Aldatıldım çok üzgünüm

Siz buraya içinizi rahatlatmak için yazıyorsunuz. Bizden "amaan ben de aldatıldım. Hem en iyi erkek, pişman erkektir. Şimdi beni el üstünde tutuyor" cümlelerini duymak istiyorsunuz.

Tipik bir yurdum kadını olarak affedeceksiniz nasılsa.
Yalanlarına inanacaksiniz.
Çünkü kendi başına ayakta durma gücünüz yok.
Elalem ne der, artık bana imrenmezler diye düşünüyorsunuz.

Bi tatile çıkar, facebookta "kocişinizle" bolca mutluluk fotosu paylaşır, öncesinde biraz kapris yapıp egonuzu beslersiniz şimdi siz.

Affedin Affedin..bir dahakine daha dikkatli boynuz takan kocalar için, affedin bolca.

Ama unutmayın. onun aklı başka kadinlarda. Sizde değil.

Başka kadınları arzuluyor. Sizi değil.

İçten içe biliyorsunuz zaten.

"Sen kadınsın yapamazsin ama ben yaparim ben yaparsam aptallik olur hata olur cunku ben erkegim."... ahh ahh ne kadar igrenc bi dusunce.. bunu soyleyebilecek kadar seresiz ve kıt kafali bir insanmis.. Allah yardim etsin hamilesiniz ama sunu unutmayin elalemi degil KENDINIZI VE KENDI GURURUNUZU düsunun.. bu yapilan ihanettir unutulamaz bence cezasi da kapinin onune koymaktir..
Bu kadar kolay degil diyorsaniz da anlarim sizin hayatiniz sizin kararlariniz ne karar verirseniz verin yaptigini yanina birakmayin en azindan.. ki benim icin yanina birakmamanin en iyi cozumu o adamdan ayrilmak olur..

Affedeyim ama süründüreyim de diyorum ama nasıl ? İntikam da almak istiyorum bazen ama ben onun yaptığını yapamam allah korkum var en başta
onun yaptığını yapıp onun seviyesine dusme herkes kendisine yakisani yapar yüz verme mecbur olmadıkça konuşma buz gibi davran hayatında yokmuş gibi davran ki bu ona yetecektir derim ben Rabbim yardimcin olsun

Ben asla affedemem ...
Affetsen tekrar yapacak...
Yinede senin kararin tabiki ama bu durun gölge gibi hep üzerinizde olacak huzzrsuz edecek yuvanizi...

Çocuğun doğana kadar esinle kesinlikle görüşme çocuk doğduktan sonra evladini görmesine izin verme eğer gerçekten pismansa sizi geri kazanmak için elinden geleni yapacaktır

Bence hamilesiniz suan bebeginize adapte olun. Bu konuyu rafa kaldirin. Bi muddet ayni evi paylasan 2 akraba olun. Ne affedin ne affetmeyin.

Hemen bosan herkese anlat diyen arkadaslarida biraz sagduyuya davet ediyrm. Karsinizda suan hamile ve dogurdu dogurcak bi kadin var. Illa Esinizi affedin demiyorum. Ama suan bu karari vermenin zamani degil bence

@Nahija kimseye güvenilmeyeceğini öğrenmiş oldun mesleğine geri dönmelisin. Bebeğin sağ salim doğar inşaallah

Sizin yerinizde olsam güvenimi kazanmasını isterim
İnterneti tamamen kapattırın
Telefon olarak normal tuşlu bir telefon verin eline onunla gidip gelsin
Ve telefonuna sürekli bakın kontrol edin
Ama ayrılmayın
Belli ki farklı arayışlar içine girmiş
Zaman herşeyin ilacı
Güven kazanılır
Güveniniz illa ki yerine gelecektir
Her erkek yapar bunu

Bu kadar da damardan anlatılmaz ,tebrıkler

Eşin pisliğin teki.
Sadece aldattığı için değil.
Ettiği laflar gözümde bir böcek kadar değer bırakmadı inan.

