- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
- 498
- Konu Sahibi Karadenizincisi
-
Ben 40 takla atalım diye savunanlardan değilim…zaten adamlar da evde takım elbiseyle ya da full+full traşla gezmiyorlar.. burada dişi olmak, feminen olmaktan bahsediyorum ben aslında…zaten yapmacık oldu mu insan kendini kastı mı bir iki üç sonunda yoruluyor, tiyatro da bir yere kadar..sadece içindeki kadınsal duygularıyla hareket etmek benim kastım..koruyucu anne hem eşine hem çocuğuna, düşünceli eş, tatlı dil…gerçekten 40 taklalık bir şey yok bunda…ve inanın erkeğin maya sorunu yoksa kadın 1 adım atarsa erkek 2 adım gelir çünkü biz birkaç bilinmeyenli denklemiz ama onlar tek bilinmeyenli.
tabı kı erkek erkek gıbı olacak evınde de dısarıda da.calısıyorum ben.bazen evlılık programlarına denk gelıyorum.ev hanımları daha cok ızlıyordur.aldatma ya da aldatılma sadece buyuk sehırlerde degıl kucucuk koylerde bıle fazlasıyla var artık.kı boyle yerlerde herkes bırbırını tanır.ınsanların utanması sıkılması kalmamıs.bızler duzgun kadınlar eslerımız de duzgun erkekler olacak bunun otesı berısı yok.dısarıda o kadar cok ac kurt(kaba bır tabır olmamıstır umarım) var kı gormenız lazım.benım gıbı dusunen kadınlar da 1 defa aldatmayı bosanma nedenı olarak gorecegı ıcın kocalarına sahıp cıkacak baska yolu yok.kadınlarda genel ıtıbarıyle eslerını aldatma duygusu olmadıgı ıcın erkekler cok korkmuyor.
aldatmak kişilikle alakalı birşey ki yani sen afrodit ol aldatan aldatır .tom cruse koskoca nichole kidmanı aldattı yani evliyken şimdi o kadın bakımsız mı saçma bahaneler bunlar.
eeeeee.....
sonuç ne hala anlayamadım...
kısaca erkektir elinin kiridir mi diyelim..
yoksa dişi köpek kuyruk sallamazsa mı..
karar verin, ona göre akşam kocama davranayım
rujum, topuklu terliklerim, çamaşırlar hazır, cevaba göre davranacağım
karar verilcek ne var bu yazdığında erkeğin elinin kiride desen aynı kapı dişi köpek (iğrendiğim bi ifade) olayınada girsen aynı kapı, erkeği haklı çıkaran tabirler bunlar, kaldı ki sen her erkek yapar yazmamış mıydın ben de sana geçmiş olsun demiştim, genelde aldatılan kadınlar kendilerini rahatlatmak için her erkek yapar genellemesine sığınıyolar
kocasına sahip çıkmak ne yaa tasma mı takalım, adamın peşine hafiye mi takalım gerçekten çok komik laflar bunlar
kadınlarda aldatma duygusu yok diye bişey yok, kadınlarda yapıyo ama çok zeki ve temkinli olduklarından çaktırmıyolar, ama kadınlar genelde duygusal bağ kuruyolar tek gecelik olmuyo, bide kendini bastıran kadınlar var toplum baskısından dolayı, erkeğin elinin kiri kadının alnının karası anlayışı
sahıp cıkmaktan anladıgın tasma takmaksa ılk olarak tabırın cok yanlıs.sımdı sana senın gıbı cevap versem ceza alabılırım.o yuzden sen komık olmamaya calıs.
takılmıssın güzelliğe bakıma tek sorun bu mu yani evdeki huzur evdeki gler yüz güzellikten daha önemli
ALLAH iyilini versin emi
neymiş ya sahip çıkmak, anlatta bilelim koca adama nasıl sahip çıkabilirim ben
anlayacagını sanmıyorum canım yaa.anlasan bu kadar sert konusmazdın.genelde cevresınde sevılmeyen basarısız ve gucsuz ınsanların sert cıkısları olur.bence sen boyle olma
anlayacagını sanmıyorum canım yaa.anlasan bu kadar sert konusmazdın.genelde cevresınde sevılmeyen basarısız ve gucsuz ınsanların sert cıkısları olur.bence sen boyle olma
evet çok güzel gözlemlemişsin çok sevgisiz büyüdüm örselendim sarsıldım ve hıncımı zavallı aldatan kocalardan çıkarıyorum
evet çok güzel gözlemlemişsin çok sevgisiz büyüdüm örselendim sarsıldım ve hıncımı zavallı aldatan kocalardan çıkarıyorum
evlenince anlayacağız canım topuklu terlik almaya gidiyorum çeyizime hemen .evet çok güzel gözlemlemişsin çok sevgisiz büyüdüm örselendim sarsıldım ve hıncımı zavallı aldatan kocalardan çıkarıyorum
evli biri bana kocaya sahip çıkmak tabirini açıklayabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?