- Konu Sahibi Karadenizincisi
-
topuklu terlik mutlaka olmalı...
evli biri bana kocaya sahip çıkmak tabirini açıklayabilir mi?
bu arada konu sahibi arkadaşım arkadaşını eleştiriyorsun tamam anladık da nichole kidman örneğini verince bu iş güzellik deil karekter meselsi demeye başladın ,canım kimler aldatıldı kimler kadın haklarını savunun azcık .birbirinize destek verin dayanışma içinde olun böle hemcinsleri eleştire eleştire bir yere varamazsınız .
çok ağır olacak ama kusura bakmayın şimdiden.
inşallah sizin gibi bir arkadaşım olmaz.
bi hayalim vardı, bizim nesille birlikte erkekler değişecekti, çünkü biz erkek çocuklarımıza erkek olarak doğmanın bi ayrıcalık olmadığını öğretecektik, adam olmayı hedeflemelerini sağlayacaktık, bilinçli anneler olacaktık, bugün bu hayalimden ayıldım başka bi yüzyıla kaldı bu hayal Türkiye için
seni de beğendim...
ayrıca belirteyim, yetiştiremezsem diye erkek doğurmadım....2 kızım var....
bu arada konu sahibi arkadaşım arkadaşını eleştiriyorsun tamam anladık da nichole kidman örneğini verince bu iş güzellik deil karekter meselsi demeye başladın ,canım kimler aldatıldı kimler kadın haklarını savunun azcık .birbirinize destek verin dayanışma içinde olun böle hemcinsleri eleştire eleştire bir yere varamazsınız .
beğen tuşu nasılkullanılıyor anlayamadım .ama beğendim....
ben size beğen butonunun nasıl kullanıldığını anlatayım
beğen yazısının üstüne gelip tıklayacaksınız. bu kadar.
hem cocuk dogurcan hem ev isi hem disari isi sonrada kirmizi ruju sakin unutmaütüyü filanda yarim yamalak yapma 4 dörtlük olman lazim yoksa mazALLAH kocan bi kadin bulur seni atar köslere :))))
Rabia sen bekar mısın?
anlamanda poblem falan mı var çözemedim ben taa konunun basından beri herşey güzellik degğil diyip duruyorum ama anlamak istedıgın gibi anlıcaksın ya aradan cımbızlıyorsun lafları olsun sende ınsansın
Rabia sen bekar mısın?
işte o malum soru, canım rabia evlide ben bekarım
beğen tuşu nasılkullanılıyor anlayamadım .ama beğendim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?