Allah yardımcın olsun.
Bu adamı yeniden sevmek büyük bir sanat olur.

rahat batiyo bu heriflere...burda okuyrz mutluyuz kocam cok iyi davraniyo diye basliyo mesajlar sonu aldatma..artik supheyle yaklasicaz her an..hamile bi kadini aldatmak hangi vicdana sigar..ettigi yeminler de bi cesit..hic kendi adi gecmiyo yok kardesi yok annesi babasi.kendine guveni yok adamin...senden hcbsey olmams gbi davranmani istiyo bde..ne kdr kolay onun icin..bebegini dusun cnm
her erkek yapar bunu ne demek anlamadim..her erkek aldatir mi?dahasi bu normal mi?bi hemcinsim bunu soyluyosa diyecek bsey bulamiyrm..sizin basiniza gelse hcbsey olmamis gibi affedermisiniz nasilsa her erkek yapiyo diye susarmisiniz ?ayrica guvenini kazanmak diye bsey yoktur bana gore..guven zor kazanilir cabuk kaybedilir ve tazelenmez ..bitmisse bitmistir..konu sahibi; bu durumu kabullenebilecekmisin? unutabilecekmisin? hcbsey olmamis gbi bu adamla hayatina devam edebilecekmisn?biz burda sana bosan ya da affet diyemeyiz bu senn kararin..ama bi evlilikte guven bitmisse bi cok seyi yitirirsin bence ne kadar sevsende..artik her davranisindan bi anlam cikarirsin..affedersen yine yapar bnce bu sfer daha dikkat ederek daha kilifina uydurarak...esin hcbsey olmamis gibi davranmani isteyerek olayi cok basite indirmis zaten..bebegini saglikla kucagina alirsin ins...kendin icinde en saglikli karari verirsn umarim..

Mantığıniz bana ters geldi.
Şimdide siz kendinize aciyacaksiniZ.

Erkeklerden nefret ediyorum gercekten kin öfke nefret daha bir Sürü sey sayabilirim.

Evet bizde sizi bekliyorduk Türkiye genelinde yaptığınız istatistiksel araştırmanın sonucunda demek her erkek yapar sonucuna ulaştınız.

sayenizde aydınlandık tisikkirlir

Zor gunlerinizde beyefendi gönlünu eglendirmis. Ayni seyi sen yapsan kapinin onune koyacakmis. Bi kere bu zihniyetle dusunen bi adam tekrar yapar. Sen bebeginle ugrasirken. Bahaneside ama ben erkegim olur. İğreniyorum boyle insanlardan ya. Buyuk konusmayayim ama ben olsam kadininda kocaninda donuna kadar alirdim. Terbiyesiz adam

İnsanın başına gelmeyince bilemiyor. Kendimi yerinize bile koyamıyorum ben ne yapardım diyemiyorum bile. Allah yardımcınız olsun. Belli ki ayrılamayı düşünmüyorsunuz ama bu yaptığını yanına da koymayın cezasını çeksin çiçekle yeminlerle olacak iş değil

Kısa ve öz olmuş, altına imza atmalık.

Ufacık bi ek yapayım müsadenizle.

Kocanız pişman falan değil.

"Üstünde özür notu olan bi buket çiçekle affettirebileceği ufak bi aptallık" yapmış sadece.

Siz üstsüz bi fotografınızı başka bi adama gönderseydiniz bugün ağzınız burnunuz dağılmış vaziyette bi köşeye sinmiş ağlıyodunuz. Belki kolunuzdan tutar sokaklarda sürükleye sürükleye koyardı kapının önüne. Belki "o bebeği kimden peydahladın?" derdi. Belki de ölür kalırdınız elinde, bi de üzerine mahkemeden tahrik indirimi alırdı.

Siz kadınsınız çünkü, malum aynı şey değil.

Kadın demişken, dikkat edin de aklını başından alacak fettan bi kadına denk gelmesin. Bi bakmışsınız siz cesaret edemezken o koymuş sizi kapının önüne bi gözleri ahu uğruna. Mahkeme koridorlarında 3 kuruş nafaka peşinde koşuyorsunuz evladınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…