Hic sorun degil, ne guzel meslegin var elinde. Devlete atanana kadar ozelde calisabilir, bransina bagli tabi ama ozel ders verebilirsin. Bu arada da KPSS'ye hazirlan mutlaka, her sene dene. Atanirsin mutlaka bu sene olmasa seneye olmasa obur sene olur. Yilma, birakma, tutun hayataBen öğretmendim zaten bir işim vardı evlenince eşim istemedi çalışmamı.. Bana kıyamıyor ya.. Bende çıktım işten ama şimdi çok yoğunluk var lartlar zorlaştı atanmak çok zor
Aldatanı Affetmek, ona tekrar fırsat vermektir. .
Tekrar güvenebilecek misin?
Pislik herif. .
[
Maalesef , bu kadınların telafisi olmayan ortak hatası ...
Iki cins içinde bulunmaz kolay fırsat oldu sanal alem yalan alem...Bu sanal alemi cikti cikali aldatmalar cok kolay oldu .. oturdugu yerden tik tak kadin buluyorlar artik..
Zavallı bu durumda sizmi eşinizmi oluyor akrabalarının gözünde bi düşün bakalımBirbirine çıplak foto atmışlar bir de !! Nasıl o şahsiyetle ayni yatağa gireceksin bundan sonra..akrabaya zavallı gorunmeyeyim derken, kocan denen o şahsiyete zavallı goruneceksin..
Rezil rüsva olacak tabi duyulursa ama beni acıyacak herkes.. Çünkü akrabada da çok gözde sevilen biriyim kimse haketmez böyle bişeyi ama ben hiç hiç haketmedimZavallı bu durumda sizmi eşinizmi oluyor akrabalarının gözünde bi düşün bakalımkonu sahibi...
Konu sahibi siz susarak ona cesaret vermiş olacaksınız üzgünümBoşanamayacaksın belli ki. Eskisi gibi olur musunuz bilemem evli bile değilim. Yalnız şu var ki benim başıma gelseydi bu hem de hamileyken. Boşamıycaksam da elimden geleni ardıma koymazdım. Önce gider Kv Kb ma durumu anlatırdım boşıycam oğlunuzu derdim ve doğuma kadar annemi eve getirir. Kocamı da postalardım. Dilekçe verirdim boşanmak için ki o boşanacağınızı sansın. Kan kusturman lazım ki tekrarlama ihtimalini en aza indir. Sen kendi çektiğin üzüntüyü düşün onun da en az senin kadar üzülmesi lazım.
Boşanmayacaksam ailelerin duymasını istemiyorum ama şimdi ona çocuk doğduktan sonra boşanmayı düşünüyorum dicem yalvarsın biraz
Ee sonuç? akrabaların gözdesi sırf gözden düşmemek için mi aldatilmayi sineye çekiyor?Rezil rüsva olacak tabi duyulursa ama beni acıyacak herkes.. Çünkü akrabada da çok gözde sevilen biriyim kimse haketmez böyle bişeyi ama ben hiç hiç haketmedim
O kadar mutluyduk ki geçenlerde arkadaşlarım bile maşallah örnek bi çiftsiniz çok mutlusunuz diyolardı..
Şimdi bebek doğacak diye malzemeler almaya gitti bide msj attı nolur geldiğimde ağlama diye...
Sen kadınsn aynı şey değil ne demek ya erkek diye aldatma özgürlüğü mu varArkadaşlar, dün akşam eşimi bi kadınla mesajlaşırken yakaladım önce telefonu vermek istemedi ama ısrar ettim aldım okudum hiç hoş olmayan msjlardı birbirlerine üstü çıplak fotoğraf da yollamışlar.. Kadın şehir dışındaymış birbirlerini yakından hiç görmemişler internetten bulmuş eşim numarasını istemiş tamamen sanal ilişkiy miş.. 2 aydır görüşüyolar mış biz 1 buçuk yıldır evliyiz ve ben doğum yapmak üzereyim hamileyim üstelik bebeğimin down sendromlu olma ihtimali var böyle sıkıntılı günlerimizde yaptı bunu bana.. Eşim ona da yalan söylemiş bekar olduğunu ama yakında evleneceğini evlenene kadar görüşeceğini söylemiş. Herşeyi anlattı bana sonra yalvardı affedeyim diye çok pişman olmuş neden böyle bi aptallık yaptım bende bilmiyorum dedi.. Ayaklarıma kapandı.. Herşeyimi takip et bir daha olmayacak diye yemin etti kurana el bastı bidaha yaparsam kız kardeşiminde kocası aldatsın annemin babamın ölü leşini göreyim dedi... "Ben aynısı yapsaydım sen ne yapardın" diye sorduğumda "sen kadınsın aynı şey değil"dedi...Çok kırıldım yıkıldım hiç beklemiyordum eşimden beni aldatmasını o kadar mutluyduk ki anlatamam birbirimizi çok seviyorduk bana çok ilgili davranıyordu hep. Kocamı o kadar seviyordum ki annem babamdan daha çok... Sabah çiçekçi çaldı kapımı bana çiçek yollamış özür için, birde dünyanın en güzel eşi ve annesine diye not yazmış...
Ben onun hiç bir şeyini eksik de etmedim.. Şimdiden sonra ne yapayım? Boşanamam... Hem Yavrum doğmak üzere hemde akrabada zavallı gözüyle bana bakacaklarına ölürüm daha iyi.. Ama çok soğudum eşimden bütün güvenim gitti ona bu evlilik nasıl devam edecek zerre kadar güvenmiyorum ona ama eskisi gibi sevmek istiyorum onu.. Yapamıyorum... Nasıl davranmalıyım ona.. Lütfen bi akıl moral verin hiç bir yakınıma anlatamıyorumda...
Rezil rüsva olacak tabi duyulursa ama beni acıyacak herkes.. Çünkü akrabada da çok gözde sevilen biriyim kimse haketmez böyle bişeyi ama ben hiç hiç haketmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?