Aldatanda mı aldananda mı suç

yapmayın lütfen....

evliliğe böyle anlamlar yüklemeyin... iki insanın aynı hayata uyumu zor ama dediğiniz gibi "anlaşılabilecek" acayip bir durumu yok...

tabiii eşler hakkını hukukunu ve kendini bildiği sürece. !!!

20 yıllık arkadasım esıde 10 yıllık arkadasım o kadar samımıyet bırakta olsun dimi arkadasım bu tür konusmaları yanımda yapmaktan cekınmezdı bunda ne var bu kadar battı anlayamadım illa bi açık arayacaksın ya didikle dur onu dedın bunu dedın nerden bılıyosun bılmem ne

gerek yok bu kadar agresifleşmenize

bence de arkadaşınıza karşı hata yapmışsınız, lütfen bunu dikkate alın ve bir an önce gönlünü alın arkadaşınızın...

konu boyut degıstırdı farkında mısınız?2 kısı her cevap yazana saldırı nıtelıgınde cevap yazıyor kı hala bekar olup ask acısı yasayan mı dersın altınlarının derdıne dusen mı dersın

altinlarinin derdine düsen ask acisi yasayan bu konuya yorum yapamazmi :44::44::44:

İnsanlar zaten hakkını hukukunu bilecek zihniyette olsa en azından herkes…saygı olur dolayısıyla aldatma olmaz…

20 yllık arkadaşının şu zor zamanında bide sen yüklenmişsin. açık aramama gerek yok herşey ayen beyan ortada tatlım .benimde vardı öyle ufacık başarısılığımdan sevinen arkadaşlarım oluyor yani hayat garip .20 yıl arkadaşlık yap ye iç birlikte gül konuş sonra birşey gelsin başına o arkadaşın sende gel buraya arkadaşım aldatıldı ama hak etti diye başlık aç nasıl bir arkadaşlık bu ya ?bide yazından belli ki zaten şunu yapmadı bunu yapmadı hep kadını suçlayıcı şeyler. dememişsin ki ya tamam kadın soğuk davrandı ama adamda sorun yokmuydu acaba nasıl davranıyordu arkadaşıma diye .yazdıkların hep arkadaşını suçlayıcı nitelikte şeyler bence arama oo kadını çünkü koparmışsın bağı bir kere gerek yok görüşme birşey kaybetmez senle görüşmeyip zaten demode akıllar vren bir bayansın . bu durum senin hoşuna gitmiyorsa bende hiçbirşey bilmiyorum kadın piskolojisi hakkında.

İnsanlar zaten hakkını hukukunu bilecek zihniyette olsa en azından herkes…saygı olur dolayısıyla aldatma olmaz…

hedeflememiz gereken bu değil mi sence? yani neden bu gidişe bir dur demeyelimde böyle gelmiş böyle gider diyelim, haksız mıyım, mesela sen erkek evladını bu bilinçle yetiştirsen ve eli öpülesi bi kayınvalide olsan bu şekilde belki gelin kayınvalide olayları bile son bulabilir, neticede bu bir silsile

Ben topik sahibinin kötü niyetli olduğunu sanmıyorum…konuşma anında yanında değildik…uslup karşılıklı tavırlar, aralarındaki ilişki bilemeyiz tam lanse edememiş de olabilir…herkes anladığı kadar yorum yapıyor şurda..bence konu kız iyi mi etmiş böyle konuşmakla kötü mü etmişten çıkıp aldatıp aldatmamaya kaymıştır.

kimmiş o kişiler?

benim galiba arkadaş eski konulara bakmış birinden ayrılmıştım onu anlatmıştım o konu eskidi tatlım haberin olsun başkasınla görüşüyorum şimdi atlattım yani haberin olsun hadi bakalım giy topuklularını sür rujunu akçam yemeğini hazrıla ütünü yap okk hayat bundan ibaret zaten sizin için.

