Iki cins içinde bulunmaz kolay fırsat oldu sanal alem yalan alem...
onun yaptığını yapıp onun seviyesine dusme herkes kendisine yakisani yapar yüz verme mecbur olmadıkça konuşma buz gibi davran hayatında yokmuş gibi davran ki bu ona yetecektir derim ben Rabbim yardimcin olsunAffedeyim ama süründüreyim de diyorum ama nasıl ? İntikam da almak istiyorum bazen ama ben onun yaptığını yapamam allah korkum var en başta
Bu kadar da damardan anlatılmaz ,tebrıklerSiz buraya içinizi rahatlatmak için yazıyorsunuz. Bizden "amaan ben de aldatıldım. Hem en iyi erkek, pişman erkektir. Şimdi beni el üstünde tutuyor" cümlelerini duymak istiyorsunuz.
Tipik bir yurdum kadını olarak affedeceksiniz nasılsa.
Yalanlarına inanacaksiniz.
Çünkü kendi başına ayakta durma gücünüz yok.
Elalem ne der, artık bana imrenmezler diye düşünüyorsunuz.
Bi tatile çıkar, facebookta "kocişinizle" bolca mutluluk fotosu paylaşır, öncesinde biraz kapris yapıp egonuzu beslersiniz şimdi siz.
Affedin Affedin..bir dahakine daha dikkatli boynuz takan kocalar için, affedin bolca.
Ama unutmayın. onun aklı başka kadinlarda. Sizde değil.
Başka kadınları arzuluyor. Sizi değil.
İçten içe biliyorsunuz zaten.
Hatta ve hatta yine geçenlerde başka bi arkadaşımı kocasının aldattığını öğrenmiştim bunu eşime de söylemiştim tüh yazık ya flan demişti eşim... Ben tabi manyak.. Meğer bende aldatılıyormuşum... Birde bak benim gibi kocan var kıymetimi bil dedi bana.. Şimdi bınlar aklıma geldikçe deliriyorum...
her erkek yapar bunu ne demek anlamadim..her erkek aldatir mi?dahasi bu normal mi?bi hemcinsim bunu soyluyosa diyecek bsey bulamiyrm..sizin basiniza gelse hcbsey olmamis gibi affedermisiniz nasilsa her erkek yapiyo diye susarmisiniz ?ayrica guvenini kazanmak diye bsey yoktur bana gore..guven zor kazanilir cabuk kaybedilir ve tazelenmez ..bitmisse bitmistir..konu sahibi; bu durumu kabullenebilecekmisin? unutabilecekmisin? hcbsey olmamis gbi bu adamla hayatina devam edebilecekmisn?biz burda sana bosan ya da affet diyemeyiz bu senn kararin..ama bi evlilikte guven bitmisse bi cok seyi yitirirsin bence ne kadar sevsende..artik her davranisindan bi anlam cikarirsin..affedersen yine yapar bnce bu sfer daha dikkat ederek daha kilifina uydurarak...esin hcbsey olmamis gibi davranmani isteyerek olayi cok basite indirmis zaten..bebegini saglikla kucagina alirsin ins...kendin icinde en saglikli karari verirsn umarim..Sizin yerinizde olsam güvenimi kazanmasını isterim
İnterneti tamamen kapattırın
Telefon olarak normal tuşlu bir telefon verin eline onunla gidip gelsin
Ve telefonuna sürekli bakın kontrol edin
Ama ayrılmayın
Belli ki farklı arayışlar içine girmiş
Zaman herşeyin ilacı
Güven kazanılır
Güveniniz illa ki yerine gelecektir
Her erkek yapar bunu
Evet bizde sizi bekliyorduk Türkiye genelinde yaptığınız istatistiksel araştırmanın sonucunda demek her erkek yapar sonucuna ulaştınız.Sizin yerinizde olsam güvenimi kazanmasını isterim
İnterneti tamamen kapattırın
Telefon olarak normal tuşlu bir telefon verin eline onunla gidip gelsin
Ve telefonuna sürekli bakın kontrol edin
Ama ayrılmayın
Belli ki farklı arayışlar içine girmiş
Zaman herşeyin ilacı
Güven kazanılır
Güveniniz illa ki yerine gelecektir
Her erkek yapar bunu
Siz buraya içinizi rahatlatmak için yazıyorsunuz. Bizden "amaan ben de aldatıldım. Hem en iyi erkek, pişman erkektir. Şimdi beni el üstünde tutuyor" cümlelerini duymak istiyorsunuz.
Tipik bir yurdum kadını olarak affedeceksiniz nasılsa.
Yalanlarına inanacaksiniz.
Çünkü kendi başına ayakta durma gücünüz yok.
Elalem ne der, artık bana imrenmezler diye düşünüyorsunuz.
Bi tatile çıkar, facebookta "kocişinizle" bolca mutluluk fotosu paylaşır, öncesinde biraz kapris yapıp egonuzu beslersiniz şimdi siz.
Affedin Affedin..bir dahakine daha dikkatli boynuz takan kocalar için, affedin bolca.
Ama unutmayın. onun aklı başka kadinlarda. Sizde değil.
Başka kadınları arzuluyor. Sizi değil.
İçten içe biliyorsunuz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?