Aldatanda mı aldananda mı suç

evli biri bana kocaya sahip çıkmak tabirini açıklayabilir mi?

hem cocuk dogurcan hem ev isi hem disari isi sonrada kirmizi ruju sakin unutma ütüyü filanda yarim yamalak yapma 4 dörtlük olman lazim yoksa mazALLAH kocan bi kadin bulur seni atar köslere :))))

bu arada konu sahibi arkadaşım arkadaşını eleştiriyorsun tamam anladık da nichole kidman örneğini verince bu iş güzellik deil karekter meselsi demeye başladın ,canım kimler aldatıldı kimler kadın haklarını savunun azcık .birbirinize destek verin dayanışma içinde olun böle hemcinsleri eleştire eleştire bir yere varamazsınız .

bi hayalim vardı, bizim nesille birlikte erkekler değişecekti, çünkü biz erkek çocuklarımıza erkek olarak doğmanın bi ayrıcalık olmadığını öğretecektik, adam olmayı hedeflemelerini sağlayacaktık, bilinçli anneler olacaktık, bugün bu hayalimden ayıldım başka bi yüzyıla kaldı bu hayal Türkiye için

beğen tuşu nasılkullanılıyor anlayamadım .ama beğendim....

seni de beğendim...
ayrıca belirteyim, yetiştiremezsem diye erkek doğurmadım....2 kızım var....

anlamanda poblem falan mı var çözemedim ben taa konunun basından beri herşey güzellik degğil diyip duruyorum ama anlamak istedıgın gibi anlıcaksın ya aradan cımbızlıyorsun lafları olsun sende ınsansın

evettt arkadaş sonunda insanlık olayına getirdi konuyu .bak hayatım şimdi beni dinle
ben senin bakış açına alaya alıyorum ok çünkü demode düşünüyorsun bu düşünce tarzın basit
bazı krişeler belirlemişsin kafanda ya senden daha ilgili biri çıkarsa kocanın karşıına o zaman ne olucak senin halin ?
benim insanlığımı sorgulayacak son kişisin burda .ya sen daha kalbi yaralı arkadaşına destek vereceğin yere gidip kadıncağıza neler demişsin gelmiş burda konu açıyorsun iki yorum yapıyoruz alınıyorsun sen bu kadarcık birşeyden alınıyorsun ama arkadaşının senin dediklerine alınma hakkı yok dimi .
arkadaşın falan umrunda değil senin tamam mı umrunda olsa bir hata yaptım arkadaşımın gönlünü nasıl alabilirim diye konu açardın sen onu suçlu çıkarmak destek almak için konu açmışsın konu sensin burda senin kötü niyetin git özür dile arkadaşından okadar yemiş içmişsinidir belkide inceden inceye kırkandığın biriydi başına böle şeyler gelincede tatmin oldun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…