gece kocanı mutlu et..

yorulamassın surat asamassın kocan aldatır...

aldatmak ısteyen adam sudan bıle bahane bulur......

adam karısından sıkaytcımı konuşur olmassa boşanır..

kocasına sahip çıkmak ne yaa tasma mı takalım, adamın peşine hafiye mi takalım gerçekten çok komik laflar bunlar

sahıp cıkmaktan anladıgın tasma takmaksa ılk olarak tabırın cok yanlıs.sımdı sana senın gıbı cevap versem ceza alabılırım.o yuzden sen komık olmamaya calıs.

çok fazla aldaten kadın var ama kadınlar zeki yakalanmıyor .

ya bu soruyu ben de sureklı sorarım kendıme .
aldatan mı yoksa aldatılan mı suclu dıye .
sızın belırttıgınız gıbı ben de aldatılanı suclarım bazen .
hanı esıne/sevgılısıne gereklı ılgıyı özeni göstermez ise es/sevgılının gozu dısarı kayar derım .
ama bıryandan da erkeklerın gozu dısarı kaymasın dıye onları hep pohpohlucakmıyız programlanmısız gıbı ...
ınsanın pıskolojısı bozulur yahu ''aman esım/sevgılımın gozu dısarıya kaymasın onu sureklı el ustun de tutayım ''
dıye kendını sartlandırmak da ınsanın pıskolojısını bozar .nıye bıze gereklı ılgı deger gosterılmedıgın de bız neden aldatmıyoruz ?
erkekler daha zayıf varlıklar daha erken pes edebılıyorlar kabul edıyorum ama ,onları da toplumun boyle yaptıgını dusunuyorum .
misal ; ben de aldatıldıgım da kendımı cok suclamıstım .

anlayacagını sanmıyorum canım yaa.anlasan bu kadar sert konusmazdın.genelde cevresınde sevılmeyen basarısız ve gucsuz ınsanların sert cıkısları olur.bence sen boyle olma

evet çok güzel gözlemlemişsin çok sevgisiz büyüdüm örselendim sarsıldım ve hıncımı zavallı aldatan kocalardan çıkarıyorum

evet çok güzel gözlemlemişsin çok sevgisiz büyüdüm örselendim sarsıldım ve hıncımı zavallı aldatan kocalardan çıkarıyorum

dırek bana mesaj yazmaktan vazgec canım konuyu dagıtma.konu sende dusunduklerın de degıl.benı alıntılayarak yorumuma yorum yapma.kendıne ya da kocana tasma takmazsın olur bıter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…