kendi adıma tek kızdığım o şekilde tepki vermesi arkadaşına, yoksa diğer yorumlarım hep genel, şöyle olsa böyle olmalı şeklinde, konu sahibesi nezdinde düşüncelerimizi deklare ediyoruz durum budur, yoksa benim konu sahibesiyle ne gibi bir husumetim olabilir Allah yerine yakıştırsın

ben en azından insanlardan alıntı yapıyorum ki lafımın adresi belli olsun aklınca belaltı vuruyo baktı ki Türkçesi yetmedi napsam napsam milletin hayatını eşelesem, komik

altinlarinin derdine düsen ask acisi yasayan bu konuya yorum yapamazmi :44::44::44:

aşk acısı yaşayan yapamaz ,bekar olan yapamaz ,aldatılan kadına destek verip kadınların özgürlüğünü savunan kadınlar yorum yapamaz bu konuya .bizde diyelim hadi mağdur kadına sen kadınmısın tabi gider kocan başkasına kendine çki düzen ver kızım bak senin iyiliğin için söylüyorum bunları .o zaman iyi oluruz konu sahibinin gözünde .

gerek yok bu kadar agresifleşmenize

bence de arkadaşınıza karşı hata yapmışsınız, lütfen bunu dikkate alın ve bir an önce gönlünü alın arkadaşınızın...

agresifleştifim falan yok ki benım konu amacından cıktı ona sinirleniyorum ben

bende aksini savunmuyorum zaten hatamı bliyorum ohh iyi dedım de demıyorum ama neden bu kadar üstüme gelındı neden cesıtlı ımalar yapılıor onuda anlamıyorum sanki arkadasımın bu duruma düşmesınden cok hoşnut olmusum gibi bir imaj dogdu

kırmızı ruj gecelik herşeyi çözüyormuş işte bende yapıcam böle evde pamela anderson gibi gezicem .adam küfür edicek öpücük göndericem ay allahım ya çok kötü şaka gibi.

kusurubakma ama yazdıklarını biraz takip ettim ve görüşlerini hiç onaylamıyorum buda benim fikrim ve eğer ben erkek olsaydım böyle görüşleri olan bir kadına kesin küfür ederdim heralde.kimse seni pamela anderson gibi gezmeye zorlamıyor sadece biraz kendine çeki düzen vermen yeterli olur diye düşünüyorum.biz boşuna kadın doğmadık herşeye boyun eğmeliyiz demiyorum ama sabırlı,kurnaz ve anlayışlı olmalıyız.boşuna büyüklerimiz dememiş yuvayı dişi kuş yapar diye.kadın eşine karşı olan görevini yerine getirmicek adam sabredicek kadının bütün arkadaşları onu uyarcak ama yine umursamicak bu durumda bir erkek ne kadar uzun bisüre dayanabilir sence iyi günde kötü günde bunlar biyere kadar erkekler biz kadınlar kadara sabırlı değilller maalesef buda bir gerçek işine nasıl gelirse öyle çocuklarında olduğu zaman onların geleceği söz konusu olunca öyle şimdi konuştuğun gibi konuşamicaksın.hem diyosun ki kadında suç yoktur ne olursa olsun aldatan erkek suçlu doymak bilmez bir varlık olarak tanımlıyorsun.peki şu anda öyle bir devirde yaşıyoruz ki kadınlar erkeklerden daha çok aldatır konumdalar bir kadın aldatınca senin mantığınla düşüncek olursak yine erkek mi suçlu oluyor bu şekilde değerlendirme yapamazsın aldatmak bu bir kişilik meselesi cinsiyetle alakası yok.madem bir insanla aynı yastığa baş koymaya karar veriyorsun evlilik çocuklar gibi ağır sorumlulukları üstlenebiliyorsun o zaman elinden geldiğince yuvanı ayakta tutmak zorundasın artık nasıl yaparsın onu bilemem bu durumdan duruma göre değişir gerekirse pamela anderson gibi de dolaşırsın madem bu adamı sevmişsin kabullenmişsin olduğu gibi bide üstüne çocukta yapmışsın o zaman elinde tutmak için ne gerekiyorsa yapacaksın kardeşim buda benim görüşüm.

ben en azından insanlardan alıntı yapıyorum ki lafımın adresi belli olsun aklınca belaltı vuruyo baktı ki Türkçesi yetmedi napsam napsam milletin hayatını eşelesem, komik

aynen ya bir sorunumu paylaşmıştım geçenlerde burda kafamı karıştıran birşey ne alaksı var bu konuyla .eleştirye cevep veremiyorlar açık yakalama peşindeler şaka gibi .

anacım ben şahsen senin üstüne gelmiyorum, konuyu bi kişi açıyo ama bin tane yorum oluyo onlara tepki gösterilebiliyo, ne biliyim kişiliğine bi saldırı olmadıkça takma bunu, neticede yarında ben bi konu açarım sen bana akıl verirsin bunu husumete dönüştürmemek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…