- Konu Sahibi Karadenizincisi
-
Peki o zaman evlenince bu topik hala devam ediyor olursa bir kez daha konuşalım..bakalım o zaman düşüncelerin ne yönde olacak evlilik böyle pembe panjurlu evin içinde güle oynaya çocuklar ve akşam eve gardını kuşanmış olarak gelecek olan beyaz atlı prensten ibaret değil canım..erler meydanı hiç değil güreş tutmak için uygun bir kulvar değil..anlıycaksın canım o yüzden ılım ılım ılım diyorum.
bilemem orasını öyle bir yazmışsın ki şimdi tekrar okudum ilk yazını bence senin o kişiyle bazı sorunların var bölede birşey olunca hoşuna gitmiş bu benim fikrim yoksa kimse arkadaşına yani böle zor bir durumda bunları söylemez hem sen evin içini nerden biiliyorsun ki git annen yemek yapsın dermiş kadın epey epey içindeymişsin yani evin .hay allahım sen bizi böle arkadaşlardan koru .
20 yıllık arkadasım esıde 10 yıllık arkadasım o kadar samımıyet bırakta olsun dimi arkadasım bu tür konusmaları yanımda yapmaktan cekınmezdı bunda ne var bu kadar battı anlayamadım illa bi açık arayacaksın ya didikle dur onu dedın bunu dedın nerden bılıyosun bılmem ne
konu boyut degıstırdı farkında mısınız?2 kısı her cevap yazana saldırı nıtelıgınde cevap yazıyor kı hala bekar olup ask acısı yasayan mı dersın altınlarının derdıne dusen mı dersın
yapmayın lütfen....
evliliğe böyle anlamlar yüklemeyin... iki insanın aynı hayata uyumu zor ama dediğiniz gibi "anlaşılabilecek" acayip bir durumu yok...
tabiii eşler hakkını hukukunu ve kendini bildiği sürece. !!!
konu boyut degıstırdı farkında mısınız?2 kısı her cevap yazana saldırı nıtelıgınde cevap yazıyor kı hala bekar olup ask acısı yasayan mı dersın altınlarının derdıne dusen mı dersın
20 yıllık arkadasım esıde 10 yıllık arkadasım o kadar samımıyet bırakta olsun dimi arkadasım bu tür konusmaları yanımda yapmaktan cekınmezdı bunda ne var bu kadar battı anlayamadım illa bi açık arayacaksın ya didikle dur onu dedın bunu dedın nerden bılıyosun bılmem ne
İnsanlar zaten hakkını hukukunu bilecek zihniyette olsa en azından herkes…saygı olur dolayısıyla aldatma olmaz…
kimmiş o kişiler?
Ben topik sahibinin kötü niyetli olduğunu sanmıyorum…konuşma anında yanında değildik…uslup karşılıklı tavırlar, aralarındaki ilişki bilemeyiz tam lanse edememiş de olabilir…herkes anladığı kadar yorum yapıyor şurda..bence konu kız iyi mi etmiş böyle konuşmakla kötü mü etmişten çıkıp aldatıp aldatmamaya kaymıştır.
benim galiba arkadaş eski konulara bakmış birinden ayrılmıştım onu anlatmıştım o konu eskidi tatlım haberin olsun başkasınla görüşüyorum şimdi atlattım yani haberin olsun hadi bakalım giy topuklularını sür rujunu akçam yemeğini hazrıla ütünü yap okk hayat bundan ibaret zaten sizin için.
altinlarinin derdine düsen ask acisi yasayan bu konuya yorum yapamazmi :44::44::44:
gerek yok bu kadar agresifleşmenize
bence de arkadaşınıza karşı hata yapmışsınız, lütfen bunu dikkate alın ve bir an önce gönlünü alın arkadaşınızın...
kendi adıma tek kızdığım o şekilde tepki vermesi arkadaşına, yoksa diğer yorumlarım hep genel, şöyle olsa böyle olmalı şeklinde, konu sahibesi nezdinde düşüncelerimizi deklare ediyoruz durum budur, yoksa benim konu sahibesiyle ne gibi bir husumetim olabilir Allah yerine yakıştırsın
kırmızı ruj gecelik herşeyi çözüyormuş işte bende yapıcam böle evde pamela anderson gibi gezicem .adam küfür edicek öpücük göndericem ay allahım ya çok kötü şaka gibi.
ben en azından insanlardan alıntı yapıyorum ki lafımın adresi belli olsun aklınca belaltı vuruyo baktı ki Türkçesi yetmedi napsam napsam milletin hayatını eşelesem, komik
agresifleştifim falan yok ki benım konu amacından cıktı ona sinirleniyorum ben
bende aksini savunmuyorum zaten hatamı bliyorum ohh iyi dedım de demıyorum ama neden bu kadar üstüme gelındı neden cesıtlı ımalar yapılıor onuda anlamıyorum sanki arkadasımın bu duruma düşmesınden cok hoşnut olmusum gibi bir imaj dogdu
ben en azından insanlardan alıntı yapıyorum ki lafımın adresi belli olsun aklınca belaltı vuruyo baktı ki Türkçesi yetmedi napsam napsam milletin hayatını eşelesem, komik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?